• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

Резултати за

Конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

ЧехияОбласт Оломоуц
  1. REVALL - BAU, S.R.O.

    Чехия

    Предприятието REVALL - BAU, S.R.O., и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Проектантски бюра - ПГС, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Проектантски бюра - ПГС, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Olomouc , Чехия.

  2. TOM - A - RACE, S.R.O.

    Чехия

    Предприятието TOM - A - RACE, S.R.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Рекламни агенции. Освен това развива дейност и в сферата на Спортни инсталации, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Спортни инсталации, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Lipník Nad Becvou, Чехия.

  3. HESPERIA HOTELS, S.R.O.

    Чехия

    Предприятието HESPERIA HOTELS, S.R.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Olomouc , Чехия.

  4. HOTEL PRACHÁRNA ****

    Чехия

    Предприятието HOTEL PRACHÁRNA ****, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Olomouc , Чехия.

  5. HOTEL JANA ****

    Чехия

    Предприятието HOTEL JANA ****, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Prerov, Чехия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HOTEL FIT PLUS A.S.

    Чехия

    Предприятието HOTEL FIT PLUS A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Prerov, Чехия.

  2. HOTEL EDUARD***

    Чехия

    Предприятието HOTEL EDUARD***, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Belá Pod Pradedem, Чехия.

  3. HOTEL KORUNA SUMPERK

    Чехия

    Предприятието HOTEL KORUNA SUMPERK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Sumperk , Чехия.

  4. HOTEL CENTRUM HRANICE*****

    Чехия

    Предприятието HOTEL CENTRUM HRANICE*****, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Hranice , Чехия.

  5. PETR BENDA

    Чехия

    Предприятието PETR BENDA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Sumperk , Чехия.

  1. HORSKÝ HOTEL NEUBAUER

    Чехия

    Предприятието HORSKÝ HOTEL NEUBAUER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Branná, Чехия.

  2. HOTEL DLOUHÉ STRÁNE ***

    Чехия

    Предприятието HOTEL DLOUHÉ STRÁNE ***, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Loucná Nad Desnou, Чехия.

  1. HOTEL TENNIS CLUB ***

    Чехия

    Предприятието HOTEL TENNIS CLUB ***, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Prostejov, Чехия.

  2. HOTEL HANSA

    Чехия

    Предприятието HOTEL HANSA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Sumperk , Чехия.

  3. HOTEL U CIMBURY ***

    Чехия

    Предприятието HOTEL U CIMBURY ***, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Bouzov, Чехия.

  4. HOTEL REONEO

    Чехия

    Предприятието HOTEL REONEO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Velké Losiny, Чехия.

  5. HOTEL ZÁMEK ***

    Чехия

    Предприятието HOTEL ZÁMEK ***, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Velká Bystrice, Чехия.

  6. HOTEL ZÁMEK SOBOTÍN

    Чехия

    Предприятието HOTEL ZÁMEK SOBOTÍN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Sobotín , Чехия.

Филтри

Резултати за

Конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

Брой резултати

18 Фирми