• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • шасита на превозни средства

Резултати за

Шасита на превозни средства - Внос износ

 1. GYONGYOSI MEZOGEP ES JARMUTECHNIKA MEZOGAZDASAGI GEPGYARTO, SZOLGALTATO ES JARMUTECHNIKAI KFT.

  Унгария

  Предприятието GYONGYOSI MEZOGEP ES JARMUTECHNIKA MEZOGAZDASAGI GEPGYARTO, SZOLGALTATO ES JARMUTECHNIKAI KFT., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Шасита на превозни средства. Седалището му е в/ъв Gyongyos, Унгария.

 2. SONPAR OTOMOTIV SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Турция

  Предприятието SONPAR OTOMOTIV SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Шасита на превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Резервни части за автомобили, Резервни части за автомобили, и light commercial vehicles. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. DEPRECQ SAS

  Франция

  Предприятието DEPRECQ SAS, e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Шасита на превозни средства, mechanical constructions, и Шасита на превозни средства. Седалището му е в/ъв Raismes, Франция.

 4. OZGUL TRAILER

  Турция

  Предприятието OZGUL TRAILER, e Производител, и работи в сферата на Шасита на превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Трактори с полуремарке и полуремаркета, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Платформи за превоз на машини, Трактори с полуремарке и полуремаркета, Пътен транспорт - камиони-цистерни, Платформи за превоз на машини, и drum containers. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 5. ALUWIN

  Белгия

  Предприятието ALUWIN, e Производител, и работи в сферата на Прозорци от алуминий. Освен това развива дейност и в сферата на Шасита на превозни средства, Алуминиеви конструкции, aluminium verandas, aluminum doors, Шасита на превозни средства, и Алуминиеви конструкции. Седалището му е в/ъв Charleroi, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. CARROCERÍAS JOFER

  Испания

  Предприятието CARROCERÍAS JOFER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Шасита на превозни средства. Седалището му е в/ъв Siero, Испания.

 2. SORTIMO AS

  Норвегия

  Предприятието SORTIMO AS, e Производител, и работи в сферата на Погребални превози. Освен това развива дейност и в сферата на Шасита на превозни средства, Автомобили - техническа помощ, Шасита на превозни средства, и Автомобили - техническа помощ. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

 3. ETZOLD GMBH

  Германия

  Предприятието ETZOLD GMBH, e Производител, и работи в сферата на Шасита на превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Кошове за товаро-разтоварни работи, и Кошове за товаро-разтоварни работи. Седалището му е в/ъв Schmoelln, Германия.

 4. C. ROB. HAMMERSTEIN GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието C. ROB. HAMMERSTEIN GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Превозни средства - електрически и електронни компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Шасита на превозни средства, Специални превозни средства - конструкция и съоръжения, Превозни средства - аксесоари и съоръжения, Превозни средства - механични компоненти и части, Шасита на превозни средства, Специални превозни средства - конструкция и съоръжения, Превозни средства - аксесоари и съоръжения, и Превозни средства - механични компоненти и части. Седалището му е в/ъв Solingen, Германия.

 5. POLYGARAGE.EU

  Португалия

  Предприятието POLYGARAGE.EU, e Разпространител, и работи в сферата на Шасита на превозни средства. Седалището му е в/ъв Porto, Португалия.

 1. MOTORHOMES KONINGS

  Белгия

  Предприятието MOTORHOMES KONINGS, e Производител, и работи в сферата на Камиони, камионетки и коли с професионално предназначение. Освен това развива дейност и в сферата на Шасита на превозни средства, Шасита на превозни средства, и multipurpose mobile offices. Седалището му е в/ъв Koningshooikt, Белгия.

 2. ATS RAUW

  Белгия

  Предприятието ATS RAUW, e Производител, и работи в сферата на Шасита на превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Ремаркета и кошове за промишлени превозни средства, Ремаркета и кошове за промишлени превозни средства, и cranes for vehicles. Седалището му е в/ъв Bullingen, Белгия.

 1. YALÇINLAR OTOMOTIV

  Турция

  Предприятието YALÇINLAR OTOMOTIV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Шасита на превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Двигатели и части, farm vehicles, spare parts for japanese vehicles, Pipes made of galvanized sheet metal and stainless steel, и Двигатели и части. Седалището му е в/ъв Usak, Турция.

 2. AUTOCARROZZERIA BAILEY S.R.L.

  Италия

  Предприятието AUTOCARROZZERIA BAILEY S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Специални превозни средства - конструкция и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - услуги, Шасита на превозни средства, Превозни средства - услуги, и Шасита на превозни средства. Седалището му е в/ъв Campi Bisenzio, Италия.

 3. CARROZZERIA BATTISTOLI DI SARTORI LUCA

  Италия

  Предприятието CARROZZERIA BATTISTOLI DI SARTORI LUCA, и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - услуги, Шасита на превозни средства, Превозни средства - услуги, и Шасита на превозни средства. Седалището му е в/ъв Garda, Италия.

 4. RTC S.R.L.

  Италия

  Предприятието RTC S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Специални превозни средства - конструкция и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - услуги, Шасита на превозни средства, Превозни средства - услуги, и Шасита на превозни средства. Седалището му е в/ъв Calenzano, Италия.

 5. CARROZZERIA MARONI DI MARONI SIMONE & C. S.N.C.

  Италия

  Предприятието CARROZZERIA MARONI DI MARONI SIMONE & C. S.N.C., e Подизпълнител, и работи в сферата на Специални превозни средства - конструкция и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - услуги, Шасита на превозни средства, Превозни средства - услуги, и Шасита на превозни средства. Седалището му е в/ъв Pedrengo, Италия.

 6. NUOVA CARROZZERIA VENETA S.N.C.

  Италия

  Предприятието NUOVA CARROZZERIA VENETA S.N.C., и работи в сферата на Специални превозни средства - конструкция и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - услуги, Шасита на превозни средства, Превозни средства - услуги, и Шасита на превозни средства. Седалището му е в/ъв Silea, Италия.

 7. CARROZZERIA TONALE S.R.L.

  Италия

  Предприятието CARROZZERIA TONALE S.R.L., и работи в сферата на Специални превозни средства - конструкция и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - услуги, Шасита на превозни средства, Превозни средства - услуги, и Шасита на превозни средства. Седалището му е в/ъв Albano Sant'alessandro, Италия.

 8. KING KONG ROBOT LIMITED

  Китай

  Предприятието KING KONG ROBOT LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Шасита на превозни средства. Седалището му е в/ъв Changan, Китай.

 1. L'ANCORA AUTOSERVICE S.R.L.

  Италия

  Предприятието L'ANCORA AUTOSERVICE S.R.L., и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - услуги, Шасита на превозни средства, Превозни средства - услуги, и Шасита на превозни средства. Седалището му е в/ъв Jesolo, Италия.

 2. CARROZZERIA ZARA S.R.L.

  Италия

  Предприятието CARROZZERIA ZARA S.R.L., и работи в сферата на Специални превозни средства - конструкция и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - услуги, Шасита на превозни средства, Превозни средства - услуги, и Шасита на превозни средства. Седалището му е в/ъв Voghera, Италия.

 3. LOCONSOLE S.R.L.

  Италия

  Предприятието LOCONSOLE S.R.L., и работи в сферата на Специални превозни средства - конструкция и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - услуги, Шасита на превозни средства, Превозни средства - услуги, и Шасита на превозни средства. Седалището му е в/ъв Bari, Италия.

 4. MARIC INTERNATIONAL CO., LTD.

  Тайван

  Предприятието MARIC INTERNATIONAL CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Шасита на превозни средства. Седалището му е в/ъв Xinzhuang City, Тайван.

 5. AUTOCARROZZERIA JOLLY CAR

  Италия

  Предприятието AUTOCARROZZERIA JOLLY CAR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Специални превозни средства - конструкция и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - услуги, Шасита на превозни средства, Превозни средства - услуги, и Шасита на превозни средства. Седалището му е в/ъв Fabriano, Италия.

 6. MISTER VETRO S.R.L.

  Италия

  Предприятието MISTER VETRO S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плоско стъкло и огледала. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - услуги, Шасита на превозни средства, Превозни средства - услуги, и Шасита на превозни средства. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

 7. NUOVA CARROZZERIA 2000 S.R.L.

  Италия

  Предприятието NUOVA CARROZZERIA 2000 S.R.L., и работи в сферата на Специални превозни средства - конструкция и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - услуги, Шасита на превозни средства, Превозни средства - услуги, и Шасита на превозни средства. Седалището му е в/ъв San Zenone Degli Ezzelini, Италия.

 8. YUHUAN HUMBM C.V.JOINT&TRIPOD JOINT FACTORY

  Китай

  Предприятието YUHUAN HUMBM C.V.JOINT&TRIPOD JOINT FACTORY, e Производител, и работи в сферата на Шасита на превозни средства. Седалището му е в/ъв yuhuan, Китай.

 9. CARROZZERIA DORIA DI PERUZZO ENRICO ATTILIO

  Италия

  Предприятието CARROZZERIA DORIA DI PERUZZO ENRICO ATTILIO, и работи в сферата на Коли под наем. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - услуги, Шасита на превозни средства, Превозни средства - услуги, и Шасита на превозни средства. Седалището му е в/ъв Novara, Италия.

 10. GOLO S.R.L.

  Италия

  Предприятието GOLO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Специални превозни средства - конструкция и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - услуги, Шасита на превозни средства, Превозни средства - услуги, и Шасита на превозни средства. Седалището му е в/ъв Malo, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Шасита на превозни средства - Внос износ

Брой резултати

17 385 Фирми

Категория