• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • цветари - техника и пособия

Резултати за

Цветари - техника и пособия - Внос износ

 1. TOP ROUWSTUK

  Холандия

  Предприятието TOP ROUWSTUK, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Heemskerk, Холандия.

 2. FLORISTERÍA LOLI

  Испания

  Предприятието FLORISTERÍA LOLI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на floral crowns. Седалището му е в/ъв Granada, Испания.

 3. MOMENTS FLORIST

  Обединеното кралство

  Предприятието MOMENTS FLORIST, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на florists, и funeral decorations. Седалището му е в/ъв Chester, Обединеното кралство.

 4. ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO

  Италия

  Предприятието ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO, e Разпространител, и работи в сферата на Цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Набрани цветя, articles for florists, florists' accessories, Набрани цветя, и distribution of cut flowers. Седалището му е в/ъв Ercolano, Италия.

 5. CREAM AND BROWNS FLORIST

  Обединеното кралство

  Предприятието CREAM AND BROWNS FLORIST, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Middlesbrough, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. MIRYAM FLOWERS SRL

  Италия

  Предприятието MIRYAM FLOWERS SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на supplies for florists, supplies for wholesale florists, decorations for ceremonies, и floral decorations. Седалището му е в/ъв Km 31,237-Castel Volturno, Италия.

 2. ILTA GLOBAL A.Ş.

  Турция

  Предприятието ILTA GLOBAL A.Ş., e Производител, и работи в сферата на Цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на pots of flowers. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 3. TECKNA BY FASANO

  Белгия

  Предприятието TECKNA BY FASANO, e Multi-Category, и работи в сферата на Цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Погребални агенции и бюра - принадлежности, ribbon for florists, ribbons for printers, film for printing, и Погребални агенции и бюра - принадлежности. Седалището му е в/ъв Overijse, Белгия.

 4. BLUMEN-PARADIES VETTER GMBH & CO.KG

  Германия

  Предприятието BLUMEN-PARADIES VETTER GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Freiburg, Германия.

 5. BETSEYS BLOOMS

  Обединеното кралство

  Предприятието BETSEYS BLOOMS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на weddings, events, и funeral services. Седалището му е в/ъв Kirkcudbright, Обединеното кралство.

 1. SHENZHEN MAXUNI TECHNOLOGY CO., LTD.

  Китай

  Предприятието SHENZHEN MAXUNI TECHNOLOGY CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Shenzhen, Китай.

 2. EUROFLORA SRL

  Италия

  Предприятието EUROFLORA SRL, e Производител, и работи в сферата на Цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на pots, cockades, artificial plants, и articles for florists. Седалището му е в/ъв Carate Brianza, Италия.

 1. PFLANZWERK

  Германия

  Предприятието PFLANZWERK, e Производител, и работи в сферата на Цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Neukirchen-Vluyn, Германия.

 2. ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL

  Италия

  Предприятието ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зелени растения. Освен това развива дейност и в сферата на Цветари - техника и пособия, bouquets and floral compositions, Цветари - техника и пособия, ornamental specimen trees, и decorations for ceremonies. Седалището му е в/ъв Lido Di Camaiore-Camaiore, Италия.

 3. I.S. SUNDRIES

  Обединеното кралство

  Предприятието I.S. SUNDRIES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Цветя, и Цветя. Седалището му е в/ъв Peterborough, Обединеното кралство.

 4. MAISON BEAUFRERE

  Франция

  Предприятието MAISON BEAUFRERE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

 5. BLOMSTERHUSET SLAGELSE

  Дания

  Предприятието BLOMSTERHUSET SLAGELSE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Slagelse, Дания.

 6. LE MIMOSA

  Белгия

  Предприятието LE MIMOSA, e Производител, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Цветари - техника и пособия, Набрани цветя, Изкуствени цветя, растения и плодове, Цветари - техника и пособия, Набрани цветя, Изкуствени цветя, растения и плодове, и creation of brides' bouquets. Седалището му е в/ъв Queue-Du-Bois, Белгия.

 7. GÖRGES GMBH & CO.KG

  Германия

  Предприятието GÖRGES GMBH & CO.KG, e Производител, и работи в сферата на Цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на overprinting labels, tissue paper, business cards, и self-adhesive labels. Седалището му е в/ъв Neustadt, Германия.

 8. HERBS BARCELONA

  Испания

  Предприятието HERBS BARCELONA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

 1. LARA ANDALUCÍA S.A.

  Испания

  Предприятието LARA ANDALUCÍA S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale florist accessories, articles for florists, supplies for public premises, и furnishing accessories. Седалището му е в/ъв Sevilla, Испания.

 2. ATREZO FLORISTAS

  Испания

  Предприятието ATREZO FLORISTAS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Granada, Испания.

 3. EL JARDÍ D'ESTHER

  Испания

  Предприятието EL JARDÍ D'ESTHER, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Xàtiva, Испания.

 4. GEM SUPPLIES INTERNATIONAL LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието GEM SUPPLIES INTERNATIONAL LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на florists' accessories, ribbon for florists, и supplies for florists. Седалището му е в/ъв Billingham, Обединеното кралство.

 5. ROOBOS BLOEMEN GROOTHANDEL

  Холандия

  Предприятието ROOBOS BLOEMEN GROOTHANDEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale flowers, wholesale florist accessories, supplies for wholesale florists, и wholesale of plants. Седалището му е в/ъв Honselersdijk, Холандия.

 6. ROSE NOIRE

  Белгия

  Предприятието ROSE NOIRE, e Разпространител, и работи в сферата на Цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на florists, и creation of brides' bouquets. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

 7. FRAGRANCE FLEURS & CRÉATION

  Швейцария

  Предприятието FRAGRANCE FLEURS & CRÉATION, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на wedding cake decorations, и creation of brides' bouquets. Седалището му е в/ъв Lausanne, Швейцария.

 8. FLOWER DELIVERY

  Обединеното кралство

  Предприятието FLOWER DELIVERY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

 9. ROSES ONLY LONDON

  Обединеното кралство

  Предприятието ROSES ONLY LONDON, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

 10. FLORISTERÍA ARTE Y ARMONÍA

  Испания

  Предприятието FLORISTERÍA ARTE Y ARMONÍA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Цветари - техника и пособия. Седалището му е в/ъв Murcia, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Цветари - техника и пособия - Внос износ

Брой резултати

1946 Фирми