• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • packaging for plastics

Резултати за

Packaging for plastics

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. INNOSEAL INTERNATIONAL

    Холандия

    Предприятието INNOSEAL INTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на packaging for plastics, и Adhesive tape. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

  2. MAXADO

    Холандия

    Предприятието MAXADO, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови опаковки. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  3. CLAPPAC

    Холандия

    Предприятието CLAPPAC, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на blister-packing, и blister packs. Седалището му е в/ъв Geldrop, Холандия.

  4. OERLEMANS PLASTICS

    Холандия

    Предприятието OERLEMANS PLASTICS, e Производител, и работи в сферата на Гъвкави опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Филми и листи от пластмасови материи, Филми и листи от пластмасови материи, plastic packaging, food processing, и Packaging for meat. Седалището му е в/ъв Genderen, Холандия.

  5. BRABO VERPAKKING

    Холандия

    Предприятието BRABO VERPAKKING, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж - предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови опаковки, Bags and purses, и Пластмасови опаковки. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. NUTRIPACK BENELUX

    Холандия

    Предприятието NUTRIPACK BENELUX, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Packaging for meat, Packaging for fish, и Plastic packaging for salads. Седалището му е в/ъв Oss, Холандия.

  2. OERLEMANS PACKAGING

    Холандия

    Предприятието OERLEMANS PACKAGING, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковане, Пластмаси - опаковки, Опаковане, Пластмаси - опаковки, film for fruit and vegetable packaging, и food processing. Седалището му е в/ъв Genderen, Холандия.

  3. PROMENS-RIJEN FOOD PACKAGING

    Холандия

    Предприятието PROMENS-RIJEN FOOD PACKAGING, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковане, Опаковане, food processing, и packaging machines. Седалището му е в/ъв Rijen, Холандия.

  4. IPB PRINTING

    Холандия

    Предприятието IPB PRINTING, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Търговско опаковане по поръчка, Търговско опаковане по поръчка, и packaging and labels. Седалището му е в/ъв Reusel, Холандия.

  5. HEKU KUNSTSTOFFEN B.V.

    Холандия

    Предприятието HEKU KUNSTSTOFFEN B.V., и работи в сферата на Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - опаковки, Каучукови и пластмасови тръби и маркучи, и Пластмаси - подови настилки. Седалището му е в/ъв Hooge Mierde, Холандия.

  1. VACULUX B.V.

    Холандия

    Предприятието VACULUX B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Пластмаси - изделия за мебелната промишленост, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмаси - изделия за мебелната промишленост. Седалището му е в/ъв S-Hertogenbosch, Холандия.

  2. VAN DE LANDE B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DE LANDE B.V., и работи в сферата на Каучукови и пластмасови тръби и маркучи. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - опаковки, Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи, Пластмаси - подови настилки, Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - облицовки и ламинирани пластмасови листи. Седалището му е в/ъв Raamsdonksveer, Холандия.

  1. HQ PACK B.V.

    Холандия

    Предприятието HQ PACK B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки от хартия и картон, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  2. CURTEC NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието CURTEC NEDERLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Бъчви и бурета от пластмасова материя, и Бъчви и бурета от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Rijen, Холандия.

  3. KUNSTSTOFFEN INDUSTRIE WAALWIJK B.V.

    Холандия

    Предприятието KUNSTSTOFFEN INDUSTRIE WAALWIJK B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Шишета и буркани от пластмасова материя, и Шишета и буркани от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Waalwijk, Холандия.

  4. VOESTALPINE POLYNORM VAN NIFTRIK B.V.

    Холандия

    Предприятието VOESTALPINE POLYNORM VAN NIFTRIK B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Седалището му е в/ъв Putte, Холандия.

  5. TREDEGAR FILM PRODUCTS B.V.

    Холандия

    Предприятието TREDEGAR FILM PRODUCTS B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Тънки пластмасови покрития, и Тънки пластмасови покрития. Седалището му е в/ъв Kerkrade, Холандия.

  6. PEIJS VERPAKKINGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието PEIJS VERPAKKINGEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

  7. SCHOLLE EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHOLLE EUROPE B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Чували от пластмасова материя, и Чували от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  8. WIPAK B.V.

    Холандия

    Предприятието WIPAK B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Тънки пластмасови покрития, и Тънки пластмасови покрития. Седалището му е в/ъв Sittard, Холандия.

  1. SYNBRA TECHNOLOGY B.V.

    Холандия

    Предприятието SYNBRA TECHNOLOGY B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Etten-Leur, Холандия.

  2. VADEAL PLASTICS B.V.

    Холандия

    Предприятието VADEAL PLASTICS B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Veghel, Холандия.

  3. RPC PACKAGING KERKRADE B.V.

    Холандия

    Предприятието RPC PACKAGING KERKRADE B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Шишета и буркани от пластмасова материя, и Шишета и буркани от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Kerkrade, Холандия.

  4. NABER PLASTICS B.V.

    Холандия

    Предприятието NABER PLASTICS B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Waalwijk, Холандия.

  5. BERRY GLOBAL

    Холандия

    Предприятието BERRY GLOBAL, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Etten-Leur, Холандия.

  6. MECARI PLASTICS B.V.

    Холандия

    Предприятието MECARI PLASTICS B.V., e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Чували от пластмасова материя, и Чували от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Werkendam, Холандия.

  7. MOKRUPAK VERPAKKINGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието MOKRUPAK VERPAKKINGEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки от хартия и картон, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Roermond, Холандия.

  8. SEKISUI S-LEC B.V.

    Холандия

    Предприятието SEKISUI S-LEC B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Тънки пластмасови покрития, и Тънки пластмасови покрития. Седалището му е в/ъв Roermond, Холандия.

  9. MAUSER BENELUX B.V.

    Холандия

    Предприятието MAUSER BENELUX B.V., и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Oosterhout Nb, Холандия.

  10. COPRES PRESENTATIE IN KUNSTSTOF B.V.

    Холандия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Packaging for plastics

Брой резултати

35 Фирми