• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • ягодови плодове (малина- боровинка- шипка и пр.)

Резултати за

Ягодови плодове (малина- боровинка- шипка и пр.) - Внос износ

 1. HUBCYCLE

  Франция

  Verified by europages badge
 2. PANFRUIT

  Украйна

  Verified by europages badge

  Предприятието PANFRUIT, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.), Лиофилизирани плодове, Лиофилизирани зеленчуци, Биологична - хранa, Супи, Гъби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.), и Frozen berries. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

 3. ECO BERRY FARM

  Украйна

  Verified by europages badge

  Предприятието ECO BERRY FARM, e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Освен това развива дейност и в сферата на Лиофилизирани плодове, Плодове, Замразени и дълбоко замразени плодове, Земеделие - внос-износ, black berries, Frozen berries, packaged berries, strawberries, и packaged strawberries. Седалището му е в/ъв Village Tyshkivtsi, Ivano-Frankivsk Region, Украйна.

 4. ALTE FOODS

  Украйна

  Verified by europages badge

  Предприятието ALTE FOODS, e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени плодове, Замразени и дълбоко замразени плодове, raspberries, Blueberries, Ukraine, Frozen berries, frozen fruit, Bilberry anthocyanidin, и organic fruit. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

 5. GEORG BAIER GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието GEORG BAIER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Освен това развива дейност и в сферата на Frozen food, Berry fruits, fresh, Dried mushrooms, Gourmet food, Prepared dishes and gourmet foods, Gastronomy - specialities, Mushroom, Shiitake mushrooms, и Organic mushrooms. Седалището му е в/ъв Pressath, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. HARENA ÉPICES

  Франция

  Предприятието HARENA ÉPICES, e Разпространител, и работи в сферата на Пикантни подправки. Освен това развива дейност и в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.), Подправки, vanilla, pepper, Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.), и Подправки. Седалището му е в/ъв Brunoy, Франция.

 2. HASAN ONGUN

  Турция

  Предприятието HASAN ONGUN, e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Освен това развива дейност и в сферата на dried fruit, и dried vegetables. Седалището му е в/ъв Ayaş / Ankara, Турция.

 3. LLC BERRY TRADE

  Украйна

  Предприятието LLC BERRY TRADE, e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Освен това развива дейност и в сферата на raspberries, strawberries, и Frozen fruits. Седалището му е в/ъв Losiatyn Village, Ternopil Region, Украйна.

 4. YAGODY KARELII

  Русия

  Предприятието YAGODY KARELII, e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Освен това развива дейност и в сферата на Хранeнe - внос-износ, Плодови сокове, Диетичнa и биологичнa хранa, Мед, Хранeнe - внос-износ, Плодови сокове, Диетичнa и биологичнa хранa, и Мед. Седалището му е в/ъв Kostomuksha, Русия.

 5. MIDOVIC FRUITS D.O.O

  Сърбия

  Предприятието MIDOVIC FRUITS D.O.O, e Разпространител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Освен това развива дейност и в сферата на freeze-dried food products. Седалището му е в/ъв Uzice, Сърбия.

 1. SAB TRANSPORTE GMBH

  Швейцария

  Предприятието SAB TRANSPORTE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодови сокове, concentrated fruit juices, Плодове, Плодови сокове, и marmalades. Седалището му е в/ъв Neuenhof, Швейцария.

 2. O´BAGA - AGRICULTURA BIOLÓGICA

  Португалия

  Предприятието O´BAGA - AGRICULTURA BIOLÓGICA, e Производител, и работи в сферата на БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО. Освен това развива дейност и в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.), berries, Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.), и fruit importers. Седалището му е в/ъв Viseu, Португалия.

 1. FRUITLIFE

  Украйна

  Предприятието FRUITLIFE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.), Плодове, Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.), Плодове, apples, и water-melon. Седалището му е в/ъв Dnepr, Украйна.

 2. BACCHE DI GOJI CIBOCRUDO

  Италия

  Предприятието BACCHE DI GOJI CIBOCRUDO, e Разпространител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Освен това развива дейност и в сферата на turmeric. Седалището му е в/ъв Ciciliano, Италия.

 3. FRUKTONA

  Украйна

  Предприятието FRUKTONA, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.), Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.), mushrooms, и walnuts. Седалището му е в/ъв Vinnitsa, Украйна.

 4. BIOBERÇO - SOCIEDADE AGRÍCOLA, LDA.

  Португалия

  Предприятието BIOBERÇO - SOCIEDADE AGRÍCOLA, LDA., e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Освен това развива дейност и в сферата на Berries. Седалището му е в/ъв São Clemente De Sande-Guimarães, Португалия.

 5. USPA GLOBAL (STARFRESH GLOBAL B.V.)

  Холандия

  Предприятието USPA GLOBAL (STARFRESH GLOBAL B.V.), e Търговец на едро, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Освен това развива дейност и в сферата на raspberries, berries, cherries, и strawberries. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

 6. ORGANIC ESCARGO

  Украйна

  Предприятието ORGANIC ESCARGO, e Производител, и работи в сферата на Земеделски продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.), Live snails, snails, Edible snails, и Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Седалището му е в/ъв Torchyn, Украйна.

 7. SORESA - PORTUGAL

  Португалия

  Предприятието SORESA - PORTUGAL, e Производител, и работи в сферата на Земеделски продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Кестени, Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.), olive oil, almonds, Кестени, и Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Седалището му е в/ъв Valpaços, Португалия.

 8. CAMPOBERRY

  Испания

  Предприятието CAMPOBERRY, e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Седалището му е в/ъв Güemes, Испания.

 1. SADI DONBASSA, LTD

  Украйна

  Предприятието SADI DONBASSA, LTD, e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Освен това развива дейност и в сферата на apples, apples import export, apple trading, и cherries. Седалището му е в/ъв Poltavka Village, Donetsk Region, Украйна.

 2. SVIT FRUKTU LLC

  Украйна

  Предприятието SVIT FRUKTU LLC, e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Освен това развива дейност и в сферата на strawberries, и raspberries. Седалището му е в/ъв Village Horbky, Zakarpatska Region, Украйна.

 3. SLM BERRY

  Украйна

  Предприятието SLM BERRY, e Производител, и работи в сферата на Гъби. Освен това развива дейност и в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.), Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.), Fruit purée, Frozen berries, и black berries. Седалището му е в/ъв Lviv, Украйна.

 4. VOLS BLUEBERRIES

  Румъния

  Предприятието VOLS BLUEBERRIES, e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, и Земеделие - внос-износ. Седалището му е в/ъв Baia Mare, Румъния.

 5. DEMETRA ORCHARD

  Украйна

  Предприятието DEMETRA ORCHARD, e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, apple trading, Плодове, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и apples import export. Седалището му е в/ъв Bar, Украйна.

 6. PGG - PERSPECTIVAS GLOBAIS DE GESTÃO, LDA

  Португалия

  Предприятието PGG - PERSPECTIVAS GLOBAIS DE GESTÃO, LDA, e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Седалището му е в/ъв Aveiro, Португалия.

 7. BEIRABAGA

  Португалия

  Предприятието BEIRABAGA, e Производител, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Освен това развива дейност и в сферата на raspberries. Седалището му е в/ъв Fundao, Португалия.

 8. BIONERICA LLC

  Украйна

  Предприятието BIONERICA LLC, e Производител, и работи в сферата на Гъби. Освен това развива дейност и в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.), Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.), Mushrooms and berries, Frozen berries, и boletus mushrooms. Седалището му е в/ъв Vyzhnytsia, Украйна.

 9. BERRITUM SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието BERRITUM SP. Z O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Освен това развива дейност и в сферата на raspberries, Cranberries, black berries, и berries. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

 10. FRESHFACTOR LDA.

  Португалия

  Предприятието FRESHFACTOR LDA., и работи в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.). Освен това развива дейност и в сферата на Berries. Седалището му е в/ъв Quarteira, Португалия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Ягодови плодове (малина- боровинка- шипка и пр.) - Внос износ

Брой резултати

136 Фирми