• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • рационализации- реорганизация- сливания

Резултати за

Рационализации- реорганизация- сливания

ШвейцарияСеверо-западна областДоставчик на услуги
  1. RISK MANAGEMENT & BUSINESS CONTINUITY SOLUTIONS D.JANISCH

    Швейцария

    Предприятието RISK MANAGEMENT & BUSINESS CONTINUITY SOLUTIONS D.JANISCH, e Multi-Category, и работи в сферата на Управление на продукцията, управление на рисковете. Освен това развива дейност и в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания, и Рационализации, реорганизация, сливания. Седалището му е в/ъв Schinznach-Bad, Швейцария.

  2. CEGOS SWISS AG

    Швейцария

    Предприятието CEGOS SWISS AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Рейтингова оценка на предприятия, Консултантски услуги в областта на управлението, Рационализации, реорганизация, сливания, Консултантска фирма за психологическа и професионална консултация, Рейтингова оценка на предприятия, Консултантски услуги в областта на управлението, Рационализации, реорганизация, сливания, и Консултантска фирма за психологическа и професионална консултация. Седалището му е в/ъв Basel, Швейцария.

  3. BELJEAN SEMINARE AG

    Швейцария

    Предприятието BELJEAN SEMINARE AG, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Рейтингова оценка на предприятия, Консултантски услуги в областта на управлението, Рационализации, реорганизация, сливания, Маркетинг - проучвания, Рейтингова оценка на предприятия, Консултантски услуги в областта на управлението, Рационализации, реорганизация, сливания, и Маркетинг - проучвания. Седалището му е в/ъв Biel-Benken, Швейцария.

  4. HERBERT & PARTNER GMBH

    Швейцария

    Предприятието HERBERT & PARTNER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Рационализации, реорганизация, сливания. Освен това развива дейност и в сферата на buying services. Седалището му е в/ъв Reinach, Швейцария.