• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • фондации - образование- религия- благотворителна дейност

Резултати за

Фондации - образование- религия- благотворителна дейност - Швейцария

Швейцария
  1. JUGENDHEIM SCHENKUNG DAPPLES

    Швейцария

    Предприятието JUGENDHEIM SCHENKUNG DAPPLES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асоциации и неправителствени организации. Освен това развива дейност и в сферата на Фондации - образование, религия, благотворителна дейност, и Фондации - образование, религия, благотворителна дейност. Седалището му е в/ъв Zurich, Швейцария.

  2. PRO INFIRMIS

    Швейцария

    Предприятието PRO INFIRMIS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асоциации и неправителствени организации. Освен това развива дейност и в сферата на Фондации - образование, религия, благотворителна дейност, и Фондации - образование, религия, благотворителна дейност. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

  3. GEWA, STIFTUNG FÜR BERUFLICHE INTEGRATION

    Швейцария

    Предприятието GEWA, STIFTUNG FÜR BERUFLICHE INTEGRATION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асоциации и неправителствени организации. Освен това развива дейност и в сферата на Фондации - образование, религия, благотворителна дейност, и Фондации - образование, религия, благотворителна дейност. Седалището му е в/ъв Zollikofen, Швейцария.

  4. STIFTUNG BALM FUR MENSCHEN MIT EINER GEISTIGEN BEHINDERUNG

    Швейцария

    Предприятието STIFTUNG BALM FUR MENSCHEN MIT EINER GEISTIGEN BEHINDERUNG, и работи в сферата на Асоциации и неправителствени организации. Освен това развива дейност и в сферата на Фондации - образование, религия, благотворителна дейност, и Фондации - образование, религия, благотворителна дейност. Седалището му е в/ъв Jona, Швейцария.

  5. PRO JUVENTUTE

    Швейцария

    Предприятието PRO JUVENTUTE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асоциации и неправителствени организации. Освен това развива дейност и в сферата на Фондации - образование, религия, благотворителна дейност, и Фондации - образование, религия, благотворителна дейност. Седалището му е в/ъв Zürich, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SCHWEIZER PARAPLEGIKER-ZENTRUM NOTTWIL

    Швейцария

    Предприятието SCHWEIZER PARAPLEGIKER-ZENTRUM NOTTWIL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асоциации и неправителствени организации. Освен това развива дейност и в сферата на Фондации - образование, религия, благотворителна дейност, и Фондации - образование, религия, благотворителна дейност. Седалището му е в/ъв Nottwil, Швейцария.

  2. STIFTUNG OSTSCHWEIZER KINDERSPITAL

    Швейцария

    Предприятието STIFTUNG OSTSCHWEIZER KINDERSPITAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асоциации и неправителствени организации. Освен това развива дейност и в сферата на Фондации - образование, религия, благотворителна дейност, и Фондации - образование, религия, благотворителна дейност. Седалището му е в/ъв St. Gallen, Швейцария.

  3. THE LUTHERAN WORLD FEDERATION

    Швейцария

    Предприятието THE LUTHERAN WORLD FEDERATION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асоциации и неправителствени организации. Освен това развива дейност и в сферата на Фондации - образование, религия, благотворителна дейност, и Фондации - образование, религия, благотворителна дейност. Седалището му е в/ъв Le Grand-Saconnex, Швейцария.

  4. STIFTUNG KABELNETZ BASEL

    Швейцария

    Предприятието STIFTUNG KABELNETZ BASEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асоциации и неправителствени организации. Освен това развива дейност и в сферата на Фондации - образование, религия, благотворителна дейност, и Фондации - образование, религия, благотворителна дейност. Седалището му е в/ъв Basel, Швейцария.

  5. HUMANITARE STIFTUNG SRK

    Швейцария

    Предприятието HUMANITARE STIFTUNG SRK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асоциации и неправителствени организации. Освен това развива дейност и в сферата на Фондации - образование, религия, благотворителна дейност, и Фондации - образование, религия, благотворителна дейност. Седалището му е в/ъв Bern, Швейцария.

  1. SCHWEIZERISCHE LUFT-AMBULANZ AG

    Швейцария

    Предприятието SCHWEIZERISCHE LUFT-AMBULANZ AG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фондации - образование, религия, благотворителна дейност. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - организация, и Пътен транспорт - организация. Седалището му е в/ъв Zurich, Швейцария.

  2. SCHWEIZER KULTURSTIFTUNG PRO HELVETIA

    Швейцария

    Предприятието SCHWEIZER KULTURSTIFTUNG PRO HELVETIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асоциации и неправителствени организации. Освен това развива дейност и в сферата на Фондации - образование, религия, благотворителна дейност, и Фондации - образование, религия, благотворителна дейност. Седалището му е в/ъв Zurich, Швейцария.

  1. STIFTUNG SCHULHEIM DIELSDORF FUR CEREBRAL GELAHMTE

    Швейцария

    Предприятието STIFTUNG SCHULHEIM DIELSDORF FUR CEREBRAL GELAHMTE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асоциации и неправителствени организации. Освен това развива дейност и в сферата на Фондации - образование, религия, благотворителна дейност, и Фондации - образование, религия, благотворителна дейност. Седалището му е в/ъв Dielsdorf, Швейцария.

  2. STIFTUNG LUZERNER THEATER

    Швейцария

    Предприятието STIFTUNG LUZERNER THEATER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асоциации и неправителствени организации. Освен това развива дейност и в сферата на Фондации - образование, религия, благотворителна дейност, и Фондации - образование, религия, благотворителна дейност. Седалището му е в/ъв Luzern, Швейцария.

  3. STIFTUNG BEHINDERTENWERK ST. JAKOB

    Швейцария

    Предприятието STIFTUNG BEHINDERTENWERK ST. JAKOB, и работи в сферата на Асоциации и неправителствени организации. Освен това развива дейност и в сферата на Фондации - образование, религия, благотворителна дейност, и Фондации - образование, религия, благотворителна дейност. Седалището му е в/ъв Zurich, Швейцария.

  4. UBS OPTIMUS FOUNDATION

    Швейцария

    Предприятието UBS OPTIMUS FOUNDATION, и работи в сферата на Асоциации и неправителствени организации. Освен това развива дейност и в сферата на Фондации - образование, религия, благотворителна дейност, и Фондации - образование, религия, благотворителна дейност. Седалището му е в/ъв Zurich, Швейцария.

  5. SCHWEIZER PARAPLEGIKER-VEREINIGUNG SPV

    Швейцария

    Предприятието SCHWEIZER PARAPLEGIKER-VEREINIGUNG SPV, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асоциации и неправителствени организации. Освен това развива дейност и в сферата на Фондации - образование, религия, благотворителна дейност, и Фондации - образование, религия, благотворителна дейност. Седалището му е в/ъв Nottwil, Швейцария.

  6. STIFTUNG KARTAUSE ITTINGEN

    Швейцария

    Предприятието STIFTUNG KARTAUSE ITTINGEN, и работи в сферата на Асоциации и неправителствени организации. Освен това развива дейност и в сферата на Фондации - образование, религия, благотворителна дейност, и Фондации - образование, религия, благотворителна дейност. Седалището му е в/ъв Warth-weiningen, Швейцария.

  7. MARTIN-STIFTUNG ERLENBACH

    Швейцария

    Предприятието MARTIN-STIFTUNG ERLENBACH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Асоциации и неправителствени организации. Освен това развива дейност и в сферата на Фондации - образование, религия, благотворителна дейност, и Фондации - образование, религия, благотворителна дейност. Седалището му е в/ъв Erlenbach, Швейцария.

  8. FONDATION AIGUES-VERTES

    Швейцария

    Предприятието FONDATION AIGUES-VERTES, и работи в сферата на Асоциации и неправителствени организации. Освен това развива дейност и в сферата на Фондации - образование, религия, благотворителна дейност, и Фондации - образование, религия, благотворителна дейност. Седалището му е в/ъв Bernex, Швейцария.

  1. SWISSCONTACT, SCHWEIZERISCHE STIFTUNG FÜR TECHNISCHE ENTWICKLUNGSZUSAMMENARBEIT

    Швейцария

    Предприятието SWISSCONTACT, SCHWEIZERISCHE STIFTUNG FÜR TECHNISCHE ENTWICKLUNGSZUSAMMENARBEIT, и работи в сферата на Фондации - образование, религия, благотворителна дейност. Седалището му е в/ъв Zurich, Швейцария.

  2. STIFTUNG SCHULUNGS- UND WOHNHEIME ROSSFELD

    Швейцария

  3. STIFTUNG DIAKONISSENHAUS BERN

    Швейцария

  4. STIFTUNG DER DAIMLERCHRYSLER SCHWEIZ AG

    Швейцария

  5. STIFTUNG SILOAH

    Швейцария

  6. STIFTUNG BETAGTENHEIM OBWALDEN

    Швейцария

  7. UNIFUND SA

    Швейцария

  8. EISNER HOLDING AG

    Швейцария

  9. EGLISE CATHOLIQUE ROMAINE-GENEVE (ECR)

    Швейцария

  10. AWZ ARBEITS- UND WOHNZENTRUM STIFTUNG FUR BEHINDERTE

    Швейцария

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно