• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

Резултати за

Конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

ШвейцарияЛеманска област
  1. RESTAURANT PERLE DU LAC

    Швейцария

    Предприятието RESTAURANT PERLE DU LAC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Туристически агенции, Хотел, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Гастрономия - специалитети, Туристически агенции, Хотел, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Genève, Швейцария.

  2. GSL GESTION SPORTIVE LEYSIN SA

    Швейцария

    Предприятието GSL GESTION SPORTIVE LEYSIN SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Туристически агенции, Хотел, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Гастрономия - специалитети, Туристически агенции, Хотел, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Leysin, Швейцария.

  3. LAUSANNE FM

    Швейцария

    Предприятието LAUSANNE FM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Общи издания, Микроинформатика - консултантски услуги, Информационни банки, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Общи издания, Микроинформатика - консултантски услуги, Информационни банки, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Lausanne, Швейцария.

  4. HÔTEL DU CHAMOIS

    Швейцария

    Предприятието HÔTEL DU CHAMOIS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Туристически агенции, Хотел, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Гастрономия - специалитети, Туристически агенции, Хотел, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв L'etivaz, Швейцария.

  5. LES ELFES VERBIER SA

    Швейцария

    Предприятието LES ELFES VERBIER SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Туристически агенции, Хотел, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Гастрономия - специалитети, Туристически агенции, Хотел, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Verbier, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HÔTEL LES ROCAILLES

    Швейцария

    Предприятието HÔTEL LES ROCAILLES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Туристически агенции, Хотел, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Гастрономия - специалитети, Туристически агенции, Хотел, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Anzère, Швейцария.

  2. QUADRA DERIVATIVES SÀRL

    Швейцария

    Предприятието QUADRA DERIVATIVES SÀRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Финансово дело - консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Застраховки, Финансиране и кредит - дружества, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Застраховки, Финансиране и кредит - дружества, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Nyon, Швейцария.

  3. COMMERCIAL-INFORMATIONS INFOCOM SA

    Швейцария

    Предприятието COMMERCIAL-INFORMATIONS INFOCOM SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Превоз на пари и ценности. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски справки, Охрана и безопасност - услуги, Детективи - международни агенции, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Търговски справки, Охрана и безопасност - услуги, Детективи - международни агенции, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Chene-Bourg, Швейцария.

  4. PRESTIGE ARTISTS

    Швейцария

    Предприятието PRESTIGE ARTISTS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Творческа продукция и разпространение. Освен това развива дейност и в сферата на Спектакли - организация, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Спектакли - организация, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Genève, Швейцария.

  5. SELECTA AG

    Швейцария

    Предприятието SELECTA AG, e Разпространител, и работи в сферата на Автомати. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Ресторантска дейност, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Visp, Швейцария.

  1. COFACE SUISSE

    Швейцария

    Предприятието COFACE SUISSE, e Производител, и работи в сферата на Застраховки. Освен това развива дейност и в сферата на Застрахователни експерти, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Застрахователни експерти, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Lausanne, Швейцария.

  2. COTECNA INSPECTION SA

    Швейцария

    Предприятието COTECNA INSPECTION SA, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Genève 6, Швейцария.

  1. MCI SUISSE SA

    Швейцария

    Предприятието MCI SUISSE SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Организиране на семинари и конгреси, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  2. WORLD ECONOMIC FORUM

    Швейцария

    Предприятието WORLD ECONOMIC FORUM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Cologny, Швейцария.

  3. ADDAX ENERGY SA

    Швейцария

    Предприятието ADDAX ENERGY SA, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Genève, Швейцария.

  4. STUCKI LEADERSHIP-TEAMBUILDING ROMANDIE S.A.

    Швейцария

    Предприятието STUCKI LEADERSHIP-TEAMBUILDING ROMANDIE S.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Организиране на семинари и конгреси, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Yverdon-Les-Bains, Швейцария.

  5. BEAULIEU EXPLOITATION S.A.

    Швейцария

    Предприятието BEAULIEU EXPLOITATION S.A., и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Lausanne 22, Швейцария.

  6. DESTINALP SARL

    Швейцария

    Предприятието DESTINALP SARL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Организиране на семинари и конгреси, и Организиране на семинари и конгреси. Седалището му е в/ъв Blonay, Швейцария.

  7. FERRING INTERNATIONAL CENTER SA

    Швейцария

    Предприятието FERRING INTERNATIONAL CENTER SA, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв St-Prex, Швейцария.

  8. FONDATION DU CENTRE PATRONAL

    Швейцария

    Предприятието FONDATION DU CENTRE PATRONAL, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Paudex, Швейцария.

  1. ORC OFFICE DE RECOUVREMENT ET DE CONTENTIEUX SA

    Швейцария

    Предприятието ORC OFFICE DE RECOUVREMENT ET DE CONTENTIEUX SA, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Genève 17, Швейцария.

  2. CENTRE DE CONGRÈS MONTREUX SA

    Швейцария

    Предприятието CENTRE DE CONGRÈS MONTREUX SA, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Montreux, Швейцария.

  3. MCI SUISSE SA

    Швейцария

    Предприятието MCI SUISSE SA, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Genève 13, Швейцария.

  4. COLLATERAL MANAGEMENT SERVICE SA

    Швейцария

    Предприятието COLLATERAL MANAGEMENT SERVICE SA, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Genève 6, Швейцария.

  5. COVANCE CENTRAL LABORATORY SERVICES SA

    Швейцария

    Предприятието COVANCE CENTRAL LABORATORY SERVICES SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Meyrin, Швейцария.

  6. INSPECTORATE (SUISSE) SA

    Швейцария

    Предприятието INSPECTORATE (SUISSE) SA, e Разпространител, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Prilly, Швейцария.

  7. DENTSPLY SERVICES (SWITZERLAND) SÀRL

    Швейцария

    Предприятието DENTSPLY SERVICES (SWITZERLAND) SÀRL, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Yverdon-Les-Bains, Швейцария.

  8. STRYKER S.A.

    Швейцария

    Предприятието STRYKER S.A., e Производител, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Montreux, Швейцария.

  9. PHILIP MORRIS SERVICES S.A.

    Швейцария

  10. AFFENTRANGER KVETON + PARTNERS SÀRL

    Швейцария

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно