• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • шкурка на текстилна основа

Резултати за

Шкурка на текстилна основа - Внос износ

 1. BWF TEC GMBH & CO. KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието BWF TEC GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Шкурка на текстилна основа. Седалището му е в/ъв Hof, Германия.

 2. FRITZ SCHLEIFWERKZEUGE GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието FRITZ SCHLEIFWERKZEUGE GMBH, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Шкурка на текстилна основа. Седалището му е в/ъв Metzingen, Германия.

 3. FILZ- UND TEXTILWARENFABRIK KARL DITTMAR GMBH & CO. KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието FILZ- UND TEXTILWARENFABRIK KARL DITTMAR GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Шкурка на текстилна основа. Седалището му е в/ъв Neudietendorf, Германия.

 4. M&K FILZE GMBH

  Германия

  Предприятието M&K FILZE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Шкурка на текстилна основа. Седалището му е в/ъв Spalt, Германия.

 5. FOTHERGILL COATED FABRICS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието FOTHERGILL COATED FABRICS LTD, e Multi-Category, и работи в сферата на Хартия от синтетични влакна. Освен това развива дейност и в сферата на Антикорозионни облицовки, Шкурка на текстилна основа, Машини за нанасяне на покрития, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Антикорозионни облицовки, Шкурка на текстилна основа, Машини за нанасяне на покрития, и Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Rochdale, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. COMET ABRASIFS RONTGEN FRANCE

  Франция

  Предприятието COMET ABRASIFS RONTGEN FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Шкурка на текстилна основа. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Механични абразиви, Обработващи машини за рязане с трион, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Механични абразиви, sectioning, и Обработващи машини за рязане с трион. Седалището му е в/ъв Eschau, Франция.

 2. WILFRIED BRÜCK GMBH

  Германия

  Предприятието WILFRIED BRÜCK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Шкурка на текстилна основа. Освен това развива дейност и в сферата на professional abrasives, и Technical brushes. Седалището му е в/ъв Roßdorf, Германия.

 3. RAPPOLD WINTERTHUR TECHNOLOGIE GMBH

  Австрия

  Предприятието RAPPOLD WINTERTHUR TECHNOLOGIE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Механични абразиви. Освен това развива дейност и в сферата на Шкурка на текстилна основа, и Шкурка на текстилна основа. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

 4. EXONIA PACKAGING

  Румъния

  Verified by europages badge