• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • stainless steel general purpose knives

Резултати за

Stainless steel general purpose knives - Внос износ

 1. SABATIER AINE & PERRIER

  Франция

  Предприятието SABATIER AINE & PERRIER, e Производител, и работи в сферата на Промишлени метални остриета и ножове. Освен това развива дейност и в сферата на Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, cutlery, blade sharpening, и stainless steel general purpose knives. Седалището му е в/ъв Thiers, Франция.

 2. DASSAUD FILS

  Франция

  Предприятието DASSAUD FILS, e Производител, и работи в сферата на Промишлени метални остриета и ножове. Освен това развива дейност и в сферата на stainless steel general purpose knives, cleavers, и professional knives. Седалището му е в/ъв Courpiere, Франция.

 3. ETS TARRERIAS BONJEAN SAS

  Франция

  Предприятието ETS TARRERIAS BONJEAN SAS, e Производител, и работи в сферата на Ножарски изделия за домашно и професионално ползване. Освен това развива дейност и в сферата на cutlery, stainless steel general purpose knives, knives for institutions, и knife restoration. Седалището му е в/ъв Celles-Sur-Durolle, Франция.

 4. GEMEA

  Полша

  Предприятието GEMEA, e Производител, и работи в сферата на Ножарски изделия за домашно и професионално ползване. Освен това развива дейност и в сферата на kitchen knives, stainless steel general purpose knives, vegetable knives for institutions, и serrated bread knives. Седалището му е в/ъв Krasocin, Полша.

 5. WEBG GMBH - GERMANCUT

  Германия

  Предприятието WEBG GMBH - GERMANCUT, e Производител, и работи в сферата на Лъжици, вилици и ножове. Освен това развива дейност и в сферата на stainless steel general purpose knives, stainless steel knives, и stainless steel cutlery. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.