• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

Резултати за

Конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

ШвейцарияСеверо-западна областДоставчик на услуги
  1. ALMAS & CASA TRADING GMBH

    Швейцария

    Предприятието ALMAS & CASA TRADING GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Общи издания, Микроинформатика - консултантски услуги, Информационни банки, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Общи издания, Микроинформатика - консултантски услуги, Информационни банки, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Wettingen, Швейцария.

  2. MANFRED SCHACHENMANN, PLANUNG & BERATUNG

    Швейцария

    Предприятието MANFRED SCHACHENMANN, PLANUNG & BERATUNG, e Производител, и работи в сферата на Hi-Fi, телевизия и видео - аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Сценично осветление - техника, Електродомакински уреди - големи уреди, Електродомакински уреди - малки уреди, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Сценично осветление - техника, Електродомакински уреди - големи уреди, Електродомакински уреди - малки уреди, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Münchenstein, Швейцария.

  3. NORBERT EGGENSCHWILER, DIPL. BILDHAUERMEISTER

    Швейцария

    Предприятието NORBERT EGGENSCHWILER, DIPL. BILDHAUERMEISTER, e Производител, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Изкуство и художествени галерии, Съвременно изкуство, Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Изкуство и художествени галерии, Съвременно изкуство, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Balsthal, Швейцария.

  4. CIRCLE OF INNOVATION

    Швейцария

    Предприятието CIRCLE OF INNOVATION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Общо, постоянно и специализирано обучение, и Общо, постоянно и специализирано обучение. Седалището му е в/ъв Rudolfstetten, Швейцария.

  5. PARTYMUSIKER

    Швейцария

    Предприятието PARTYMUSIKER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Спектакли - организация. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Oberrohrdorf, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. STARCOM AG

    Швейцария

    Предприятието STARCOM AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Комуникация, и Комуникация. Седалището му е в/ъв Neuenhof, Швейцария.

  2. LIEBE HOCH 2

    Швейцария

    Предприятието LIEBE HOCH 2, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Safenwil (aargau), Швейцария.

  3. CREDITREFORM EGELI BASEL AG

    Швейцария

    Предприятието CREDITREFORM EGELI BASEL AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Basel, Швейцария.

  4. KESTENHOLZ TRUCK AG

    Швейцария

    Предприятието KESTENHOLZ TRUCK AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Basel, Швейцария.

  5. CONGREX SCHWEIZ AG

    Швейцария

    Предприятието CONGREX SCHWEIZ AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Basel, Швейцария.

  1. DIPECO AG

    Швейцария

    Предприятието DIPECO AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Rothrist, Швейцария.