• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • текстил - внос-износ

Резултати за

Текстил - внос-износ - Швейцария

Швейцария
  1. COGETEX SA

    Швейцария

    Предприятието COGETEX SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Carouge, Швейцария.

  2. J. GASSER & CO AG

    Швейцария

    Предприятието J. GASSER & CO AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Daniken, Швейцария.

  3. TEXTILE SUISSE

    Швейцария

    Предприятието TEXTILE SUISSE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lausanne, Швейцария.

  4. SODIFIL S.A.

    Швейцария

    Предприятието SODIFIL S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lausanne, Швейцария.

  5. BERGOS

    Швейцария

    Предприятието BERGOS, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Crissier, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ARCOTEX SA

    Швейцария

    Предприятието ARCOTEX SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  2. LAREMA DISTRIBUTION SA

    Швейцария

    Предприятието LAREMA DISTRIBUTION SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Carouge, Швейцария.

  3. TEXTILUX S.A.

    Швейцария

  4. VIMATEX MULTI SA

    Швейцария

  5. DUMAR SA

    Швейцария

  1. SWITEX INDUSTRIEL SA

    Швейцария

  2. STEINMANN S.A.

    Швейцария

  1. CONNAUGHT SA

    Швейцария

  2. HELVEX S.A.

    Швейцария

  3. INTER SA

    Швейцария

  4. A. DEWAVRIN FILS BRIGUE SA

    Швейцария

  5. TEXTILES GRISOL S.A.

    Швейцария

  6. ZURLI-HANDELS GMBH

    Швейцария

    Предприятието ZURLI-HANDELS GMBH, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на anti-slip socks, socks and stockings, Socks made from bamboo fibre, и Bamboo Towels. Седалището му е в/ъв Bellach, Швейцария.

  7. PK IMPORT &EXPORT

    Швейцария

    Предприятието PK IMPORT &EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Вълнени фланели. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Внос-износ - текстил и облекло, и leather bags and accessories. Седалището му е в/ъв Zurich, Швейцария.

  8. BUYBUY

    Швейцария

    Предприятието BUYBUY, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на t-shirts, umbrellas, и trunks. Седалището му е в/ъв Renens, Швейцария.

  1. ALPANTEX GMBH

    Швейцария

    Предприятието ALPANTEX GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Изделия за изстъргване с абразиви, babies' outfits, brand design, Внос-износ - текстил и облекло, и Изделия за изстъргване с абразиви. Седалището му е в/ъв Zurich, Швейцария.

  2. LENDOF GMBH

    Швейцария

    Предприятието LENDOF GMBH, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Wohlen, Швейцария.

  3. SWISS-TEX GMBH

    Швейцария

    Предприятието SWISS-TEX GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на used clothing export. Седалището му е в/ъв Schönenwerd, Швейцария.

  4. JAS AG

    Швейцария

    Предприятието JAS AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Aarburg, Швейцария.

  5. DINA TEXTEIS LAR E BEBE

    Швейцария

    Предприятието DINA TEXTEIS LAR E BEBE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Kerzers, Швейцария.

  6. TRASIDE SA

    Швейцария

    Предприятието TRASIDE SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Антикорозия - химически препарати, и Антикорозия - химически препарати. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  7. DINA MONTEIRO MENDES

    Швейцария

    Предприятието DINA MONTEIRO MENDES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Kerzers, Швейцария.

  8. S SUIT'S

    Швейцария

    Предприятието S SUIT'S, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Wetzikon, Швейцария.

  9. AXIONS SA

    Швейцария

    Предприятието AXIONS SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Vesenaz, Швейцария.

  10. MEXOM SA

    Швейцария

    Предприятието MEXOM SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Carouge, Швейцария.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Текстил - внос-износ - Швейцария

Брой резултати

157 Фирми