• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • vegetables

Резултати за

Vegetables

ХоландияХертогенбос, Северен Брабант, Мастрихт и Лимбьорг
  1. NILEX FOODS B.V.

    Холандия

    Предприятието NILEX FOODS B.V., e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени плодове, Конфитюри, vegetables, fruit & vegetables, Замразени и дълбоко замразени плодове, и Конфитюри. Седалището му е в/ъв Boxtel, Холандия.

  2. BENEFERT

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието BENEFERT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Натурални торове. Освен това развива дейност и в сферата на N-rich organic fertilizer, animal based fertilizers, liquid fertilizer, organic fertilizers garden, amino-acids, Fulvic acid, biostimulants, natural plant biostimulants, и Fertilizers for sustainable development. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  3. FRESH WISE

    Холандия

    Предприятието FRESH WISE, e Multi-Category, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на export of vegetables, и Fresh fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Valkenswaard, Холандия.

  4. MINICHAMP BV

    Холандия

    Предприятието MINICHAMP BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Гъби. Освен това развива дейност и в сферата на Пресни зеленчуци, и Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв Horst, Холандия.

  5. RINY VAN DER STAAK BV

    Холандия

    Предприятието RINY VAN DER STAAK BV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове, legumes, asparagus, и strawberries. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MARINUS IMPORT EXPORT B.V.

    Холандия

    Предприятието MARINUS IMPORT EXPORT B.V., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Сол. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Refined sunflower oil, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Canned foods and of vegetables. Седалището му е в/ъв Uden, Холандия.

  2. VAN DIJCK GROENTEPRODUCTIES

    Холандия

    Предприятието VAN DIJCK GROENTEPRODUCTIES, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчукови консерви, Пресни зеленчуци, spinach, Зеленчукови консерви, scarola salad, и Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв America, Холандия.

  3. VEC CHAMP

    Холандия

    Предприятието VEC CHAMP, e Производител, и работи в сферата на Зеленчукови консерви в олио. Седалището му е в/ъв Meijel, Холандия.

  4. VISSERS AARDBEIPLANTEN

    Холандия

    Предприятието VISSERS AARDBEIPLANTEN, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв America, Холандия.

  5. VERHAGEN HOLLAND

    Холандия

    Предприятието VERHAGEN HOLLAND, e Multi-Category, и работи в сферата на Картофи. Освен това развива дейност и в сферата на Картофи - пюрета на прах и полуготови, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, import/export, production and sale of fruit and vegetables, bunions, Картофи - пюрета на прах и полуготови, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Dinteloord, Холандия.

  1. OERLEMANS PACKAGING

    Холандия

    Предприятието OERLEMANS PACKAGING, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковане, Пластмаси - опаковки, Опаковане, Пластмаси - опаковки, film for fruit and vegetable packaging, и food processing. Седалището му е в/ъв Genderen, Холандия.

  2. JB FRUITS & VEGETABLES

    Холандия

    Предприятието JB FRUITS & VEGETABLES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  1. LOGIGREEN BV

    Холандия

    Предприятието LOGIGREEN BV, e Разпространител, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на mango, и Fresh fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  2. POLDERJONGENS BV

    Холандия

    Предприятието POLDERJONGENS BV, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Пресни зеленчуци, Sweet potatoes, и Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв Espel, Холандия.

  3. OAKFIELD CHAMPIGNONS

    Холандия

    Предприятието OAKFIELD CHAMPIGNONS, e Производител, и работи в сферата на Пресни зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на Mushrooms, fresh mushroom, и champignon. Седалището му е в/ъв Stramproy, Холандия.

  4. FOUR SEASONS FOOD BV

    Холандия

    Предприятието FOUR SEASONS FOOD BV, e Производител, и работи в сферата на Супи. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни изделия и напитки - съставки, Хранителни изделия и напитки - съставки, sauces, и Oragnic fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Nieuwkuijk, Холандия.

  5. VARKENSHANDEL VAN DEN BERKMORTEL B.V.

    Холандия

    Предприятието VARKENSHANDEL VAN DEN BERKMORTEL B.V., и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, Говеда, Свински породи, Плодове, Житни растения и зърнени храни, Говеда, Свински породи, и Плодове. Седалището му е в/ъв Sint-Oedenrode, Холандия.

  6. VERSEPEEN

    Холандия

    Предприятието VERSEPEEN, e Производител, и работи в сферата на Пресни зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на carrots, и tinned carrots. Седалището му е в/ъв Grubbenvorst, Холандия.

  7. FUNGHI FARMS

    Холандия

    Предприятието FUNGHI FARMS, e Производител, и работи в сферата на Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв Lierop, Холандия.

  8. KOOKTIJD BROCCOLI

    Холандия

    Предприятието KOOKTIJD BROCCOLI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  1. FRUIT QUEEEN BV, THE NETHERLANDS

    Холандия

    Предприятието FRUIT QUEEEN BV, THE NETHERLANDS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тропически плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Fresh fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  2. AARTSENFRUIT BREDA B.V.

    Холандия

    Предприятието AARTSENFRUIT BREDA B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Пресни зеленчуци, Плодове, и Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв Breda, Холандия.

  3. KLAAS & CO

    Холандия

    Предприятието KLAAS & CO, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Пресни зеленчуци, Плодове, и Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

  4. MATTHEEUSSENS-WIDO B.V.

    Холандия

    Предприятието MATTHEEUSSENS-WIDO B.V., e Производител, и работи в сферата на Зеленчукови консерви. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчукови консерви с оцет, и Зеленчукови консерви с оцет. Седалището му е в/ъв Ossendrecht, Холандия.

  5. AARTS CONSERVEN B.V.

    Холандия

    Предприятието AARTS CONSERVEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Плодови консерви и конфитюри. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчукови консерви, и Зеленчукови консерви. Седалището му е в/ъв Lottum, Холандия.

  6. S.V.Z. INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието S.V.Z. INTERNATIONAL B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Пресни зеленчуци, Плодове, и Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв Etten-Leur, Холандия.

  7. JONKER FRIS B.V.

    Холандия

    Предприятието JONKER FRIS B.V., e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове в консерва, и Плодове в консерва. Седалището му е в/ъв Giessen, Холандия.

  8. SORMAC B.V.

    Холандия

    Предприятието SORMAC B.V., e Производител, и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Рязане на плодове и зеленчуци - машини, и Рязане на плодове и зеленчуци - машини. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

  9. SCHERPENHUIZEN B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHERPENHUIZEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, и Плодове. Седалището му е в/ъв Eindhoven, Холандия.

  10. P. SEELEN GRUBBENVORST B.V.

    Холандия

    Предприятието P. SEELEN GRUBBENVORST B.V., и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Venlo, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Vegetables

Брой резултати

90 Фирми