• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • фармация - внос-износ

Резултати за

Фармация - внос-износ - Търговец На Едро - Швейцария

ШвейцарияТърговец на едро
  1. PHARMATRANS SANAQ AG

    Швейцария

    Предприятието PHARMATRANS SANAQ AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармация - внос-износ. Седалището му е в/ъв Allschwil, Швейцария.

  2. VAMEDIS SWISS GMBH

    Швейцария

    Предприятието VAMEDIS SWISS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Парфюми и козметични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Лекарства, Внос-износ - химия и фармация, Фармацевтични изделия - основни и помощни материали, Фармацевтични изделия, Лекарства, и Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Widnau, Швейцария.

  3. CP PHARMA (SCHWEIZ) AG

    Швейцария

    Предприятието CP PHARMA (SCHWEIZ) AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Фармацевтични изделия, Лекарства, Внос-износ - химия и фармация, Химия - внос-износ, Фармацевтични изделия, Лекарства, Внос-износ - химия и фармация, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Münchenstein, Швейцария.

  4. VOIGT AG

    Швейцария

    Предприятието VOIGT AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фармацевтични изделия - основни и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - химия и фармация, Фармацевтични изделия, Внос-износ - химия и фармация, и Фармацевтични изделия. Седалището му е в/ъв Romanshorn, Швейцария.

  5. REACTOLAB S.A.

    Швейцария

    Предприятието REACTOLAB S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Servion, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DAIICHI SANKYO (SCHWEIZ) AG

    Швейцария

    Предприятието DAIICHI SANKYO (SCHWEIZ) AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Thalwil, Швейцария.

  2. TOTAL CHEM INC

    Швейцария

    Предприятието TOTAL CHEM INC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  3. BASF SCHWEIZ AG

    Швейцария

    Предприятието BASF SCHWEIZ AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wadenswil, Швейцария.

  4. STRAGEN CHEMICAL SA

    Швейцария

    Предприятието STRAGEN CHEMICAL SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  5. LAMBARI SA

    Швейцария

    Предприятието LAMBARI SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Седалището му е в/ъв Genthod, Швейцария.

  1. OILCHEM SA

    Швейцария

    Предприятието OILCHEM SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  2. DOW EXPORT GMBH

    Швейцария

  1. GROUPE PP SERVICES SA

    Швейцария

  2. APATIT FERTILIZERS SA

    Швейцария

  3. CHEMED SA

    Швейцария

  4. FLINT AG

    Швейцария

  5. ANTARES PHARMA AG

    Швейцария

  6. ARPADIS (SUISSE) SARL

    Швейцария

  7. HAECKY IMPORT AG

    Швейцария

    Предприятието HAECKY IMPORT AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Вина, Хранeнe - внос-износ, и Вина. Седалището му е в/ъв Reinach, Швейцария.

  8. CONTITEC ENTREPRISES M. EL EINI

    Швейцария

    Предприятието CONTITEC ENTREPRISES M. EL EINI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Geneve, Швейцария.

  1. MOCOH ENERGY INT

    Швейцария

  2. EURO-ASIAN OIL AG

    Швейцария

  3. COVIN AG

    Швейцария

    Предприятието COVIN AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  4. HUGO DUBNO PRODEGA AG

    Швейцария

  5. COGETEX SA

    Швейцария

    Предприятието COGETEX SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Carouge, Швейцария.

  6. J. GASSER & CO AG

    Швейцария

    Предприятието J. GASSER & CO AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Daniken, Швейцария.

  7. BSI IMPORT-EXPORT-SERVICES SÀRL

    Швейцария

    Предприятието BSI IMPORT-EXPORT-SERVICES SÀRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Хранeнe - внос-износ, Риби, Замразени и дълбоко замразени продукти, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bussigny, Швейцария.

  8. CEDAR CENTRE DE DÉVELOPPEMENT ET D'ANIMATION RURALE

    Швейцария

    Предприятието CEDAR CENTRE DE DÉVELOPPEMENT ET D'ANIMATION RURALE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Хранeнe - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Земеделие - внос-износ, foodstuffs - import/export, Хранeнe - внос-износ, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Biel / Bienne, Швейцария.

  9. TEXTILE SUISSE

    Швейцария

    Предприятието TEXTILE SUISSE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lausanne, Швейцария.

  10. HELVEX S.A.

    Швейцария

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Фармация - внос-износ - Търговец На Едро - Швейцария

Брой резултати

93 Фирми