• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • широколистни - дървета и храсти

Резултати за

Широколистни - дървета и храсти - Внос износ

 1. IF PLANTS NURSERIES · PÉPINIÈRES · VIVAIOS

  Испания

  Предприятието IF PLANTS NURSERIES · PÉPINIÈRES · VIVAIOS, e Производител, и работи в сферата на Широколистни - дървета и храсти. Седалището му е в/ъв Mataró (barcelona), Испания.

 2. KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE

  Полша

  Предприятието KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE, e Multi-Category, и работи в сферата на Услуги в областта на градинарството, лесоподдръжката и озеленяването. Освен това развива дейност и в сферата на Градини и паркове - консултантски бюра, Градински поливни инсталации, Широколистни - дървета и храсти, Градини и паркове - консултантски бюра, Градински поливни инсталации, lawns, и Широколистни - дървета и храсти. Седалището му е в/ъв Bełchatów, Полша.

 3. AZ.AGR. FICCADENTI FRANCESCO

  Италия

  Предприятието AZ.AGR. FICCADENTI FRANCESCO, e Производител, и работи в сферата на Широколистни - дървета и храсти. Освен това развива дейност и в сферата на oleanders, mediterranean plants, flowering shrubs, и hedging. Седалището му е в/ъв Colli Del Tronto, Италия.

 4. VIVAIO DI BERT

  Италия

  Предприятието VIVAIO DI BERT, e Производител, и работи в сферата на Широколистни - дървета и храсти. Освен това развива дейност и в сферата на garden plants. Седалището му е в/ъв Pasian Di Prato, Италия.

 5. JA. SCHULDT VERSANDBAUMSCHULE

  Германия

  Предприятието JA. SCHULDT VERSANDBAUMSCHULE, e Производител, и работи в сферата на Широколистни - дървета и храсти. Седалището му е в/ъв Ellerhoop, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ADA PLANT FIDANLIK URETIM VE TICARET A. S.

  Турция

  Предприятието ADA PLANT FIDANLIK URETIM VE TICARET A. S., e Производител, и работи в сферата на Широколистни - дървета и храсти. Седалището му е в/ъв Sakarya, Турция.

 2. NUSSBAUMSCHULE KLOCKS

  Германия

  Предприятието NUSSBAUMSCHULE KLOCKS, e Производител, и работи в сферата на Широколистни - дървета и храсти. Освен това развива дейност и в сферата на Кестени, Nurseries, hazelnut trees, Кестени, и walnut trees. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

 3. DIETER BIERMANN & SOHN BAUMSCHULEN

  Германия

  Предприятието DIETER BIERMANN & SOHN BAUMSCHULEN, e Производител, и работи в сферата на Широколистни - дървета и храсти. Седалището му е в/ъв Tangstedt, Германия.

 4. CULTIVOS LA CERRADA SL

  Испания

  Предприятието CULTIVOS LA CERRADA SL, e Производител, и работи в сферата на Широколистни - дървета и храсти. Седалището му е в/ъв Zaragoza, Испания.

 5. PHP "ABC" T. ODZIOBA I J. DOBIES SPÓŁKA JAWNA

  Полша

  Предприятието PHP "ABC" T. ODZIOBA I J. DOBIES SPÓŁKA JAWNA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Широколистни - дървета и храсти. Седалището му е в/ъв Mosty, Полша.

 1. VIVAIO FORESTALE FRANCESCO MATRAXIA

  Италия

  Предприятието VIVAIO FORESTALE FRANCESCO MATRAXIA, e Производител, и работи в сферата на Горски разсад. Освен това развива дейност и в сферата на Широколистни - дървета и храсти, и Широколистни - дървета и храсти. Седалището му е в/ъв Caltanissetta, Италия.

 2. PFLANZENVERSAND24

  Германия

  Предприятието PFLANZENVERSAND24, e Разпространител, и работи в сферата на Широколистни - дървета и храсти. Седалището му е в/ъв Ellerhoop, Германия.

 1. DIRT CHEAP PLANTS

  Обединеното кралство

  Предприятието DIRT CHEAP PLANTS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Зелени растения. Освен това развива дейност и в сферата на Широколистни - дървета и храсти, palm trees, sub-tropical plants, Широколистни - дървета и храсти, и palm nurseries. Седалището му е в/ъв Rotherham, Обединеното кралство.

 2. BOOMKWEKERIJEN ARBOR

  Белгия

  Предприятието BOOMKWEKERIJEN ARBOR, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Широколистни - дървета и храсти, Иглолистни растения, Широколистни - дървета и храсти, и Иглолистни растения. Седалището му е в/ъв Houtvenne, Белгия.

 3. PLANTHISPANIA S.L.U.

  Испания

  Предприятието PLANTHISPANIA S.L.U., e Производител, и работи в сферата на Широколистни - дървета и храсти. Освен това развива дейност и в сферата на olive trees. Седалището му е в/ъв Crevillente / Elche, Испания.

 4. VIVAI PIANTE PERUGINI NICOLA

  Италия

  Предприятието VIVAI PIANTE PERUGINI NICOLA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Широколистни - дървета и храсти. Освен това развива дейност и в сферата на nurseries, и palm nurseries. Седалището му е в/ъв Castiglion Fiorentino, Италия.

 5. VIVERO ARGÁN ANDALUCÍA

  Испания

  Предприятието VIVERO ARGÁN ANDALUCÍA, e Производител, и работи в сферата на Широколистни - дървета и храсти. Седалището му е в/ъв Málaga, Испания.

 6. WHL FURNIRE SRL

  Румъния

  Предприятието WHL FURNIRE SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Широколистни - дървета и храсти. Седалището му е в/ъв Bacau, Румъния.

 7. LEADERPLANT VIVAI

  Италия

  Предприятието LEADERPLANT VIVAI, e Производител, и работи в сферата на Разсад (за разсадници). Освен това развива дейност и в сферата на Широколистни - дървета и храсти, Зелени растения, Широколистни - дървета и храсти, и Зелени растения. Седалището му е в/ъв Acquanegra Sul Chiese, Италия.

 8. VERDE AMBIENTE SOC.AGR.SNC

  Италия

  Предприятието VERDE AMBIENTE SOC.AGR.SNC, e Производител, и работи в сферата на Широколистни - дървета и храсти. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale flowers and plants, и outdoor ornamental plants. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

 1. SAT Nº 362 CV PROVAL

  Испания

  Предприятието SAT Nº 362 CV PROVAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Широколистни - дървета и храсти. Седалището му е в/ъв Algemesi (valencia), Испания.

 2. ESSENCES-GREEN

  Испания

  Предприятието ESSENCES-GREEN, e Производител, и работи в сферата на Широколистни - дървета и храсти. Освен това развива дейност и в сферата на interior ornamental plants. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

 3. SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW "OGRODY MARZEŃ" W FILICACH, (BAUMSCHULE)

  Полша

  Предприятието SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW "OGRODY MARZEŃ" W FILICACH, (BAUMSCHULE), e Производител, и работи в сферата на Широколистни - дървета и храсти. Освен това развива дейност и в сферата на rhododendron, и shrubbery. Седалището му е в/ъв Działdowo, Полша.

 4. JARDIN SERVICES

  Франция

  Предприятието JARDIN SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Широколистни - дървета и храсти, и Широколистни - дървета и храсти. Седалището му е в/ъв Hambye, Франция.

 5. GOSPODARSTWO DUDEK - JABŁKO, GRUSZKA CZY PIETRUSZKA

  Полша

  Предприятието GOSPODARSTWO DUDEK - JABŁKO, GRUSZKA CZY PIETRUSZKA, e Производител, и работи в сферата на Широколистни - дървета и храсти. Седалището му е в/ъв Marcyporęba, Полша.

 6. AZ.AGR.VIVAI PIANTE

  Италия

  Предприятието AZ.AGR.VIVAI PIANTE, e Производител, и работи в сферата на Широколистни - дървета и храсти. Седалището му е в/ъв Acquafredda, Италия.

 7. BIOPLANT GROUP S.L.

  Испания

  Предприятието BIOPLANT GROUP S.L., e Производител, и работи в сферата на Широколистни - дървета и храсти. Седалището му е в/ъв Alicante, Испания.

 8. PLANTAS Y ARBOLES HISPANIA

  Испания

  Предприятието PLANTAS Y ARBOLES HISPANIA, e Разпространител, и работи в сферата на Широколистни - дървета и храсти. Седалището му е в/ъв Elche, Испания.

 9. VIVEROS PLANTAS ALICANTE

  Испания

  Предприятието VIVEROS PLANTAS ALICANTE, e Производител, и работи в сферата на Широколистни - дървета и храсти. Освен това развива дейност и в сферата на nurseries, и outdoor ornamental plants. Седалището му е в/ъв Alicante, Испания.

 10. BOMEN SERVICE INTERNATIONAL B.V.

  Холандия

  Предприятието BOMEN SERVICE INTERNATIONAL B.V., e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Широколистни - дървета и храсти, и Широколистни - дървета и храсти. Седалището му е в/ъв Baarn, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно