• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

Резултати за

Конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

ЧехияОбласт Усти
  1. TEP TOURS.R.O.

    Чехия

    Предприятието TEP TOURS.R.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътувания и туризъм. Освен това развива дейност и в сферата на Туристически агенции, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Туристически агенции, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Teplice , Чехия.

  2. PENSION KAMZÍK*** - PRIMATEP S.R.O.

    Чехия

    Предприятието PENSION KAMZÍK*** - PRIMATEP S.R.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Строителство на промишлени сгради, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Ceská Kamenice, Чехия.

  3. HOTEL U SV. VÁCLAVA CHOMUTOV ***

    Чехия

    Предприятието HOTEL U SV. VÁCLAVA CHOMUTOV ***, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Hrusovany U Chomutova, Чехия.

  4. HOTEL PRAHA HRENSKO****

    Чехия

    Предприятието HOTEL PRAHA HRENSKO****, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Hrensko , Чехия.

  5. HOTEL UNION ***

    Чехия

    Предприятието HOTEL UNION ***, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Louny, Чехия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. LÁZNE MSENÉ A.S.

    Чехия

    Предприятието LÁZNE MSENÉ A.S., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Msené-Lázne, Чехия.

  2. HOLIDAY CENTRUM

    Чехия

    Предприятието HOLIDAY CENTRUM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Zatec, Чехия.

  3. HOTEL PRINCE DE LIGNE

    Чехия

    Предприятието HOTEL PRINCE DE LIGNE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Teplice , Чехия.

  4. LÁZENSKÝ DUM BEETHOVEN****

    Чехия

    Предприятието LÁZENSKÝ DUM BEETHOVEN****, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Teplice , Чехия.

  5. TEREZINY LÁZNE DUBÍ

    Чехия

    Предприятието TEREZINY LÁZNE DUBÍ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Dubí U Teplic , Чехия.

  1. HOTEL NÁSTUP ****

    Чехия

    Предприятието HOTEL NÁSTUP ****, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Vejprty , Чехия.

  2. HOTEL BELLEVUE ***ING. ANTONÍN SEHNAL

    Чехия

    Предприятието HOTEL BELLEVUE ***ING. ANTONÍN SEHNAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Jetrichovice U Decína, Чехия.

  1. HÔTEL CASCADE

    Чехия

    Предприятието HÔTEL CASCADE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Most , Чехия.

  2. AGENTURA ENS, S.R.O.

    Чехия

    Предприятието AGENTURA ENS, S.R.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Ústí Nad Labem, Чехия.

  3. HOTEL SNEZNÍK ***

    Чехия

    Предприятието HOTEL SNEZNÍK ***, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Jílové U Decína, Чехия.

  4. BAROKNÍ SPITÁL - HOTEL RESTAURANT ****

    Чехия

    Предприятието BAROKNÍ SPITÁL - HOTEL RESTAURANT ****, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Louny, Чехия.

  5. HOTEL SALVA GUARDA

    Чехия

    Предприятието HOTEL SALVA GUARDA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Litomerice , Чехия.

  6. PENSION DOMU KULTURY

    Чехия

    Предприятието PENSION DOMU KULTURY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Louny, Чехия.

  7. PETR KUDRHALT - KUBO

    Чехия

    Предприятието PETR KUDRHALT - KUBO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Decín, Чехия.

  8. STRELNICE - SPOLECENSKÝ DUM MESTA DECÍNA

    Чехия

    Предприятието STRELNICE - SPOLECENSKÝ DUM MESTA DECÍNA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Decín, Чехия.

  1. HOTEL SIRÁK ***

    Чехия

    Предприятието HOTEL SIRÁK ***, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Most , Чехия.

  2. PENZION SELSKÝ DVUR

    Чехия

    Предприятието PENZION SELSKÝ DVUR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Perstejn, Чехия.

  3. HOTEL FAUST***

    Чехия

    Предприятието HOTEL FAUST***, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Decín, Чехия.

  4. HOTEL ZÁMEK AMADEUS ***

    Чехия

    Предприятието HOTEL ZÁMEK AMADEUS ***, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотел, и Хотел. Седалището му е в/ъв Vlastislav , Чехия.

  5. HOTEL U HADA ***

    Чехия

    Предприятието HOTEL U HADA ***, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотел. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Zatec, Чехия.

  6. GASTRO NETO - CATERING

    Чехия

    Предприятието GASTRO NETO - CATERING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Louny, Чехия.

  7. VAKA, SPOL. S R.O.

    Чехия

  8. HOTEL NOVOHRADSKÝ ****

    Чехия

  9. EDOZ PLUS, S.R.O.HOTEL GOLF CLUB

    Чехия

  10. COM MEDIA, S.R.O.

    Чехия