• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • adhesive tape

Резултати за

Adhesive tape - Внос износ

 1. STERK HOME

  Белгия

  Verified by europages badge

  STERK HOME is a Belgian firm that has over twenty years' experience of manufacturing household products. We are wholly focused on the B2B sector and are proud to offer a wide range of essential products to businesses. You can avail of our products through our STERK HOME or PRIVATE LABEL brands. We sell microfibre cloths, adhesive tapes, household and cleaning products.

 2. VELCRO ITALIA

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието VELCRO ITALIA, e Производител, и работи в сферата на Тиксо. Освен това развива дейност и в сферата на strip fastenings, adhesive Velcro, adhesive tape, perforated Velcro, fabric adhesive tape, packing tapes, protective adhesive tapes, textile adhesive tapes, и adhesive tapes for permanent fixings. Седалището му е в/ъв Arcore, Италия.

 3. INNOSEAL INTERNATIONAL

  Холандия

  Предприятието INNOSEAL INTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на packaging for plastics, и Adhesive tape. Седалището му е в/ъв Tilburg, Холандия.

 4. EXIDA LLC

  Украйна

  Предприятието EXIDA LLC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Гъвкави опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Насипване в торби - машини и оборудване, Насипване в торби - машини и оборудване, Adhesive tape, vacuum packing, и packaging welder. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

 5. PANDA OFFICE GMBH

  Австрия

  Предприятието PANDA OFFICE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Офис - материали и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на folder, adhesive tape, pens and rollers, и adhesive tape dispenser. Седалището му е в/ъв Graz, Австрия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. CAPFOR SRLS

  Италия

  Предприятието CAPFOR SRLS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - принадлежности за офиса. Освен това развива дейност и в сферата на stationery and office supplies sectors, adhesive tape, protective clothing, и office furnishing fixtures. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

 2. PPM INDUSTRIES SPA

  Италия

  Предприятието PPM INDUSTRIES SPA, e Производител, и работи в сферата на Лепила, слепващи вещества и апликатори. Освен това развива дейност и в сферата на adhesive tape, fancy costume tapes, double-sided adhesive tape, и reinforced adhesive tape. Седалището му е в/ъв Brembate Di Sopra, Италия.

 3. PSA SOLUTIONS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието PSA SOLUTIONS LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Тиксо. Освен това развива дейност и в сферата на adhesive tape, glue, adhesive tape dispenser, и adhesive tapes. Седалището му е в/ъв Leicester, Обединеното кралство.

 4. PLASTICOMM S.R.L.

  Италия

  Предприятието PLASTICOMM S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Тиксо. Освен това развива дейност и в сферата на adhesive tape, neutral and personalised adhesive tapes, printed packing tapes, и personalised wrapping tapes. Седалището му е в/ъв Belmonte Mezzagno, Италия.

 5. GDBM

  Франция

  Предприятието GDBM, e Multi-Category, и работи в сферата на Топлинна изолация - материали. Освен това развива дейност и в сферата на adhesive tape, Plastic profile sections for the construction industry, sales agents, и wholesale of building materials. Седалището му е в/ъв Volstroff, Франция.

 1. GPS GENERAL TAPE

  Италия

  Предприятието GPS GENERAL TAPE, e Разпространител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на packing and packaging machines and equipment, pallet wrappers, adhesive tape, и taping machines for boxes. Седалището му е в/ъв Casalnuovo, Италия.

 2. SHANGHAI SUPEI PACKING MATERIAL CO., LTD.

  Китай

  Предприятието SHANGHAI SUPEI PACKING MATERIAL CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Подвързване - пособия. Освен това развива дейност и в сферата на adhesive tape. Седалището му е в/ъв Shanghai, Китай.

 1. EHBT

  Беларус

  Предприятието EHBT, e Производител, и работи в сферата на Амбалажно фолио. Освен това развива дейност и в сферата на Adhesive tape, Stretchable films, и plastic film. Седалището му е в/ъв Mogilev, Беларус.

 2. FALPA SNC DI A. PIAZZA & C.

  Италия

  Предприятието FALPA SNC DI A. PIAZZA & C., e Разпространител, и работи в сферата на Електрическа и магнитна изолация. Освен това развива дейност и в сферата на insulating tape, и adhesive tape. Седалището му е в/ъв Cambiago, Италия.

 3. AREA SERVICE DI CAMPOPIANO SILVIO

  Италия

  Предприятието AREA SERVICE DI CAMPOPIANO SILVIO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хартиени канцеларски изделия - принадлежности за офиса. Освен това развива дейност и в сферата на double-sided adhesive tape, photocopier paper, adhesive tape, и office equipment and stationery. Седалището му е в/ъв Montemurlo, Италия.

 4. GÖTTLE ADVANCED PRODUCTS GMBH & CO KG

  Германия

  Предприятието GÖTTLE ADVANCED PRODUCTS GMBH & CO KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Нетъкани платове. Освен това развива дейност и в сферата на vacuum films, и Adhesive tape. Седалището му е в/ъв Königsbrunn, Германия.

 5. TAPESERVICE COENRAETS

  Белгия

  Предприятието TAPESERVICE COENRAETS, e Разпространител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на adhesive tape, и packaging. Седалището му е в/ъв Saintes, Белгия.

 6. UPAKOVKA

  Украйна

  Предприятието UPAKOVKA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Тиксо. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени торби, Adhesive tape, bags, Stretch wrap, и Хартиени торби. Седалището му е в/ъв Kharkov, Украйна.

 7. ALLPACK ADHESIVE TAPE CO.,LTD

  Китай

  Предприятието ALLPACK ADHESIVE TAPE CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Тиксо. Освен това развива дейност и в сферата на adhesive tape, и adhesive masking tapes. Седалището му е в/ъв Guangdong Province, Китай.

 8. PACKING LLC

  Украйна

  Предприятието PACKING LLC, e Производител, и работи в сферата на Картон и картонени изделия - машини за преработка. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковки от хартия и картон, adhesive tape, Stretch wrap, и Опаковки от хартия и картон. Седалището му е в/ъв Odesa, Украйна.

 1. HONGWEI ENTERPRISE CO LTD

  Тайван

  Предприятието HONGWEI ENTERPRISE CO LTD, e Производител, и работи в сферата на Тиксо. Освен това развива дейност и в сферата на adhesive tape, и label. Седалището му е в/ъв Nantou, Тайван.

 2. DONGGUAN O-TAPE INDUSTRIAL CO.,LTD

  Китай

  Предприятието DONGGUAN O-TAPE INDUSTRIAL CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Тиксо. Освен това развива дейност и в сферата на adhesive tape, и packing tapes. Седалището му е в/ъв Dongguan, Китай.

 3. PLASTIRUB

  Белгия

  Предприятието PLASTIRUB, e Производител, и работи в сферата на Каучук и пластмаса - преработване. Освен това развива дейност и в сферата на adhesive tape. Седалището му е в/ъв Bassenge, Белгия.

 4. HSTM

  Южноафриканска република

  Предприятието HSTM, e Производител, и работи в сферата на Тиксо. Освен това развива дейност и в сферата на Adhesive tape, и adhesive masking tapes. Седалището му е в/ъв Cape Town, Южноафриканска република.

 5. SPTAPE

  Италия

  Предприятието SPTAPE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Картон за амбалажната промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на rolls of paper towels, и Adhesive tape. Седалището му е в/ъв Forlì, Италия.

 6. TIKSO.BG

  България

  Предприятието TIKSO.BG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на adhesive tape. Седалището му е в/ъв Asenovgrad, България.

 7. UNITE PACKAGING MACHINERY

  Китай

  Предприятието UNITE PACKAGING MACHINERY, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на adhesive tape. Седалището му е в/ъв Nanma/Dongyang,Zhejiang, Китай.

 8. HONGSU ADHESIVE PRODUCTS INDUSTRIAL CO., LTD

  Китай

  Предприятието HONGSU ADHESIVE PRODUCTS INDUSTRIAL CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Тиксо. Освен това развива дейност и в сферата на Adhesive tape. Седалището му е в/ъв Heshan, Китай.

 9. SB EMBALAGENS

  Бразилия

  Предприятието SB EMBALAGENS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Предпазни калъфи - опаковане по поръчка. Освен това развива дейност и в сферата на adhesive tape. Седалището му е в/ъв Jundiaí, Бразилия.

 10. DONGGUAN NANYANG ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD

  Китай

  Предприятието DONGGUAN NANYANG ELECTRONIC TECHNOLOGY CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Тиксо. Освен това развива дейност и в сферата на adhesive tape, и plastic foam materials. Седалището му е в/ъв Chang'an/ Dongguan, Китай.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Adhesive tape - Внос износ

Брой резултати

562 Фирми