• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - пгс

Резултати за

Внос-износ - пгс

ШвейцарияЛеманска област
  1. ASGHAR MANAVI

    Швейцария

    Предприятието ASGHAR MANAVI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - ПГС. Седалището му е в/ъв Lausanne, Швейцария.

  2. GENIVAL VOUVRY S.A.

    Швейцария

  3. ROLAND CORDONIER ET MARIE-THERESE CORDONIER, MARIE-THERESE CORDONIER SUCCESSEUR

    Швейцария

  4. ECO CONFORT SA

    Швейцария

    Предприятието ECO CONFORT SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - внос-износ, Проектантски бюра - ПГС, Информатика - софтуер, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Електричество - внос-износ, Проектантски бюра - ПГС, Информатика - софтуер, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Préverenges, Швейцария.

  5. BRUKVOOD S.A.

    Швейцария

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CONTITEC ENTREPRISES M. EL EINI

    Швейцария

    Предприятието CONTITEC ENTREPRISES M. EL EINI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  2. MOCOH ENERGY INT

    Швейцария

  3. SHOWROOM 77

    Швейцария

    Предприятието SHOWROOM 77, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Тъкани за мебелното обзавеждане, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Bellevue, Швейцария.

  4. ACPS S.A.

    Швейцария

  5. COGETEX SA

    Швейцария

    Предприятието COGETEX SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Carouge, Швейцария.

  1. BSI IMPORT-EXPORT-SERVICES SÀRL

    Швейцария

    Предприятието BSI IMPORT-EXPORT-SERVICES SÀRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bussigny, Швейцария.

  2. TEXTILE SUISSE

    Швейцария

    Предприятието TEXTILE SUISSE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lausanne, Швейцария.

  1. HELVEX S.A.

    Швейцария

  2. LIMEKS S.A.

    Швейцария

  3. CONNAUGHT SA

    Швейцария

  4. TEXTILUX S.A.

    Швейцария

  5. VIMATEX MULTI SA

    Швейцария

  6. INTER SA

    Швейцария

  7. A. DEWAVRIN FILS BRIGUE SA

    Швейцария

  8. TEXTILES GRISOL S.A.

    Швейцария

  1. EDY BUCHER, INTERNATIONAL TRADING

    Швейцария

  2. VITOL CENTRAL ASIA SA

    Швейцария

    Предприятието VITOL CENTRAL ASIA SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на енергия и суровини. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на нефт, и Внос-износ на нефт. Седалището му е в/ъв Genève, Швейцария.

  3. NEW STAR IMPORT EXPORT SA

    Швейцария

    Предприятието NEW STAR IMPORT EXPORT SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Мъжки дрехи, Хранeнe - внос-износ, Железни и цветни руди, Хартиени канцеларски изделия - артикули, и Мъжки дрехи. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  4. PICHARD RACING SA

    Швейцария

    Предприятието PICHARD RACING SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Превозни средства - механични компоненти и части, Мотоциклети, Мотоциклети - части и аксесоари, Хранeнe - внос-износ, Превозни средства - механични компоненти и части, Мотоциклети, и Мотоциклети - части и аксесоари. Седалището му е в/ъв Ecublens, Швейцария.

  5. NASIS OIL COMPANY SA

    Швейцария

  6. TOTAL TRADING ENTREPRISE SA

    Швейцария

  7. SOGEAG-SOGETEX SARL

    Швейцария

  8. FS TRADING FROZEN SEAFOOD S.A.

    Швейцария

    Предприятието FS TRADING FROZEN SEAFOOD S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Villars-Ste-Croix, Швейцария.

  9. MEZACOM SA

    Швейцария

  10. SACOFRINA SA, AGENCE COMMERCIALE ET DE REPRESENTATION

    Швейцария

    Предприятието SACOFRINA SA, AGENCE COMMERCIALE ET DE REPRESENTATION, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Напитки - внос-износ, и Напитки - внос-износ. Седалището му е в/ъв Meyrin, Швейцария.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно