• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • радио- и телепредаване - техника и системи

Резултати за

Радио- и телепредаване - техника и системи

ШвейцарияЛеманска областПроизводител
  1. VINYL'ART-LOUIS PRODUCTION

    Швейцария

    Предприятието VINYL'ART-LOUIS PRODUCTION, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Vevey, Швейцария.

  2. DEN HARTOGH PRODUCTIONS AG

    Швейцария

    Предприятието DEN HARTOGH PRODUCTIONS AG, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Радио- и телепредаване - техника и системи, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Brig, Швейцария.

  3. STRATIS SA

    Швейцария

    Предприятието STRATIS SA, e Производител, и работи в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи. Освен това развива дейност и в сферата на Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Мултимедия - електронно-издателска дейност, Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, Рекламни агенции, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Genève, Швейцария.

  4. LIGHT NIGHT PRODUCTION SA

    Швейцария

    Предприятието LIGHT NIGHT PRODUCTION SA, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Внос-износ - агенти, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Carouge, Швейцария.