• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - хранително-вкусова промишленост

Резултати за

Внос-износ - хранително-вкусова промишленост - Производител - Швейцария

ШвейцарияПроизводител
  1. COOKER.CH

    Швейцария

    Предприятието COOKER.CH, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни ароматизиращи есенции, Food colourings, Хранителни ароматизиращи есенции, cake tins, и kitchen accessories for decorations. Седалището му е в/ъв Sonceboz-Sombeval, Швейцария.

  2. HEIDI MEYER

    Швейцария

    Предприятието HEIDI MEYER, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Риби, Диетичнa и биологичнa хранa, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wil, Швейцария.

  3. MARCEL KRUCKER, BRAUEREI STADTBÜHL

    Швейцария

    Предприятието MARCEL KRUCKER, BRAUEREI STADTBÜHL, e Производител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Бира, Вина - Франция, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Алкохолни и спиртни напитки, Бира, Вина - Франция, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Gossau, Швейцария.

  4. STOELCK AUSSENHANDEL AG

    Швейцария

    Предприятието STOELCK AUSSENHANDEL AG, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Железни и цветни руди, Превозни средства - механични компоненти и части, Превозни средства - електрически и електронни компоненти и части, Превозни средства - аксесоари и съоръжения, Железни и цветни руди, Превозни средства - механични компоненти и части, Превозни средства - електрически и електронни компоненти и части, и Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Седалището му е в/ъв Zug, Швейцария.

  5. HALTBARMACHEREI, ROMAN TREICHLER

    Швейцария

    Предприятието HALTBARMACHEREI, ROMAN TREICHLER, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови и зеленчукови сокове, Напитки - концентрати и прах, Плодови консерви и конфитюри, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Плодови и зеленчукови сокове, Напитки - концентрати и прах, Плодови консерви и конфитюри, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ÖUFI-BRAUEREI

    Швейцария

    Предприятието ÖUFI-BRAUEREI, e Производител, и работи в сферата на Газирани безалкохолни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на Алкохолни и спиртни напитки, Бира, Вина - Франция, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Алкохолни и спиртни напитки, Бира, Вина - Франция, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Solothurn, Швейцария.

  2. CAFFEISTA KAFFEERÖSTEREI VITALI

    Швейцария

    Предприятието CAFFEISTA KAFFEERÖSTEREI VITALI, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  3. MONTANIOLA AG

    Швейцария

    Предприятието MONTANIOLA AG, e Производител, и работи в сферата на Олио и хранителни мазнини. Освен това развива дейност и в сферата на Готови ястия и деликатеси, Гастрономия - специалитети, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Готови ястия и деликатеси, Гастрономия - специалитети, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wald, Швейцария.

  4. AQUA (SCHWEIZ) GMBH

    Швейцария

    Предприятието AQUA (SCHWEIZ) GMBH, e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa, Олио и хранителни мазнини, Готови ястия и деликатеси, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Диетичнa и биологичнa хранa, Олио и хранителни мазнини, Готови ястия и деликатеси, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Würenlos, Швейцария.

  5. SUSHI MANIA SA

    Швейцария

    Предприятието SUSHI MANIA SA, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Риби, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vuadens, Швейцария.

  1. SANKOM SÀRL

    Швейцария

    Предприятието SANKOM SÀRL, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Млечни продукти, Готови ястия и деликатеси, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Парфюми и козметични изделия, Млечни продукти, Готови ястия и деликатеси, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Парфюми и козметични изделия. Седалището му е в/ъв Delémont, Швейцария.

  2. MAE PRASERT ASIA FOODSTORE

    Швейцария

    Предприятието MAE PRASERT ASIA FOODSTORE, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Риби, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Amriswil, Швейцария.

  1. PH-CARE SWISS

    Швейцария

    Предприятието PH-CARE SWISS, e Производител, и работи в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни изделия и напитки - съставки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Парфюми и козметични изделия, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Хранителни изделия и напитки - съставки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Парфюми и козметични изделия, и Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Седалището му е в/ъв Schänis, Швейцария.

  2. 2S SALES AND TRADING GMBH

    Швейцария

    Предприятието 2S SALES AND TRADING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Риби, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cham, Швейцария.

  3. FREDO SA

    Швейцария

    Предприятието FREDO SA, e Производител, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Храна за животновъдството, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Храна за животновъдството, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Riazzino, Швейцария.

  4. MAYA POPCORN AG

    Швейцария

    Предприятието MAYA POPCORN AG, e Производител, и работи в сферата на Захарни изделия без шоколад. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Ettiswil, Швейцария.

  5. TIOMONEUNOK@COMPAGNY.COM

    Швейцария

    Предприятието TIOMONEUNOK@COMPAGNY.COM, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Bohicon Soglogon, Швейцария.

  6. MEYERHANS HOTZ AG MÜHLEN

    Швейцария

    Предприятието MEYERHANS HOTZ AG MÜHLEN, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Храна за животновъдството, и Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Rheineck, Швейцария.

  7. DR. OETKER AG

    Швейцария

    Предприятието DR. OETKER AG, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Хранителни изделия и напитки - съставки, Хранeнe - внос-износ, и Хранителни изделия и напитки - съставки. Седалището му е в/ъв Obergosgen, Швейцария.

  8. FAID

    Швейцария

    Предприятието FAID, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Genève, Швейцария.

  1. HANS BACHMANN HOCHDRUCKANLAGEN AG

    Швейцария

    Предприятието HANS BACHMANN HOCHDRUCKANLAGEN AG, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Bütschwil, Швейцария.

  2. ATELIER TRICOTPASSION

    Швейцария

    Предприятието ATELIER TRICOTPASSION, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Lausanne, Швейцария.

  3. DR. PETRY CHEMIE AG

    Швейцария

    Предприятието DR. PETRY CHEMIE AG, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Grabs, Швейцария.

  4. EMGA J. DONNET & FILS

    Швейцария

    Предприятието EMGA J. DONNET & FILS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Collombey, Швейцария.

  5. PLUS FINISHING AG

    Швейцария

    Предприятието PLUS FINISHING AG, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв St. Gallen, Швейцария.

  6. ANAWA TRADING SA

    Швейцария

    Предприятието ANAWA TRADING SA, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Wangen B. Dübendorf, Швейцария.

  7. DEXTRO HANDEL GMBH

    Швейцария

    Предприятието DEXTRO HANDEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Bern, Швейцария.

  8. VALLÉE ALPINE SÀRL

    Швейцария

    Предприятието VALLÉE ALPINE SÀRL, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Lausanne, Швейцария.

  9. FERMO, PASCAL CRUCHET

    Швейцария

    Предприятието FERMO, PASCAL CRUCHET, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв Yvonand, Швейцария.

  10. AGRAX TRADING SA

    Швейцария

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Внос-износ - хранително-вкусова промишленост - Производител - Швейцария

Брой резултати

31 Фирми