• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • metal cutting

Резултати за

Metal cutting

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. COPIER MACHINERY

    Холандия

    Verified by europages badge

    Founded in 1997, Copier Machinery has come a long way from its beginning in Giessen, The Netherlands. We are dedicated to providing the best solution for metal pipe fabrication, along with rapid service and support worldwide. We have a wide range of pipe preparation machinery portfolio for cutting, beveling, end working, welding, and roll grooving with an emphasis on innovation, stability, reliability, and high quality. Our expertise lies in machinery for industrial pipe preparations. We are specialized in Rotating Tool Lathes (RTL) that operate oppositely compared to the traditional tool lathes: the workpiece is fixed and the tool is rotating. The ambition of identifying and analysing the problems of our customers and offering a solution accordingly is our main key to success. We are not only providing a machine but a complete solution. To do so, our standard machines can be modified according to our customers’ complex pipe preparation requirements. By the means of our market knowledge, experience, customer-centric approach, and resources we have successfully engineered, manufactured, and delivered over 400 pipe preparation machinery to more than 40 countries.

  2. VAN HOOF GROEP B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN HOOF GROEP B.V., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Фрезоване на стомани и метали, Стомани и метали - машинно обработване, Фрезоване на стомани и метали, Стомани и метали - машинно обработване, High-precision gears, и special panel work. Седалището му е в/ъв Asten, Холандия.

  3. CALVET

    Холандия

    Предприятието CALVET, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на milling machines, cutting-off machines for metal, и machine tools for working aluminum. Седалището му е в/ъв Werkendam, Холандия.

  4. BAKKER METAALBEWERKINGSBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието BAKKER METAALBEWERKINGSBEDRIJF B.V., e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Тръби - цветни метали, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - формоване и нарязване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Тръби - цветни метали. Седалището му е в/ъв Son, Холандия.

  5. MOLLEN METAAL B.V.

    Холандия

    Предприятието MOLLEN METAAL B.V., e Производител, и работи в сферата на Нарязване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на metal shearing work, chamfering and bending of carbon steel sheets, и robotised welding. Седалището му е в/ъв Bladel, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KMWE TOOLMANAGERS

    Холандия

    Предприятието KMWE TOOLMANAGERS, e Производител, и работи в сферата на Промишлени инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на tools for working aluminium, non-ferrous metal and alloy machining, supplies for metal cutting machine tools, и protection compartments for machine tools. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  2. THOMAS REGOUT INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието THOMAS REGOUT INTERNATIONAL B.V., и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Профили и прътове от черни метали, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Профили и прътове от черни метали, Стомани и метали - машинно обработване, и Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Maastricht, Холандия.

  3. VDL STAALSERVICE B.V.

    Холандия

    Предприятието VDL STAALSERVICE B.V., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Нарязване на стомани и метали, Коване на стомани и метали, Нарязване на стомани и метали, и Коване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Weert, Холандия.

  4. MEVI FIJNMECHANISCHE INDUSTRIE B.V.

    Холандия

    Предприятието MEVI FIJNMECHANISCHE INDUSTRIE B.V., e Производител, и работи в сферата на Нарязване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента, Фрезоване на стомани и метали, Обща механика - работа с материали на клиента, и Фрезоване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

  5. DRIESSEN LAS- EN PLAATWERK

    Холандия

    Предприятието DRIESSEN LAS- EN PLAATWERK, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Metals - machining. Седалището му е в/ъв Eersel, Холандия.

  1. PUUR RVS

    Холандия

    Предприятието PUUR RVS, e Multi-Category, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Рампи и перила, и Рампи и перила. Седалището му е в/ъв Kerkrade, Холандия.

  2. KONTINEX PRODUKTIE MOERDIJK B.V.

    Холандия

    Предприятието KONTINEX PRODUKTIE MOERDIJK B.V., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Формоване на стомани и метали, и Формоване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Moerdijk, Холандия.

  1. SMOLENAERS CONSTRUCTIE/PLAATWERK B.V.

    Холандия

    Предприятието SMOLENAERS CONSTRUCTIE/PLAATWERK B.V., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Формоване на стомани и метали, и Формоване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Nederweert, Холандия.

  2. WITO C.N.C. B.V.

    Холандия

    Предприятието WITO C.N.C. B.V., и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Raamsdonksveer, Холандия.

  3. METAL ROLLING PRODUCTS B.V.

    Холандия

    Предприятието METAL ROLLING PRODUCTS B.V., и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Kaatsheuvel, Холандия.

  4. DHATEC B.V.

    Холандия

    Предприятието DHATEC B.V., и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Bergeijk, Холандия.

  5. METAALCENTER DRIESSEN B.V.

    Холандия

    Предприятието METAALCENTER DRIESSEN B.V., и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Weert, Холандия.

  6. TMP METAALPRODUKTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието TMP METAALPRODUKTEN B.V., и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Waalwijk, Холандия.

  7. TECHNISCH BURO BOSHOEK B.V.

    Холандия

    Предприятието TECHNISCH BURO BOSHOEK B.V., и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Gilze, Холандия.

  8. MACHINEBOUW VAN LIESHOUT B.V.

    Холандия

    Предприятието MACHINEBOUW VAN LIESHOUT B.V., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Uden, Холандия.

  1. SNEP VASTGOED B.V.

    Холандия

    Предприятието SNEP VASTGOED B.V., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Нарязване на стомани и метали, и Нарязване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  2. B.V. STABAG PCP

    Холандия

    Предприятието B.V. STABAG PCP, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Oudenbosch, Холандия.

  3. DIEVISION RAAMSDONKSVEER B.V.

    Холандия

    Предприятието DIEVISION RAAMSDONKSVEER B.V., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Raamsdonksveer, Холандия.

  4. RIJPLAATOPMAAT

    Холандия

    Предприятието RIJPLAATOPMAAT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Нарязване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Moerdijk, Холандия.

  5. ARBÈL B.V.

    Холандия

    Предприятието ARBÈL B.V., и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Valkenswaard, Холандия.

  6. HELMONDSE METAAL INDUSTRIE

    Холандия

    Предприятието HELMONDSE METAAL INDUSTRIE, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

  7. METAALWERKEN BERGEN OP ZOOM B.V.

    Холандия

    Предприятието METAALWERKEN BERGEN OP ZOOM B.V., и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Bergen Op Zoom, Холандия.

  8. VAN LIEROP CONSTRUCTIES

    Холандия

    Предприятието VAN LIEROP CONSTRUCTIES, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Heeze, Холандия.

  9. NTS HERMUS B.V.

    Холандия

    Предприятието NTS HERMUS B.V., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Venray, Холандия.

  10. WILVO METAALBEWERKING B.V.

    Холандия

    Предприятието WILVO METAALBEWERKING B.V., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Bergeijk, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Metal cutting

Брой резултати

36 Фирми