• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - агенти

Резултати за

Внос-износ - агенти - Разпространител - Швейцария

ШвейцарияРазпространител
  1. KARACA CONSULTING

    Швейцария

    Предприятието KARACA CONSULTING, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Promotional items, cigarettes, Flavourings, и Sales promotion activities. Седалището му е в/ъв St. Gallen, Швейцария.

  2. POLE SHIPPING SA

    Швейцария

    Предприятието POLE SHIPPING SA, e Разпространител, и работи в сферата на Кораби - уреди и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Екскурзионни плавателни съдове, Внос-износ - агенти, Пристанища и пристанищни услуги, Корабно снабдяване, Екскурзионни плавателни съдове, Внос-износ - агенти, Пристанища и пристанищни услуги, и Корабно снабдяване. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  3. BOOMERANG VOYAGES SA

    Швейцария

    Предприятието BOOMERANG VOYAGES SA, e Разпространител, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули. Освен това развива дейност и в сферата на Дребни изделия на кожената галантерия, Офис - материали и пособия, Внос-износ - агенти, Пътувания и туризъм, Дребни изделия на кожената галантерия, Офис - материали и пособия, Внос-износ - агенти, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Aigle, Швейцария.

  4. JAKOB AESCHLIMANN LIQUIDATIONEN

    Швейцария

    Предприятието JAKOB AESCHLIMANN LIQUIDATIONEN, e Разпространител, и работи в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Освен това развива дейност и в сферата на Изкуство и художествени галерии, Зали за международни търгове, Внос-износ - агенти, Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, Изкуство и художествени галерии, Зали за международни търгове, Внос-износ - агенти, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Zofingen, Швейцария.

  5. KNIT REP SA

    Швейцария

    Предприятието KNIT REP SA, e Разпространител, и работи в сферата на Естествени текстилни влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, Внос-износ - агенти, Текстилни нишки и прежди, Естествени текстилни нишки и прежди, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Collonge-Bellerive, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VENDU-OUTLET

    Швейцария

    Предприятието VENDU-OUTLET, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Дамско облекло и конфекция, Внос-износ - агенти, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Дамско облекло и конфекция, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Hochdorf, Швейцария.

  2. LIGHT NIGHT PRODUCTION SA

    Швейцария

    Предприятието LIGHT NIGHT PRODUCTION SA, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Радио- и телепредаване - техника и системи, Внос-износ - агенти, Радио- и телепредаване - техника и системи, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Carouge, Швейцария.

  3. DSS TRADING SA

    Швейцария

    Предприятието DSS TRADING SA, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Containers, и containerized transport. Седалището му е в/ъв montreux, Швейцария.

  4. INTERNATIONAL COMPANY

    Швейцария

    Предприятието INTERNATIONAL COMPANY, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Neuchâtel, Швейцария.

  5. BNV SOLUTION GMBH

    Швейцария

    Предприятието BNV SOLUTION GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Luzern, Швейцария.

  1. VALTABACO S.A.

    Швейцария

  2. M.A.S. GMBH

    Швейцария

    Предприятието M.A.S. GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни изделия и напитки - съставки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Неорганична химия - изходни материали и производни, Хранителни изделия и напитки - съставки, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Benglen, Швейцария.

  1. MAE PRASERT ASIA FOODSTORE

    Швейцария

    Предприятието MAE PRASERT ASIA FOODSTORE, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Риби, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Amriswil, Швейцария.

  2. AECTRA INTERNATIONAL LTD

    Швейцария

    Предприятието AECTRA INTERNATIONAL LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Pully, Швейцария.

  3. NEW ROCK IMPORT EXPORT SA

    Швейцария

    Предприятието NEW ROCK IMPORT EXPORT SA, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Замразени и дълбоко замразени продукти, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Davesco-Soragno, Швейцария.

  4. 2S SALES AND TRADING GMBH

    Швейцария

    Предприятието 2S SALES AND TRADING GMBH, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Риби, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cham, Швейцария.

  5. BERGOS

    Швейцария

    Предприятието BERGOS, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Crissier, Швейцария.

  6. KOHLSCHEIN SCHWEIZ GMBH

    Швейцария

    Предприятието KOHLSCHEIN SCHWEIZ GMBH, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - изделия за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаси - опаковки, Бичен и обработен дървен материал, Внос-износ - електрическа и електронна техника, Електродомакински уреди - внос-износ, Пластмаси - опаковки, Бичен и обработен дървен материал, Внос-износ - електрическа и електронна техника, и Електродомакински уреди - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lenzburg, Швейцария.

Филтри

Резултати за

Внос-износ - агенти - Разпространител - Швейцария

Брой резултати

18 Фирми