• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • цвекло

Резултати за

Цвекло - Внос износ

 1. HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA.

  Португалия

  Verified by europages badge

  Предприятието HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA., e Производител, и работи в сферата на Пресни зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на Цвекло, Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Хранeнe - внос-износ, cabbage plants, fresh fruit, melon, vegetables, и turnips. Седалището му е в/ъв Torres Novas, Португалия.

 2. FRUTAS Y VERDURAS HERMANOS MONRÓS

  Испания

  Verified by europages badge

  Предприятието FRUTAS Y VERDURAS HERMANOS MONRÓS, e Производител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Цвекло, Fresh fruits and vegetables, carrots, PARSNIPS, Цвекло, celery, turnips, и cardoons. Седалището му е в/ъв Alboraya-Valencia, Испания.

 3. INTERNATIONAL TRADERS

  Египет

  Предприятието INTERNATIONAL TRADERS, и работи в сферата на Сушени зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на Цвекло, Цитрусови култури, fresh vegetables, olives, Цвекло, и Цитрусови култури. Седалището му е в/ъв Alexandria, Египет.

 4. VERDUYN FRANCE

  Франция

  Предприятието VERDUYN FRANCE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Цвекло, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, carrots, celery, и Цвекло. Седалището му е в/ъв Phalempin, Франция.

 5. AGRARGENOSSENSCHAFT DREI GLEICHEN MÜHLBERG E.G.

  Германия

  Предприятието AGRARGENOSSENSCHAFT DREI GLEICHEN MÜHLBERG E.G., и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Млечни крави, Овчи и кози породи, Цвекло, Млечни крави, Овчи и кози породи, и Цвекло. Седалището му е в/ъв Mühlberg, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. PB DIALOG

  Украйна

  Предприятието PB DIALOG, e Производител, и работи в сферата на Пресни зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на Цвекло, carrots, Цвекло, и onions. Седалището му е в/ъв Kakhovka, Украйна.

 2. BTG BOUTHEGOURD

  Франция

  Предприятието BTG BOUTHEGOURD, e Производител, и работи в сферата на Цвекло. Седалището му е в/ъв St Benoit Sur Loire, Франция.

 3. WIELKOPOLSKA HODOWLA BURAKA CUKROWEGO SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието WIELKOPOLSKA HODOWLA BURAKA CUKROWEGO SP. Z O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Цвекло, Житни растения и зърнени храни, Цвекло, и Житни растения и зърнени храни. Седалището му е в/ъв Poznan, Полша.

 4. GUT DUMMERSTORF GMBH

  Германия

  Предприятието GUT DUMMERSTORF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Говеда, Цвекло, Говеда, и Цвекло. Седалището му е в/ъв Dummerstorf, Германия.

 5. J.L. PRIESTLEY & CO. LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието J.L. PRIESTLEY & CO. LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Пресни зеленчуци, Цвекло, Пресни зеленчуци, и Цвекло. Седалището му е в/ъв Sleaford, Обединеното кралство.

 1. DUTCH FARMERS SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието DUTCH FARMERS SP. Z O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, Цвекло, Житни растения и зърнени храни, и Цвекло. Седалището му е в/ъв Stargard Szczecinski, Полша.

 2. DE WULF AGRO

  Белгия

  Предприятието DE WULF AGRO, e Производител, и работи в сферата на Цвекло. Седалището му е в/ъв Gembloux, Белгия.

 1. STE BTG AGR I

  Франция

  Предприятието STE BTG AGR I, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Цвекло, и Цвекло. Седалището му е в/ъв St Benoit Sur Loire, Франция.

 2. SZILARD-3KERESKEDO SZOLGALTATO ES TERMELO BT

  Унгария

  Предприятието SZILARD-3KERESKEDO SZOLGALTATO ES TERMELO BT, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, Цвекло, Житни растения и зърнени храни, и Цвекло. Седалището му е в/ъв Hajduszoboszlo, Унгария.

 3. BOVINAS SP. Z O.O. GOSPODARSTWO NASIENNO ROLNE

  Полша

  Предприятието BOVINAS SP. Z O.O. GOSPODARSTWO NASIENNO ROLNE, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Цвекло, Градинарство и цветарство, и Цвекло. Седалището му е в/ъв Chodow, Полша.

 4. CIXI LOTEK ELECTRICAL APPLIANCE CO., LTD

  САЩ

  Предприятието CIXI LOTEK ELECTRICAL APPLIANCE CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Цвекло. Седалището му е в/ъв Cixi, САЩ.

 5. GARAWOL

  Обединеното кралство

  Предприятието GARAWOL, e Производител, и работи в сферата на Цвекло. Седалището му е в/ъв Birmingham, Обединеното кралство.

 6. STJÖRNUGRÍS HF

  Исландия

  Предприятието STJÖRNUGRÍS HF, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Цвекло, и Цвекло. Седалището му е в/ъв Reykjavík, Исландия.

 7. SDAD COOP CATALANA Y SECCIO DE CREDIT DE RESPONSABILIDAD LIMITADA

  Испания

 8. NORMAN OLVERSON LIMITED

  Обединеното кралство

 1. LHOTE SA

  Франция

 2. MATROT U.K. LTD

  Обединеното кралство

 3. DANCKERT KROHN AS

  Норвегия

 4. A.P.N. AGRARPRODUKTION NEBELTAL GMBH

  Германия

 5. AGRARGENOSSENSCHAFT KRIPPEHNA EG

  Германия

 6. S.I.D.E.SUP.

  Франция

 7. STE TRAVAUX AGRIC RICHER FILS

  Франция

 8. NAPLES INVESTISSEMENTS

  Франция

 9. SKANDIA OERREDEKSPORT A/S

  Дания

 10. SAINT-LOUIS SUCRE - GENERALE SUCRIERE

  Франция

  Предприятието SAINT-LOUIS SUCRE - GENERALE SUCRIERE, e Производител, и работи в сферата на Захар от цвекло. Освен това развива дейност и в сферата на Захар от захарна тръстика, Захар, Захар от захарна тръстика, и Захар. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно