• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • ортопедия и рехабилитация - уреди- инструменти и техника

Резултати за

Ортопедия и рехабилитация - уреди- инструменти и техника

ШвейцарияКантон Цюрих
  1. ORTHO PLUS GMBH

    Швейцария

    Предприятието ORTHO PLUS GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Бинтове и превръзки, footbeds for shoes, orthopedic knee bands, Бинтове и превръзки, и orthopaedic corset.. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  2. SCHÄR SCHUHTECHNIK

    Швейцария

    Предприятието SCHÄR SCHUHTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Медицинска хирургия - интрументи. Освен това развива дейност и в сферата на Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Обувки, Спортни обувки и обувки за свободното време, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Обувки, и Спортни обувки и обувки за свободното време. Седалището му е в/ъв Schlieren, Швейцария.

  3. SANWELL GMBH

    Швейцария

    Предприятието SANWELL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Медицинска хирургия - интрументи. Освен това развива дейност и в сферата на Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Бельо и долни дрехи, Дълги и къси чорапи, Медицина и хирургия - артикули и принадлежности, Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника, Бельо и долни дрехи, и Дълги и къси чорапи. Седалището му е в/ъв Forch, Швейцария.

  4. FRIEMEL AG

    Швейцария

    Предприятието FRIEMEL AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Zurich, Швейцария.

  5. HEUSSER ORTHOPADIE-TECHNIK AG

    Швейцария

    Предприятието HEUSSER ORTHOPADIE-TECHNIK AG, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Adliswil, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. WITSCHI-KISSEN AG

    Швейцария

    Предприятието WITSCHI-KISSEN AG, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Седалището му е в/ъв Lufingen, Швейцария.

  2. ORTHO-TEAM PARTNER AG

    Швейцария