• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • часовници и часовникови махала

Резултати за

Часовници и часовникови махала - Внос износ

 1. MEGAMOL ZA CHASOVNICI LTD

  България

  Онлайн магазин за продажба на маркови часовници по интернет. Избор от над 70 швейцарски и японски марки. В обслужването Ви ние влагаме нашия 12-годишен опит в часовникарския бранш. Фирмата ни работи с всички големи вносители на ръчни маркови часовници в България, за да превърнем нашия специализиран сайт в един своеобразен и уникален онлайн Мегамол за поръчка на маркови часовници с огромно предлагане на марки и модели от швейцарски, японски и други производители. Нашата политика е да предлагаме единствено марки с гарантиран произход и доказано качество. Часовниците в този онлайн магазин не са реплики или имитации, а оригинални модели на съответните автентични марки и са предоставени с изключителното съгласие за продажба по интернет от официалните представители и дистрибутори за България! Всички часовници в нашия онлайн магазин са с безплатна доставка в срок от 1 до 2 работни дни и опция за предварителен преглед. Гаранцията е 2, 3, 4 или 5 години в зависимост от конкретната марка.

 2. TIK-TAK

  България

  В нашия онлайн магазин за часовници можете да намерите всякакви часовници, както за ежедневно ползване , така и за специални случей, както евтини , така и маркови. Часовникът е аксесоар без който никоя ръка не може. Посетете ни и изберете перфектния за вас или за любим човек часовник и го поръчайте при нас. Наш служител ще се свърже с вас за да потвърди поръчката и избраният от вас часовник ще бъде при вас още на следващия ден.

 3. ARTLY HOME DECOR CO LTD

  Китай

  Предприятието ARTLY HOME DECOR CO LTD, e Производител, и работи в сферата на Часовници и часовникови махала. Освен това развива дейност и в сферата на alarm clock repairs, wall clock repairs, и analogue clock time marking systems for urban use. Седалището му е в/ъв Zhangzhou City, Китай.

 4. BLANKE DESIGN GMBH

  Германия

  Предприятието BLANKE DESIGN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Часовници и часовникови махала. Седалището му е в/ъв Bad Oeynhausen, Германия.

 5. CETRONIC

  Белгия

  Предприятието CETRONIC, e Multi-Category, и работи в сферата на Часовникарство. Освен това развива дейност и в сферата на Часовници и часовникови махала, watch straps, wall clocks, clock, и Часовници и часовникови махала. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. TOLONENSIS CREATION

  Полша

  Предприятието TOLONENSIS CREATION, e Производител, и работи в сферата на Часовници и часовникови махала. Освен това развива дейност и в сферата на unique creations, и interior decoration design. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

 2. O.COMITTI & SON LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието O.COMITTI & SON LTD, e Производител, и работи в сферата на Барометри. Освен това развива дейност и в сферата на Часовникарство, Часовници и часовникови махала, Часовникарство, и Часовници и часовникови махала. Седалището му е в/ъв Ongar, Обединеното кралство.

 3. CHRIS COPENHAGEN

  САЩ

  Предприятието CHRIS COPENHAGEN, e Производител, и работи в сферата на Часовници и часовникови махала. Освен това развива дейност и в сферата на wrist-watches, и quartz wrist watches. Седалището му е в/ъв Miami, САЩ.

 4. MYRAVEY

  Германия

  Предприятието MYRAVEY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Часовници и часовникови махала. Седалището му е в/ъв Kharkov, Германия.

 5. SPIERO HORLOGERIE

  Франция

  Предприятието SPIERO HORLOGERIE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Часовникарство. Освен това развива дейност и в сферата на Часовници и часовникови махала, Будилници, Часовници и часовникови махала, и Будилници. Седалището му е в/ъв Hoerdt, Франция.

 1. CANDIDO VALVERDE S.L.

  Испания

  Предприятието CANDIDO VALVERDE S.L., e Производител, и работи в сферата на Часовници и часовникови махала. Освен това развива дейност и в сферата на digital time keepers for sports facilities, access control clocks, wall clocks with quartz movements, и artistic windows. Седалището му е в/ъв Moraleja De Enmedio, Испания.

 2. VINOCLASSICO (WINEANDWATCHES.DK)

  Дания

  Предприятието VINOCLASSICO (WINEANDWATCHES.DK), e Търговец на едро, и работи в сферата на Часовници и часовникови махала. Седалището му е в/ъв København, Дания.

 1. LOCKSMITH TORREVIEJA - ORIHUELA COSTA

  Испания

  Предприятието LOCKSMITH TORREVIEJA - ORIHUELA COSTA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Часовници и часовникови махала. Седалището му е в/ъв Orihuela Costa, Испания.

 2. BERDO TIME

  Холандия

  Предприятието BERDO TIME, e Производител, и работи в сферата на Часовници и часовникови махала. Освен това развива дейност и в сферата на electric wall clocks. Седалището му е в/ъв Lunteren, Холандия.

 3. DG DIFFUSION

  Франция

  Предприятието DG DIFFUSION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Часовници и часовникови махала. Освен това развива дейност и в сферата на music distribution. Седалището му е в/ъв Escalquens, Франция.

 4. ARTE NUOVA FORMA

  Италия

  Предприятието ARTE NUOVA FORMA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Часовници и часовникови махала. Седалището му е в/ъв Vicenza, Италия.

 5. OROLOGERIA MARENGA

  Италия

  Предприятието OROLOGERIA MARENGA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Часовници и часовникови махала. Освен това развива дейност и в сферата на cuckoo clocks, и decorative clocks. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

 6. MONDOELETTRONICA OROLOGI MONUMENTALI

  Италия

  Предприятието MONDOELETTRONICA OROLOGI MONUMENTALI, e Производител, и работи в сферата на Часовникарство. Освен това развива дейност и в сферата на Часовници и часовникови махала, Часовници и часовникови махала, tower clocks, wall clocks, и programmable bell systems for tower clocks. Седалището му е в/ъв Alessano (le), Италия.

 7. YANTAI HUAS IMP. & EXP. CO., LTD

  Китай

  Предприятието YANTAI HUAS IMP. & EXP. CO., LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Часовници и часовникови махала. Освен това развива дейност и в сферата на knitting needles. Седалището му е в/ъв Yantai, Китай.

 8. MARIA CARVALHO

  Португалия

  Предприятието MARIA CARVALHO, e Производител, и работи в сферата на Часовници и часовникови махала. Освен това развива дейност и в сферата на wall clocks. Седалището му е в/ъв Alfornelos, Amadora, Lisbon, Португалия.

 1. DUVE SAS DI HECHTEL LORENZ & C.

  Италия

  Предприятието DUVE SAS DI HECHTEL LORENZ & C., e Разпространител, и работи в сферата на Часовникарство - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Часовници и часовникови махала, supplies for watchmaking, mechanical clocks, Часовници и часовникови махала, и wall cuckoo clocks. Седалището му е в/ъв Mazzo Milanese, Италия.

 2. MAKWATCH

  Украйна

  Предприятието MAKWATCH, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Часовници и часовникови махала. Седалището му е в/ъв Poltava, Украйна.

 3. MGI LUXURY GROUP S.A.

  Швейцария

  Предприятието MGI LUXURY GROUP S.A., e Производител, и работи в сферата на Часовникарство. Освен това развива дейност и в сферата на Часовници и часовникови махала, Промишлено часовникарство и времеви контрол, Хронометри, Часовникарство - принадлежности, Часовници и часовникови махала, Промишлено часовникарство и времеви контрол, Хронометри, и Часовникарство - принадлежности. Седалището му е в/ъв Biel-Bienne, Швейцария.

 4. MONTRES LOUIS ERARD S.A.

  Швейцария

  Предприятието MONTRES LOUIS ERARD S.A., e Производител, и работи в сферата на Поправка на потребителски стоки. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено часовникарство и времеви контрол, Хронометри, Часовникарство, Часовници и часовникови махала, Промишлено часовникарство и времеви контрол, Хронометри, Часовникарство, и Часовници и часовникови махала. Седалището му е в/ъв Le Noirmont, Швейцария.

 5. LE MUSE OROLOGI

  Италия

  Предприятието LE MUSE OROLOGI, и работи в сферата на Часовникарство. Освен това развива дейност и в сферата на Часовници и часовникови махала, collectors' watches, Часовници и часовникови махала, и vintage clocks. Седалището му е в/ъв Milano (Mi), Италия.

 6. DESIGN'HEURE

  Франция

  Предприятието DESIGN'HEURE, e Производител, и работи в сферата на Часовници и часовникови махала. Освен това развива дейност и в сферата на Лампиони и настолни лампи, Декоративни осветителни тела, Лампиони и настолни лампи, и Декоративни осветителни тела. Седалището му е в/ъв Sete, Франция.

 7. ALTAIMA, UAB

  Литва

  Предприятието ALTAIMA, UAB, e Производител, и работи в сферата на Часовникарство. Освен това развива дейност и в сферата на Часовници и часовникови махала, Джобни часовници, Часовници и часовникови махала, и Джобни часовници. Седалището му е в/ъв Vilnius, Литва.

 8. TONG GIUN CO., LTD.

  Тайван

  Предприятието TONG GIUN CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Часовници и часовникови махала. Освен това развива дейност и в сферата на wall clocks with quartz movements, и alarm clocks. Седалището му е в/ъв Taichung City, Тайван.

 9. HORLOGES HUCHEZ

  Франция

  Предприятието HORLOGES HUCHEZ, e Производител, и работи в сферата на Часовници и часовникови махала. Седалището му е в/ъв Ferrieres, Франция.

 10. ZENITH INTERNATIONAL S.A.

  Швейцария

  Предприятието ZENITH INTERNATIONAL S.A., e Производител, и работи в сферата на Часовникарство. Освен това развива дейност и в сферата на Часовници и часовникови махала, Часовникарство - принадлежности, Промишлено часовникарство и времеви контрол, Часовници и часовникови махала, Часовникарство - принадлежности, и Промишлено часовникарство и времеви контрол. Седалището му е в/ъв Le Locle, Швейцария.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Часовници и часовникови махала - Внос износ

Брой резултати

191 Фирми