• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • климатизация- проветряване и вентилация - техника

Резултати за

Климатизация- проветряване и вентилация - техника - Швейцария

Швейцария
  1. A. SCHLEISS AG

    Швейцария

    Предприятието A. SCHLEISS AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Magden, Швейцария.

  2. IWS AG

    Швейцария

    Предприятието IWS AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Aesch, Швейцария.

  3. THEFOGSYSTEM BIOGENESIS

    Швейцария

    Предприятието THEFOGSYSTEM BIOGENESIS, e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на fire prevention systems and equipment. Седалището му е в/ъв La Chaux De Fonds, Швейцария.

  4. SEIFERT SYSTEMS AG

    Швейцария

    Предприятието SEIFERT SYSTEMS AG, e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Gerlafingen, Швейцария.

  5. MEIER-KOPP SERVICE AG

    Швейцария

    Предприятието MEIER-KOPP SERVICE AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. WAIRETECH SA

    Швейцария

    Предприятието WAIRETECH SA, e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени инсталации - проектиране, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, industrial system and equipment advice and design, industrial extraction systems, Промишлени инсталации - проектиране, и Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Ch, Швейцария.

  2. KVS KLIMATECHNIK GMBH

    Швейцария

    Предприятието KVS KLIMATECHNIK GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Bassersdorf, Швейцария.

  3. LTI LÜFTUNGSTECHNIK GMBH

    Швейцария

    Предприятието LTI LÜFTUNGSTECHNIK GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Топлообменници. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлени вентилатори, Домашни вентилатори, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Промишлени вентилатори, Домашни вентилатори, и Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Eschenbach, Швейцария.

  4. ALPSTEIN KÄLTE AG

    Швейцария

    Предприятието ALPSTEIN KÄLTE AG, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Appenzell, Швейцария.

  5. DELMAR AG ELEKTRO-INSTALLATIONEN

    Швейцария

    Предприятието DELMAR AG ELEKTRO-INSTALLATIONEN, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Вода - добив и снабдяване, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  1. RC KLIMATECHNIK GMBH

    Швейцария

    Предприятието RC KLIMATECHNIK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Buchs, Швейцария.

  2. F. ZAUGG AG

    Швейцария

    Предприятието F. ZAUGG AG, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Промишлено отопление - инсталации и техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Промишлено отопление - инсталации и техника, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Thun, Швейцария.

  1. HANS E. BÜCHELER, NACHFOLGERIN H. BÜCHELER

    Швейцария

    Предприятието HANS E. BÜCHELER, NACHFOLGERIN H. BÜCHELER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Port, Швейцария.

  2. GIORGIO CAMPANINI

    Швейцария

    Предприятието GIORGIO CAMPANINI, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Lamone-Cadempino, Швейцария.

  3. NEW FRIGOTECH SA

    Швейцария

    Предприятието NEW FRIGOTECH SA, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Vicques, Швейцария.

  4. KLM SUISSE SAGL

    Швейцария

    Предприятието KLM SUISSE SAGL, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Mezzovico, Швейцария.

  5. RYF-HAUSTE.CH GMBH

    Швейцария

    Предприятието RYF-HAUSTE.CH GMBH, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Solothurn, Швейцария.

  6. POLARTECH AG

    Швейцария

    Предприятието POLARTECH AG, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Urdorf, Швейцария.

  7. AIR FIVE AG

    Швейцария

    Предприятието AIR FIVE AG, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Sursee, Швейцария.

  8. GRISCHA KÄLTE AG

    Швейцария

    Предприятието GRISCHA KÄLTE AG, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Промишлено отопление - инсталации и техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Промишлено отопление - инсталации и техника, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Zizers, Швейцария.

  1. JEAN-JACQUES WEYERMANN

    Швейцария

    Предприятието JEAN-JACQUES WEYERMANN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Meyrin, Швейцария.

  2. CLAUDE SEREX

    Швейцария

    Предприятието CLAUDE SEREX, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Puidoux, Швейцария.

  3. WILM-AIR SA

    Швейцария

    Предприятието WILM-AIR SA, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Mezzovico, Швейцария.

  4. EMIL FREY AG, ZWEIGNIEDERLASSUNG REPAG KÄLTETECHNIK

    Швейцария

    Предприятието EMIL FREY AG, ZWEIGNIEDERLASSUNG REPAG KÄLTETECHNIK, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Вода - добив и снабдяване, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Gossau, Швейцария.

  5. 3 V DI ING. HTL FLAVIO VALSANGIACOMO

    Швейцария

    Предприятието 3 V DI ING. HTL FLAVIO VALSANGIACOMO, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Lugano, Швейцария.

  6. NEFAG ENERGIETECHNIK AG

    Швейцария

    Предприятието NEFAG ENERGIETECHNIK AG, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Kleinandelfingen, Швейцария.

  7. LUCOMA AG

    Швейцария

    Предприятието LUCOMA AG, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Промишлена тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Промишлена тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Einigen, Швейцария.

  8. FROSTEC KÄLTETECHNIK

    Швейцария

    Предприятието FROSTEC KÄLTETECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Топлообменници, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Burgdorf, Швейцария.

  9. E. STAMPFLI AG

    Швейцария

    Предприятието E. STAMPFLI AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Bilten, Швейцария.

  10. A. DIETRICH KÄLTE-KLIMA-LÜFTUNG AG

    Швейцария

    Предприятието A. DIETRICH KÄLTE-KLIMA-LÜFTUNG AG, e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Вода - добив и снабдяване, Санитарна тръбна арматура, Водопроводни и канализационни инсталации, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Beringen, Швейцария.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Климатизация- проветряване и вентилация - техника - Швейцария

Брой резултати

354 Фирми