• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - мебелно обзавеждане

Резултати за

Внос-износ - мебелно обзавеждане - Швейцария

Швейцария
  1. FACTORY1950

    Швейцария

    Предприятието FACTORY1950, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Обзавеждане за цехове, Внос-износ - мебелно обзавеждане, Внос-износ - агенти, cutting tools, Обзавеждане за цехове, Внос-износ - мебелно обзавеждане, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Sion, Швейцария.

  2. BACHMANNECKENSTEIN

    Швейцария

    Предприятието BACHMANNECKENSTEIN, e Разпространител, и работи в сферата на Домашни мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за преподавателската дейност, Мебели и рафтове за офиса, Фабрично мебелно обзавеждане, Внос-износ - мебелно обзавеждане, Мебели за преподавателската дейност, Мебели и рафтове за офиса, Фабрично мебелно обзавеждане, и Внос-износ - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Basel, Швейцария.

  3. DUNKEL SERVICE BASEL

    Швейцария

    Предприятието DUNKEL SERVICE BASEL, e Разпространител, и работи в сферата на Огъване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - изделия за текстилната промишленост, Магазини - подреждане, Манекени, Внос-износ - мебелно обзавеждане, Пластмаси - изделия за текстилната промишленост, Магазини - подреждане, Манекени, и Внос-износ - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Basel, Швейцария.

  4. WERNER BETZ & CO.

    Швейцария

    Предприятието WERNER BETZ & CO., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Schaffhausen, Швейцария.

  5. BEMAG OBJEKTEINRICHTUNGEN AG

    Швейцария

    Предприятието BEMAG OBJEKTEINRICHTUNGEN AG, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Zunzgen, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ABERTRADE SA

    Швейцария

    Предприятието ABERTRADE SA, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  2. WOGG AG

    Швейцария

  3. MOBEL WAEBER AG

    Швейцария

  4. LMG PRODUKTIONS AG

    Швейцария

  5. CUENIN & CO. AG

    Швейцария

  1. TMT GROUP SA

    Швейцария

  2. FLORIANE PONCIONI, MEUBLES

    Швейцария

  1. SHOWROOM 77

    Швейцария

    Предприятието SHOWROOM 77, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Тъкани за мебелното обзавеждане, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Bellevue, Швейцария.

  2. TECAGRO AG

    Швейцария

    Предприятието TECAGRO AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Железни и цветни руди, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Тъкани за мебелното обзавеждане, Тапицерии, Железни и цветни руди, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Тъкани за мебелното обзавеждане, и Тапицерии. Седалището му е в/ъв St. Gallen, Швейцария.