• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • metal working

Резултати за

Metal working

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. AAE ADVANCED AUTOMATED EQUIPMENT

    Холандия

    Предприятието AAE ADVANCED AUTOMATED EQUIPMENT, e Производител, и работи в сферата на Промишлени изделия от ламарина. Освен това развива дейност и в сферата на Гравиране на метали - металообработващи машини, mechanical constructions, rotary electrical machines, milling machines, и Гравиране на метали - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Helmond, Холандия.

  2. TILBOX

    Холандия

    Предприятието TILBOX, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - обработване. Освен това развива дейност и в сферата на HGV accessories and equipment, и metal working machinery. Седалището му е в/ъв Valkenswaard, Холандия.

  3. PRINS MACHINES

    Холандия

    Предприятието PRINS MACHINES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фрезоване - металообработващи машини. Освен това развива дейност и в сферата на laser systems and machinery for metalworking, metal working machinery, и machines with rotary tables. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  4. BLUE COLOR & SAFETY

    Холандия

    Предприятието BLUE COLOR & SAFETY, e Подизпълнител, и работи в сферата на Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на industrial metal work, oil tanker assistance, и viewing ports for refrigeration equipment. Седалището му е в/ъв Weert, Холандия.

  5. MOLLEN METAAL B.V.

    Холандия

    Предприятието MOLLEN METAAL B.V., e Производител, и работи в сферата на Нарязване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на metal shearing work, chamfering and bending of carbon steel sheets, и robotised welding. Седалището му е в/ъв Bladel, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. STETEC B.V.

    Холандия

    Предприятието STETEC B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлени изделия от ламарина. Седалището му е в/ъв Maarheeze, Холандия.

  2. BUMET

    Холандия

    Предприятието BUMET, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени изделия от ламарина, Промишлени изделия от ламарина, aluminium sheet metal work, и fine panel work. Седалището му е в/ъв Heeze, Холандия.

  3. WELDED VUURSCHAAL BBQ´S EN MAATWERK

    Холандия

    Предприятието WELDED VUURSCHAAL BBQ´S EN MAATWERK, e Производител, и работи в сферата на Заваряване на стомани и метали - извършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на barbecues. Седалището му е в/ъв Uden, Холандия.

  4. FRIJNS INDUSTRIAL GROUP

    Холандия

    Предприятието FRIJNS INDUSTRIAL GROUP, e Производител, и работи в сферата на Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на industrial metal work, и preservation. Седалището му е в/ъв Valkenburg Aan De Geul, Холандия.

  5. VERBRAAK METAAL SERVICES

    Холандия

    Предприятието VERBRAAK METAAL SERVICES, e Производител, и работи в сферата на Заваряване на стомани и метали - извършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Перфориране на стомани и метали, Щамповане на стомани и метали, Перфориране на стомани и метали, и Щамповане на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Klundert, Холандия.

  1. VDL TECHNICS

    Холандия

    Предприятието VDL TECHNICS, e Производител, и работи в сферата на Заваряване на стомани и метали - извършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Welding. Седалището му е в/ъв Boxtel, Холандия.

  2. VANOTOOLS BV

    Холандия

    Предприятието VANOTOOLS BV, и работи в сферата на Стомани и метали - заваряване и спояване. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване на стомани и метали - извършителни работи, solder, и Заваряване на стомани и метали - извършителни работи. Седалището му е в/ъв Oosterhout, Холандия.

  1. AMISEL METAAL BV

    Холандия

    Предприятието AMISEL METAAL BV, e Производител, и работи в сферата на Роботи за заваряване. Освен това развива дейност и в сферата на mig welding, и sheet metal for construction work. Седалището му е в/ъв Maarheeze, Холандия.

  2. HMF NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието HMF NEDERLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени изделия от ламарина, и Промишлени изделия от ламарина. Седалището му е в/ъв Valkenswaard, Холандия.

  3. STRACO WASPIK B.V.

    Холандия

    Предприятието STRACO WASPIK B.V., e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени изделия от ламарина, и Промишлени изделия от ламарина. Седалището му е в/ъв Waspik, Холандия.

  4. THIELCO STAALINDUSTRIE B.V.

    Холандия

    Предприятието THIELCO STAALINDUSTRIE B.V., e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени изделия от ламарина, и Промишлени изделия от ламарина. Седалището му е в/ъв Reuver, Холандия.

  5. LASTECHNIEK BEST B.V.

    Холандия

    Предприятието LASTECHNIEK BEST B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - заваряване и спояване. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване на стомани и метали - извършителни работи, и Заваряване на стомани и метали - извършителни работи. Седалището му е в/ъв Best, Холандия.

  6. LAS- EN CONSTRUCTIEBEDRIJF P. VAN DEN OEVER B.V.

    Холандия

    Предприятието LAS- EN CONSTRUCTIEBEDRIJF P. VAN DEN OEVER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване на стомани и метали - извършителни работи, и Заваряване на стомани и метали - извършителни работи. Седалището му е в/ъв Eersel, Холандия.

  7. KEPSER PRO-METAAL B.V.

    Холандия

    Предприятието KEPSER PRO-METAAL B.V., и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени изделия от ламарина, и Промишлени изделия от ламарина. Седалището му е в/ъв Cuijk, Холандия.