• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • ядрено гориво

Резултати за

Ядрено гориво - Внос износ

 1. BELGONUCLEAIRE

  Белгия

  Предприятието BELGONUCLEAIRE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Ядрено гориво, Ядрено гориво, treatment of nuclear waste, и storage of nuclear waste. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

 2. SYNATOM

  Белгия

  Предприятието SYNATOM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ядрено гориво. Освен това развива дейност и в сферата на Електроенергия и облъчено ядрено гориво, Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения, Електроенергия и облъчено ядрено гориво, и Атомни електроцентрали (АЕЦ) - инсталации и съоръжения. Седалището му е в/ъв Ixelles, Белгия.

 3. CUMBRES SA COMPANIA MINERA LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието CUMBRES SA COMPANIA MINERA LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ядрено гориво. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

 4. BBS HERTEN GMBH

  Германия

  Предприятието BBS HERTEN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електричество - производство и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Ядрено гориво, Неизчерпаеми енергийни ресурси, Ядрено гориво, и Неизчерпаеми енергийни ресурси. Седалището му е в/ъв Herten, Германия.

 5. URENCO LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието URENCO LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ядрено гориво. Освен това развива дейност и в сферата на Ураний, и Ураний. Седалището му е в/ъв Marlow, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. RADIO CASTILLA SA

  Испания

  Предприятието RADIO CASTILLA SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ядрено гориво. Освен това развива дейност и в сферата на Радий, и Радий. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 2. EURODIF PRODUCTION

  Франция

  Предприятието EURODIF PRODUCTION, e Производител, и работи в сферата на Ядрено гориво. Освен това развива дейност и в сферата на Ураний, и Ураний. Седалището му е в/ъв Pierrelatte, Франция.

 3. URENCO NEDERLAND B.V.

  Холандия

  Предприятието URENCO NEDERLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Ядрено гориво. Освен това развива дейност и в сферата на Ураний, и Ураний. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

 4. FALCON RADIO AND ACCESSORIES SUPPLY SL

  Испания

  Предприятието FALCON RADIO AND ACCESSORIES SUPPLY SL, e Производител, и работи в сферата на Ядрено гориво. Освен това развива дейност и в сферата на Радий, и Радий. Седалището му е в/ъв Sant Joan Despi, Испания.

 5. TEOLLISUUDEN VOIMA OY

  Финландия

  Предприятието TEOLLISUUDEN VOIMA OY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ядрено гориво. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на електрическа енергия, и Производство на електрическа енергия. Седалището му е в/ъв Olkiluoto, Финландия.

 1. GAS NATURAL VALENCIA

  Испания

  Предприятието GAS NATURAL VALENCIA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ядрено гориво. Освен това развива дейност и в сферата на accessories for car gas. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

 2. PICTOR VALVES S.L.

  Испания

  Предприятието PICTOR VALVES S.L., e Производител, и работи в сферата на Ядрено гориво. Седалището му е в/ъв Esparreguera, Испания.

 1. SACHTLEBEN BERGBAU GMBH

  Германия

  Предприятието SACHTLEBEN BERGBAU GMBH, и работи в сферата на Ядрено гориво. Седалището му е в/ъв Lennestadt, Германия.

 2. BRENNELEMENTLAGER GORLEBEN GMBH

  Германия

  Предприятието BRENNELEMENTLAGER GORLEBEN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ядрено гориво. Седалището му е в/ъв Gorleben, Германия.

 3. WISMUT GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Германия

  Предприятието WISMUT GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ядрено гориво. Седалището му е в/ъв Chemnitz, Германия.

 4. GAMRAT SP. Z O.O. ZAKLAD PRODUKCJI SPECJALNEJ

  Полша

  Предприятието GAMRAT SP. Z O.O. ZAKLAD PRODUKCJI SPECJALNEJ, e Производител, и работи в сферата на Ядрено гориво. Седалището му е в/ъв Jaslo, Полша.

 5. NUCLEAR TECHNOLOGIES PLC

  Обединеното кралство

  Предприятието NUCLEAR TECHNOLOGIES PLC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ядрено гориво. Седалището му е в/ъв Gloucester, Обединеното кралство.

 6. SOUTHERN ORE MINING AND PROCECCING INTEGRATED PLANT STATE COMPANY

  Украйна

  Предприятието SOUTHERN ORE MINING AND PROCECCING INTEGRATED PLANT STATE COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Ядрено гориво. Освен това развива дейност и в сферата на Ураний, и Ураний. Седалището му е в/ъв Dnepropetrovsk Region, Украйна.

 7. SOCIETATEA NATIONALA NUCLEARELECTRICA S.A.

  Румъния

  Предприятието SOCIETATEA NATIONALA NUCLEARELECTRICA S.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Ядрено гориво. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

 8. ADVANCED NUCLEAR FUELS GMBH

  Германия

  Предприятието ADVANCED NUCLEAR FUELS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Ядрено гориво. Седалището му е в/ъв Lingen, Германия.

 1. COMURHEX

  Франция

  Предприятието COMURHEX, и работи в сферата на Ядрено гориво. Седалището му е в/ъв Pierrelatte, Франция.

 2. E S L, A.S.

  Чехия

  Предприятието E S L, A.S., e Търговец на едро, и работи в сферата на Ядрено гориво. Седалището му е в/ъв Brno-Sever, Чехия.

 3. AMEC NNC LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието AMEC NNC LTD, и работи в сферата на Ядрено гориво. Седалището му е в/ъв Knutsford, Обединеното кралство.

 4. RADIO GALINDO SOCIEDAD LIMITADA.

  Испания

 5. URENCO (CAPENHURST) LTD

  Обединеното кралство

 6. NATIONAL NUCLEAR CORPORATION LIMITED

  Обединеното кралство

 7. URANGESELLSCHAFT MBH

  Германия

 8. ASOCIACION NUCLEAR ASCO VANDELLOS II, A.I.E.

  Испания

 9. ENUSA INDUSTRIAS AVANZADAS SA

  Испания

 10. HANSA PROJEKT ANLAGENTECHNIK GMBH

  Германия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно