• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • климатизация- проветряване и вентилация - техника

Резултати за

Климатизация- проветряване и вентилация - техника

ШвейцарияКантон ЦюрихПроизводител
  1. RCS AG

    Швейцария

    Предприятието RCS AG, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Wangen B. Dübendorf, Швейцария.

  2. LUFTREIN GMBH

    Швейцария

    Предприятието LUFTREIN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Пречистване на въздуха - уреди и инсталации, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Пречистване на въздуха - уреди и инсталации, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Tann, Швейцария.

  3. EMERSON NETWORK POWER GMBH, MÜNCHEN, ZWEIGNIEDERLASSUNG FÄLLANDEN / SCHWEIZ

    Швейцария

    Предприятието EMERSON NETWORK POWER GMBH, MÜNCHEN, ZWEIGNIEDERLASSUNG FÄLLANDEN / SCHWEIZ, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Fallanden, Швейцария.

  4. STRAUMANN AG, LUFTTECHNIK UND FARBSPRITZKABINEN

    Швейцария

    Предприятието STRAUMANN AG, LUFTTECHNIK UND FARBSPRITZKABINEN, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Изсмукване на газ и пушеци - техника, Филтриране - уреди и помощни материали, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Изсмукване на газ и пушеци - техника. Седалището му е в/ъв Fallanden, Швейцария.

  5. P. RIES GMBH

    Швейцария

    Предприятието P. RIES GMBH, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Изсмукване на газ и пушеци - техника, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Филтриране - уреди и помощни материали, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Изсмукване на газ и пушеци - техника, и Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Bäretswil, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. RABTHERM AG

    Швейцария

    Предприятието RABTHERM AG, e Производител, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Топлинни рекуператори, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Довършителни работи, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Топлинни рекуператори, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  2. EBM-PAPST AG

    Швейцария

    Предприятието EBM-PAPST AG, e Производител, и работи в сферата на Колела и колелца. Освен това развива дейност и в сферата на Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Механични трансмисии и компоненти, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Сачмени, иглени и ролкови търкалящи лагери, Механични трансмисии и компоненти, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Oberhasli, Швейцария.

  3. LUGATECH AG

    Швейцария

    Предприятието LUGATECH AG, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Промишлени пещи и огнища, Промишлени огнища, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Промишлени пещи и огнища, Промишлени огнища, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Au, Швейцария.

  4. NECONO AG

    Швейцария

    Предприятието NECONO AG, e Производител, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Овлажняване на околния въздух, Климатизация - техника, Пречистване на въздуха - уреди и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Овлажняване на околния въздух, Климатизация - техника, и Пречистване на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Rüti, Швейцария.

  5. MUROPA AG

    Швейцария

    Предприятието MUROPA AG, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Промишлено отопление - инсталации и техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Промишлено отопление - инсталации и техника, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Pfäffikon, Швейцария.

  1. POLARTECH AG

    Швейцария

    Предприятието POLARTECH AG, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Urdorf, Швейцария.

  2. SCHAKO (SCHWEIZ) AG

    Швейцария

    Предприятието SCHAKO (SCHWEIZ) AG, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Строителство на промишлени сгради, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Строителство на промишлени сгради, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  1. ROHNERLUFT AG

    Швейцария

    Предприятието ROHNERLUFT AG, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Urdorf, Швейцария.

  2. RELIMA AG

    Швейцария

    Предприятието RELIMA AG, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  3. R. SEILER KÄLTETECHNISCHER APPARATEBAU

    Швейцария

    Предприятието R. SEILER KÄLTETECHNISCHER APPARATEBAU, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Regensdorf, Швейцария.

  4. PREISIG AG

    Швейцария

    Предприятието PREISIG AG, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  5. BRUNNER THERMO GMBH

    Швейцария

    Предприятието BRUNNER THERMO GMBH, e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Топлинни рекуператори, и Топлинни рекуператори. Седалището му е в/ъв Wald, Швейцария.

  6. LINDAB AG

    Швейцария

    Предприятието LINDAB AG, e Производител, и работи в сферата на Камини - аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Сурови и специални чугуни, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Сурови и специални чугуни. Седалището му е в/ъв Wetzikon, Швейцария.

  7. HEMAIR LUFTKANALSYSTEME GMBH

    Швейцария

    Предприятието HEMAIR LUFTKANALSYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Samstagern, Швейцария.

  8. FLAKT WOODS GROUP AG

    Швейцария

    Предприятието FLAKT WOODS GROUP AG, e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Zurich, Швейцария.

  1. JAKOB SCHERRER SOHNE AG

    Швейцария

    Предприятието JAKOB SCHERRER SOHNE AG, e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Zurich, Швейцария.

  2. AQUA-EX AG

    Швейцария

  3. YORK SCHWEIZ

    Швейцария

  4. WALAIR

    Швейцария

  5. ESCO SCHONMANN AG

    Швейцария

Филтри

Резултати за

Климатизация- проветряване и вентилация - техника

Брой резултати

25 Фирми