• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • чугунени бойлери

Резултати за

Чугунени бойлери - Внос износ

 1. BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL"

  Украйна

  Verified by europages badge

  Предприятието BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL", e Производител, и работи в сферата на Чугунени печки. Освен това развива дейност и в сферата на Чугунени бойлери, Фирмени подаръци, cast iron plates, pans, paella pans, pots and pans, non-stick pans, chestnut pans, и frying pans. Седалището му е в/ъв Bila Tserkva, Kiev Region, Украйна.

 2. CALDAIE MELGARI SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието CALDAIE MELGARI SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени котли. Освен това развива дейност и в сферата на Чугунени бойлери, steam boilers for industrial use, industrial boiler rentals, boiler rental, Чугунени бойлери, steam accumulators, gas-fired boilers for industrial use, low-pressure boilers, и steam boilers for steel-works. Седалището му е в/ъв Gadesco-Pieve Delmona, Италия.

 3. IBC HEIZTECHNIK & NOSTALGIE WOHNPRODUKTE

  Германия

  Предприятието IBC HEIZTECHNIK & NOSTALGIE WOHNPRODUKTE, e Производител, и работи в сферата на Чугунени бойлери. Седалището му е в/ъв Sondershausen, Германия.

 4. BENESSERE SRL

  Италия

  Предприятието BENESSERE SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Чугунени бойлери. Освен това развива дейност и в сферата на boilers, air conditioning, technical assistance, и boiler maintenance. Седалището му е в/ъв Casaleone, Италия.

 5. DELLIS ETS

  Белгия

  Предприятието DELLIS ETS, e Производител, и работи в сферата на Чугунени бойлери. Освен това развива дейност и в сферата на Метални вани, Намаляване замърсяването на околната среда - услуги, boilers for home use, Метални вани, Degassing, contractors, и Намаляване замърсяването на околната среда - услуги. Седалището му е в/ъв Neuville, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. Z.P.H.U. OKSANA

  Полша

  Предприятието Z.P.H.U. OKSANA, e Multi-Category, и работи в сферата на Чугунени бойлери. Освен това развива дейност и в сферата на gas-fired boiler, и stoves. Седалището му е в/ъв Pleszew, Полша.

 2. RIMA HEATING SYSTEMS

  Турция

  Предприятието RIMA HEATING SYSTEMS, e Производител, и работи в сферата на Чугунени бойлери. Освен това развива дейност и в сферата на wall-hung condensation boilers, gas-fired boiler, heating system, и hot water boiler. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. MENESTRINA S.R.L.

  Италия

  Предприятието MENESTRINA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Чугунени бойлери. Освен това развива дейност и в сферата на tar and bitumen devils for road construction, и plants and equipment for mixing and emulsifying tar. Седалището му е в/ъв Trento, Италия.

 4. CENTROMETAL D.O.O.

  Хърватия

  Предприятието CENTROMETAL D.O.O., e Производител, и работи в сферата на Чугунени бойлери. Освен това развива дейност и в сферата на electric boilers. Седалището му е в/ъв Macinec, Хърватия.

 5. SC BELVEDERE 96 COMEX SRL

  Румъния

  Предприятието SC BELVEDERE 96 COMEX SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Машини и техника за фармацевтичната промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Чугунени бойлери, Химическо и фармацевтично производство - опаковъчни машини, Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации, Тръби от неръждаема стомана, Чугунени бойлери, Химическо и фармацевтично производство - опаковъчни машини, Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации, и Тръби от неръждаема стомана. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

 1. WÄRME SPOL. S R.O.

  Чехия

  Предприятието WÄRME SPOL. S R.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Чугунени бойлери. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена тръбна арматура, Помпи, Топлообменници, Газопроводна арматура, Промишлена тръбна арматура, Помпи, Топлообменници, и Газопроводна арматура. Седалището му е в/ъв Brno , Чехия.

 2. ANTONÍN MÜLLER-MÜLLER A SPOL.

  Чехия

  Предприятието ANTONÍN MÜLLER-MÜLLER A SPOL., e Multi-Category, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Санитария - артикули, Санитарна тръбна арматура, Чугунени бойлери, Санитария - артикули, Санитарна тръбна арматура, и Чугунени бойлери. Седалището му е в/ъв Teplice , Чехия.

 1. ZHONGHE FOUNDRY CO., LTD

  Китай

  Предприятието ZHONGHE FOUNDRY CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Чугунени бойлери. Освен това развива дейност и в сферата на cast iron fittings, и metal manhole covers for building. Седалището му е в/ъв cangzhou, Китай.

 2. WEIFANG JINHUAXIN ELECTRIC FURNACE MANUFACTURING CO., LTD.

  Китай

  Предприятието WEIFANG JINHUAXIN ELECTRIC FURNACE MANUFACTURING CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Чугунени бойлери. Седалището му е в/ъв Weifang, Китай.

 3. DI SALVIO F.LLI (S.N.C.)

  Италия

  Предприятието DI SALVIO F.LLI (S.N.C.), e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Чугунени бойлери. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени котли, Домашни бойлери, Промишлени котли, и Домашни бойлери. Седалището му е в/ъв Maranello, Италия.

 4. AFT - INNOVATION IN FLUOROPOLYMER TECHNOLOGY

  Обединеното кралство

  Предприятието AFT - INNOVATION IN FLUOROPOLYMER TECHNOLOGY, и работи в сферата на Чугун - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Стоманолеярство, Чугунени бойлери, Стоманолеярство, и Чугунени бойлери. Седалището му е в/ъв Hertford, Обединеното кралство.

 5. F.LLI DABOVE S.R.L.

  Италия

  Предприятието F.LLI DABOVE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Централно отопление - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Чугунени бойлери, Промишлени котли, Чугунени бойлери, и Промишлени котли. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

 6. G E T S.N.C. DI CRISTANELLI R E FONTANA M

  Италия

  Предприятието G E T S.N.C. DI CRISTANELLI R E FONTANA M, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации, Чугунени бойлери, Домашно отопление - техника и инсталации, и Чугунени бойлери. Седалището му е в/ъв Dolce', Италия.

 7. TERMOG ARONA S.R.L.

  Италия

  Предприятието TERMOG ARONA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Твърди горива. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтени горива и добавки, Чугунени бойлери, Нефтени горива и добавки, и Чугунени бойлери. Седалището му е в/ъв Arona, Италия.

 8. IDEALKLIMA DI MISCHI FERRUCCIO

  Италия

  Предприятието IDEALKLIMA DI MISCHI FERRUCCIO, и работи в сферата на Промишлени котли. Освен това развива дейност и в сферата на Чугунени бойлери, Домашни бойлери, Чугунени бойлери, и Домашни бойлери. Седалището му е в/ъв Roverbella, Италия.

 1. DE PAOLIS MARCO

  Италия

  Предприятието DE PAOLIS MARCO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации, Чугунени бойлери, Домашно отопление - техника и инсталации, и Чугунени бойлери. Седалището му е в/ъв Zagarolo, Италия.

 2. ITALSERVICE S.A.S. DI DI COLAMOIRA & C.

  Италия

  Предприятието ITALSERVICE S.A.S. DI DI COLAMOIRA & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации, Чугунени бойлери, Домашно отопление - техника и инсталации, и Чугунени бойлери. Седалището му е в/ъв Pescara, Италия.

 3. JONICA IMPIANTI

  Италия

  Предприятието JONICA IMPIANTI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита. Освен това развива дейност и в сферата на Чугунени бойлери, Промишлени котли, Чугунени бойлери, и Промишлени котли. Седалището му е в/ъв Acireale, Италия.

 4. RUTHS S.P.A.

  Италия

  Предприятието RUTHS S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Чугунени бойлери. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени котли, gas-fired boilers for industrial use, и Промишлени котли. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

 5. OSBY PARCA AB

  Швеция

  Предприятието OSBY PARCA AB, e Производител, и работи в сферата на Промишлени котли. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство от неръждаеми материали, Чугунени бойлери, Котелно производство от неръждаеми материали, и Чугунени бойлери. Седалището му е в/ъв Osby, Швеция.

 6. LA POLITERMICA A R.L. - COOPER ATIVA DI ARTIGIANI

  Италия

  Предприятието LA POLITERMICA A R.L. - COOPER ATIVA DI ARTIGIANI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени горелки. Освен това развива дейност и в сферата на Водноелектрически централи, Чугунени бойлери, Водноелектрически централи, и Чугунени бойлери. Седалището му е в/ъв Varese, Италия.

 7. A.I.T. S.R.L.

  Италия

  Предприятието A.I.T. S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Централно отопление - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Чугунени бойлери, Промишлени котли, Чугунени бойлери, и Промишлени котли. Седалището му е в/ъв Perugia, Италия.

 8. PEROTTI REMO

  Италия

  Предприятието PEROTTI REMO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Чугунени бойлери. Освен това развива дейност и в сферата на boilers for independent building heating systems, и boilers for centralised building heating systems. Седалището му е в/ъв Pinerolo, Италия.

 9. LUISI GREGORIO & C. S.N.C.

  Италия

  Предприятието LUISI GREGORIO & C. S.N.C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации, Чугунени бойлери, Домашно отопление - техника и инсталации, и Чугунени бойлери. Седалището му е в/ъв Bari, Италия.

 10. AR RISCALDAMENTO S.P.A.

  Италия

  Предприятието AR RISCALDAMENTO S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Чугунени бойлери, Промишлени горелки, Чугунени бойлери, и Промишлени горелки. Седалището му е в/ъв Montecchio Maggiore, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Чугунени бойлери - Внос износ

Брой резултати

793 Фирми