• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • processing of plastics

Резултати за

Processing of plastics

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. TALBOOM

    Холандия

    Предприятието TALBOOM, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови материи - изделия за промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за мебелната промишленост, Каучук и пластмаса - преработване, Пластмаси - изделия за мебелната промишленост, Каучук и пластмаса - преработване, и milling of plastic materials. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  2. DEWACO KUNSTSTOFFEN B.V.

    Холандия

    Предприятието DEWACO KUNSTSTOFFEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Nuenen, Холандия.

  3. KELLPLA B.V.

    Холандия

    Предприятието KELLPLA B.V., e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса, и Впръскване на каучук и леене под налягане на пластмаса. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

  4. STOFFENSHOP

    Холандия

    Предприятието STOFFENSHOP, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Обработка на пластмаси. Седалището му е в/ъв Uden, Холандия.

  5. PATIFIX NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието PATIFIX NEDERLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Седалището му е в/ъв Hapert, Холандия.