• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - хранително-вкусова промишленост

Резултати за

Внос-износ - хранително-вкусова промишленост

ШвейцарияКантон Цюрих
  1. WEINSAM - WEINE EVENTS GENUSS

    Швейцария

    Предприятието WEINSAM - WEINE EVENTS GENUSS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  2. HEIDI MEYER

    Швейцария

    Предприятието HEIDI MEYER, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wil, Швейцария.

  3. WINPAC GEORGES WINISTÖRFER

    Швейцария

    Предприятието WINPAC GEORGES WINISTÖRFER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Замразени и дълбоко замразени продукти, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  4. HALTBARMACHEREI, ROMAN TREICHLER

    Швейцария

    Предприятието HALTBARMACHEREI, ROMAN TREICHLER, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови и зеленчукови сокове, Напитки - концентрати и прах, Плодови консерви и конфитюри, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Плодови и зеленчукови сокове, Напитки - концентрати и прах, Плодови консерви и конфитюри, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  5. JEHLE ENGROS AG

    Швейцария

    Предприятието JEHLE ENGROS AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на fruit & vegetables, organic vegetables, import of foodstuffs, и wholesale. Седалището му е в/ъв Zurich, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KEYSER & MACKAY, AMSTERDAM, ZWEIGNIEDERLASSUNG ZÜRICH

    Швейцария

    Предприятието KEYSER & MACKAY, AMSTERDAM, ZWEIGNIEDERLASSUNG ZÜRICH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, и Фармацевтични изделия. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  2. CAFFEISTA KAFFEERÖSTEREI VITALI

    Швейцария

    Предприятието CAFFEISTA KAFFEERÖSTEREI VITALI, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  3. ASTAC - A. STACHL

    Швейцария

    Предприятието ASTAC - A. STACHL, e Разпространител, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Goldingen, Швейцария.

  4. MONTANIOLA AG

    Швейцария

    Предприятието MONTANIOLA AG, e Производител, и работи в сферата на Олио и хранителни мазнини. Освен това развива дейност и в сферата на Готови ястия и деликатеси, Гастрономия - специалитети, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Готови ястия и деликатеси, Гастрономия - специалитети, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wald, Швейцария.

  5. EASYDONE AG

    Швейцария

    Предприятието EASYDONE AG, e Разпространител, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Тютюн и изделия за пушачи, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, и Тютюн и изделия за пушачи. Седалището му е в/ъв Urdorf, Швейцария.

  1. M.A.S. GMBH

    Швейцария

    Предприятието M.A.S. GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни изделия и напитки - съставки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Неорганична химия - изходни материали и производни, Хранителни изделия и напитки - съставки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Benglen, Швейцария.

  2. COLPREX GMBH

    Швейцария

    Предприятието COLPREX GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Железни и цветни руди, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, Козметични средства, Железни и цветни руди, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Парфюми и козметични изделия, и Козметични средства. Седалището му е в/ъв Stallikon, Швейцария.

  1. DON CIAGARRO

    Швейцария

    Предприятието DON CIAGARRO, e Разпространител, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Тютюн и изделия за пушачи, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, и Тютюн и изделия за пушачи. Седалището му е в/ъв Zollikon, Швейцария.

  2. ZURICHBARCELONA TRADING GMBH

    Швейцария

    Предприятието ZURICHBARCELONA TRADING GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Офис - материали и пособия. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  3. ARCO TABAC GMBH

    Швейцария

    Предприятието ARCO TABAC GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Алкохолни и спиртни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, Тютюн и изделия за пушачи, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Офис - материали и пособия, и Тютюн и изделия за пушачи. Седалището му е в/ъв Embrach, Швейцария.

  4. COVIN AG

    Швейцария

    Предприятието COVIN AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  5. TEDDY'S SOUVENIR-SHOP AG

    Швейцария

    Предприятието TEDDY'S SOUVENIR-SHOP AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Храна за домашни животни. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  6. IMPORTLADEN RICCIARDI

    Швейцария

    Предприятието IMPORTLADEN RICCIARDI, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bülach, Швейцария.

  7. ETHNO CATERING AG

    Швейцария

    Предприятието ETHNO CATERING AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Winterthur, Швейцария.

  8. SULZGITTER AG

    Швейцария

    Предприятието SULZGITTER AG, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  1. RUI SAMUEL

    Швейцария

    Предприятието RUI SAMUEL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Kloten, Швейцария.

  2. ANAWA TRADING SA

    Швейцария

    Предприятието ANAWA TRADING SA, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Wangen B. Dübendorf, Швейцария.

  3. BASF TRADING CENTER, F-PARIS-LEVALLOIS

    Швейцария

    Предприятието BASF TRADING CENTER, F-PARIS-LEVALLOIS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Wädenswil, Швейцария.

  4. HUGO DUBNO PRODEGA AG

    Швейцария

  5. WERTHEIMER HOLDING AG

    Швейцария

  6. PRIMO / VIS-A-VIS

    Швейцария

  7. TRANSORGA AG

    Швейцария

Филтри

Резултати за

Внос-износ - хранително-вкусова промишленост

Брой резултати

27 Фирми