• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • шоколадови изделия

Резултати за

Шоколадови изделия - Внос износ

 1. CHOCOLATS JANIN

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието CHOCOLATS JANIN, e Производител, и работи в сферата на Фондани и натурален шоколад. Освен това развива дейност и в сферата на Какао и шоколад, Шоколадови изделия, Захарни изделия без шоколад, Фирмени подаръци, Какао и шоколад, Шоколадови изделия, Захарни изделия без шоколад, и Фирмени подаръци. Седалището му е в/ъв Boissy Saint Leger, Франция.

 2. LES OOOKIES PAR MAX&ZABOU DELICES

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието LES OOOKIES PAR MAX&ZABOU DELICES, e Производител, и работи в сферата на Сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквити и дребни сладки, Шоколадови изделия, Бисквити и дребни сладки, и Шоколадови изделия. Седалището му е в/ъв Saint-Germain-En-Laye, Франция.

 3. TRENDY FOODS

  Белгия

  Verified by europages badge

  Предприятието TRENDY FOODS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени готови ястия, Пикантни подправки, Брашно и грис, Напитки - внос-износ, Виенски специалитети, Зеленчукови консерви, Шоколадови изделия, Замразени готови ястия, и Пикантни подправки. Седалището му е в/ъв Vottem (z.i. De Milmort), Белгия.

 4. SCHOKOMELL GMBH

  Австрия

  Verified by europages badge

  Предприятието SCHOKOMELL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Шоколадови изделия. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

 5. BELLO & ANGELI

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието BELLO & ANGELI, e Производител, и работи в сферата на Шоколадови изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Какао и шоколад, Бисквити, Сладкарски изделия, Какао и шоколад, Бисквити, и Сладкарски изделия. Седалището му е в/ъв Saint Orens De Gameville, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. LES DOUCEURS DE LOUIS

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието LES DOUCEURS DE LOUIS, e Производител, и работи в сферата на Шоколадови изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Какао и шоколад, и Какао и шоколад. Седалището му е в/ъв Etaples, Франция.

 2. MASONI PIETRO SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието MASONI PIETRO SRL, e Производител, и работи в сферата на Шоколадови изделия. Освен това развива дейност и в сферата на chocolate easter eggs, GINGERBREAD, cantuccini biscuits, ricciarellis (calisson biscuits), almond cantuccini biscuits, cavalluccis (biscuits with spices and almonds), typical tuscan sweets, pan de' santi, и COPATE. Седалището му е в/ъв Colle Di Val D'elsa, Италия.

 3. SERENITY LE CANDY BAR

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието SERENITY LE CANDY BAR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сладкиши. Освен това развива дейност и в сферата на Захарни изделия без шоколад, Шоколадови изделия, Свещи, Захарни изделия без шоколад, Шоколадови изделия, и Свещи. Седалището му е в/ъв Airon-Saint-Vaast, Франция.

 4. LA FABBRICA DEL PANFORTE

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието LA FABBRICA DEL PANFORTE, e Производител, и работи в сферата на Шоколадови изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Захарни изделия без шоколад, cantuccini biscuits, GINGERBREAD, almond cantuccini biscuits, Захарни изделия без шоколад, almond biscotti, chocolate panforte, и PANFORTE. Седалището му е в/ъв Sovicille, Италия.

 5. CHOCOLATS-DE-LUXE.DE GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието CHOCOLATS-DE-LUXE.DE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Шоколадови изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Gift items for employees, Cocoa beans, chocolate, Chocolate spread, Nougat bars, Chocolate Bars, и Vegan chocolate. Седалището му е в/ъв Hannover, Германия.

 1. DINA R CONSULT LTD

  България

  Dina R Consult LTD distributor and works in the field of Cocoa and chocolate, Chocolate products, Confectionery without chocolate. Its headquarters are in Sofia, Bulgaria.

 2. TM GURMAN FAMILY

  Украйна

  Предприятието TM GURMAN FAMILY, e Производител, и работи в сферата на Сладкиши. Освен това развива дейност и в сферата на Шоколадови изделия, Сладкарски изделия, Шоколадови изделия, Сладкарски изделия, croissants, и vitamin-packed jelly. Седалището му е в/ъв Kremenchug, Украйна.

 1. FORCHY PATISSIER SA

  Франция

  Предприятието FORCHY PATISSIER SA, e Производител, и работи в сферата на Хляб и сладкарски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични сладкарски изделия, Шоколадови изделия, Фабрични сладкарски изделия, Шоколадови изделия, sweet cakes and pastries, и fruit pastries. Седалището му е в/ъв Yvetot, Франция.

 2. RITONKA GMBH

  Австрия

  Предприятието RITONKA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Шоколадови изделия. Освен това развива дейност и в сферата на company gift, chocolate, Organic chocolate, и dark chocolate. Седалището му е в/ъв Gerasdorf, Австрия.

 3. ALINE CHOCOLATIERE

  Франция

  Предприятието ALINE CHOCOLATIERE, e Производител, и работи в сферата на Шоколадови изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Delicatessen products, Hand crafted chocolate, и sugar free chocolate. Седалището му е в/ъв Furiani, Франция.

 4. ROYAL GULF CHOCOLATS BVBA

  Белгия

  Предприятието ROYAL GULF CHOCOLATS BVBA, e Производител, и работи в сферата на Какао и шоколад. Освен това развива дейност и в сферата на Шоколадови изделия, chocolate, chocolate factory, chocolate spread, и Шоколадови изделия. Седалището му е в/ъв Sint Martens Latem, Белгия.

 5. ARYA GIDA SAN.TIC.LTD.ŞTI

  Турция

  Предприятието ARYA GIDA SAN.TIC.LTD.ŞTI, e Производител, и работи в сферата на Сладкиши. Освен това развива дейност и в сферата на Захарни изделия без шоколад, Шоколадови изделия, pistachio pate, Захарни изделия без шоколад, chocolate and cocoa sweets, и Шоколадови изделия. Седалището му е в/ъв Şehitkamil, Турция.

 6. NAUJOJI RUTA, AB

  Литва

  Предприятието NAUJOJI RUTA, AB, e Производител, и работи в сферата на Карамелени бонбони. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкиши, Шоколадови изделия, Хранeнe - внос-износ, Захарни изделия без шоколад, Сладкиши, Шоколадови изделия, Хранeнe - внос-износ, и Захарни изделия без шоколад. Седалището му е в/ъв Siauliai, Литва.

 7. BACHHALM SCHOKOLADENMANUFAKTUR

  Австрия

  Предприятието BACHHALM SCHOKOLADENMANUFAKTUR, e Разпространител, и работи в сферата на Шоколадови изделия. Седалището му е в/ъв Kirchdorf An Der Krems, Австрия.

 8. MY WORLD OF PRODUCTS GMBH

  Германия

  Предприятието MY WORLD OF PRODUCTS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Шоколадови изделия. Седалището му е в/ъв München, Германия.

 1. CONFISERIE CERTIN

  Белгия

  Предприятието CONFISERIE CERTIN, e Производител, и работи в сферата на Сладкиши. Освен това развива дейност и в сферата на Захарни изделия без шоколад, Шоколадови изделия, Фирмени подаръци, Захарни изделия без шоколад, Шоколадови изделия, Фирмени подаръци, и fruit jellies. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

 2. EUTRADE VERTRIEBS GMBH

  Германия

  Предприятието EUTRADE VERTRIEBS GMBH, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Шоколадови изделия. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

 3. NAPOLI MARZIPAN

  Италия

  Предприятието NAPOLI MARZIPAN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Шоколадови изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквити, products for confectionery decoration, Бисквити, и marzipan. Седалището му е в/ъв Melito ( Napoli), Италия.

 4. ANORA EV GERECLERI PAZARLAMA DIS TICARET

  Турция

  Предприятието ANORA EV GERECLERI PAZARLAMA DIS TICARET, e Търговец на едро, и работи в сферата на Шоколадови изделия. Освен това развива дейност и в сферата на paint roller accessories, liquid soaps, и tableware. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 5. BIO-MYND KFT

  Унгария

  Предприятието BIO-MYND KFT, e Производител, и работи в сферата на Шоколадови изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Какао и шоколад, Какао и шоколад, chocolate and cocoa sweets, dark chocolate, и top quality chocolate. Седалището му е в/ъв Helvécia, Унгария.

 6. CASA DEL DOLCE SPA

  Италия

  Предприятието CASA DEL DOLCE SPA, e Производител, и работи в сферата на Шоколадови изделия. Освен това развива дейност и в сферата на sweets and sugar, gift packages, и lollipops. Седалището му е в/ъв Fara Gera D'adda, Италия.

 7. BELVAS

  Белгия

  Предприятието BELVAS, e Производител, и работи в сферата на Шоколадови изделия. Освен това развива дейност и в сферата на pralines. Седалището му е в/ъв Ghislenghien, Белгия.

 8. MISKETS SNACKS LLC

  САЩ

  Предприятието MISKETS SNACKS LLC, e Производител, и работи в сферата на Шоколадови изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Snack Foods, и gluten-free product. Седалището му е в/ъв Texas, САЩ.

 9. PRODUCTOS HILLBO

  Испания

  Предприятието PRODUCTOS HILLBO, e Производител, и работи в сферата на Шоколадови изделия. Освен това развива дейност и в сферата на chocolate. Седалището му е в/ъв Santa Margarida i Els Monjos, Испания.

 10. PANACELLA FACTORY S.L.

  Испания

  Предприятието PANACELLA FACTORY S.L., e Производител, и работи в сферата на Шоколадови изделия. Седалището му е в/ъв Hospitalet De Llobregat (l'), Barcelona, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Шоколадови изделия - Внос износ

Брой резултати

450 Фирми