• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - стомани и метали

Резултати за

Внос-износ - стомани и метали - Чехия

Чехия
  1. BMSC S.R.O.

    Чехия

    Предприятието BMSC S.R.O., e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електрически кабели, Внос-износ - ПГС, Внос-износ - стомани и метали, Строителни тухли, Електрически кабели, Внос-износ - ПГС, Внос-износ - стомани и метали, и Строителни тухли. Седалището му е в/ъв Kladno, Чехия.

  2. ALFA KOVO, S.R.O.

    Чехия

    Предприятието ALFA KOVO, S.R.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - стомани и метали, Метали - събиране и рециклиране, Внос-износ - стомани и метали, и Метали - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Plzen 3, Чехия.

  3. JIRY, SPOL. S R.O.

    Чехия

    Предприятието JIRY, SPOL. S R.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Chlumec Nad Cidlinou, Чехия.

  4. IRON & STEEL GROUP, S.R.O.

    Чехия

    Предприятието IRON & STEEL GROUP, S.R.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Praha 10, Чехия.

  5. COMMEXIM GROUP SRO

    Чехия

    Предприятието COMMEXIM GROUP SRO, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Феросплави, и Феросплави. Седалището му е в/ъв Rícany U Prahy, Чехия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BROK-SERVICE CENTER S.R.O.

    Чехия

    Предприятието BROK-SERVICE CENTER S.R.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Благородни и ценни метали, и Благородни и ценни метали. Седалището му е в/ъв Praha 1, Чехия.

  2. LIJA V.O.S.

    Чехия

    Предприятието LIJA V.O.S., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Frýdek-Místek, Чехия.

  3. PREMIE OSTRAVA A.S.

    Чехия

    Предприятието PREMIE OSTRAVA A.S., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Ostrava-Slezska Ostrava, Чехия.

  4. FEROCHROM S.R.O.

    Чехия

  5. AMBION S.R.O.

    Чехия

  1. F M P SRO

    Чехия

  2. INSI INDUSTRIAL, A.S.

    Чехия

  1. AKROS CZ, S.R.O.

    Чехия

  2. DOMAKO S.R.O.,

    Чехия

    Предприятието DOMAKO S.R.O.,, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фрезоване и струговане на каучук и пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Дървен материал - стругувани изделия, Внос-износ на обработващи машини, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Струговане на стомани и метали, Дървен материал - стругувани изделия, Внос-износ на обработващи машини, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Струговане на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Domazlice, Чехия.

  3. R A C , SPOLECNOST S RUCENIM OMEZENYM

    Чехия

    Предприятието R A C , SPOLECNOST S RUCENIM OMEZENYM, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на обработващи машини, Шлифоване на стомани и метали, Внос-износ на обработващи машини, и Шлифоване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Decin, Чехия.

  4. HILLEX, SPOL. S R.O.

    Чехия

    Предприятието HILLEX, SPOL. S R.O., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на обработващи машини, Железария, Внос-износ на обработващи машини, и Железария. Седалището му е в/ъв Plzen, Чехия.

  5. TONAVA, AKCIOVA SPOLECNOST

    Чехия

    Предприятието TONAVA, AKCIOVA SPOLECNOST, e Производител, и работи в сферата на Претегляне и дозиране - инсталации и уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Внос-износ на обработващи машини, Стомани и метали - машинно обработване, и Внос-износ на обработващи машини. Седалището му е в/ъв Upice, Чехия.

  6. MB KOMPLEX, S.R.O.

    Чехия

    Предприятието MB KOMPLEX, S.R.O., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - заваряване и спояване. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на обработващи машини, Заваряване на стомани и метали - извършителни работи, Внос-износ на обработващи машини, и Заваряване на стомани и метали - извършителни работи. Седалището му е в/ъв Kosova Hora, Чехия.

Филтри

Резултати за

Внос-износ - стомани и метали - Чехия

Брой резултати

18 Фирми