• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • текстил - машини за предварително обработване- предене и тъкане

Резултати за

Текстил - машини за предварително обработване- предене и тъкане - Производител - Швейцария

ШвейцарияПроизводител
  1. WYNA APPARATE-BAU & SERVICE

    Швейцария

    Предприятието WYNA APPARATE-BAU & SERVICE, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Седалището му е в/ъв Gränichen, Швейцария.

  2. WET CLEAN GMBH

    Швейцария

    Предприятието WET CLEAN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Промишлени перални машини и центрофуги, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Промишлени перални машини и центрофуги. Седалището му е в/ъв Sarnen, Швейцария.

  3. MIELE AG

    Швейцария

    Предприятието MIELE AG, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Довършителни работи, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Spreitenbach, Швейцария.

  4. ZIMMERMANN, STEINER AG

    Швейцария

    Предприятието ZIMMERMANN, STEINER AG, e Производител, и работи в сферата на Жици и кабели от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Жици и кабели от цветни метали, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Пластмаси - опаковки, Довършителни работи, Жици и кабели от цветни метали, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Пластмаси - опаковки, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Altendorf, Швейцария.

  5. BERNINA INTERNATIONAL AG

    Швейцария

    Предприятието BERNINA INTERNATIONAL AG, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Steckborn, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GRAF + CIE AG

    Швейцария

    Предприятието GRAF + CIE AG, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Rapperswil, Швейцария.

  2. SANTEX RIMAR AG

    Швейцария

    Предприятието SANTEX RIMAR AG, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Tobel, Швейцария.

  3. WERNER MATHIS AG

    Швейцария

    Предприятието WERNER MATHIS AG, e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, и Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Oberhasli, Швейцария.

  4. ELNA INTERNATIONAL CORP. SA

    Швейцария

    Предприятието ELNA INTERNATIONAL CORP. SA, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Plan-Les-Ouates, Швейцария.

  5. SWISSTEX SERVICE + LOGISTIC GMBH

    Швейцария

    Предприятието SWISSTEX SERVICE + LOGISTIC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Тъкачество - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Märwil, Швейцария.

  1. AGM JACTEX AG

    Швейцария

    Предприятието AGM JACTEX AG, e Производител, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Neuhausen Am Rheinfall, Швейцария.

  2. USTER TECHNOLOGIES AG

    Швейцария

    Предприятието USTER TECHNOLOGIES AG, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Uster, Швейцария.

  1. LÜSCHER AG MASCHINENBAU

    Швейцария

    Предприятието LÜSCHER AG MASCHINENBAU, e Производител, и работи в сферата на Печат и набор - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане, и Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване. Седалището му е в/ъв Leutwil, Швейцария.

  2. JENSEN AG BURGDORF

    Швейцария

    Предприятието JENSEN AG BURGDORF, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Перални и химическо чистене - машини и техника, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Перални и химическо чистене - машини и техника. Седалището му е в/ъв Burgdorf, Швейцария.

  3. AD. HAAS AG, MASCHINEN UND APPARATEBAU, LACHEN

    Швейцария

    Предприятието AD. HAAS AG, MASCHINEN UND APPARATEBAU, LACHEN, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, и Тъкачество - машини и техника. Седалището му е в/ъв Lachen, Швейцария.

  4. WEFATEX GMBH

    Швейцария

    Предприятието WEFATEX GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкачество - машини и техника, и Тъкачество - машини и техника. Седалището му е в/ъв Au, Швейцария.

  5. BENNINGER IMMOBILIEN AG

    Швейцария

    Предприятието BENNINGER IMMOBILIEN AG, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Uzwil, Швейцария.

  6. RIETER SERVICES AG

    Швейцария

    Предприятието RIETER SERVICES AG, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Winterthur, Швейцария.

  7. LASSER IMMOBILIEN AG

    Швейцария

    Предприятието LASSER IMMOBILIEN AG, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Седалището му е в/ъв Diepoldsau, Швейцария.

  8. GROB HORGEN AG

    Швейцария

  1. SPINNEREI IBACH AG

    Швейцария