CHOQUENET SAS - FILTRES-PRESSES

Франция

Factory icon Производител

CHOQUENET SAS
Web icon

Преглед на каталога на продуктите

Франция

Намаляване на нашите емисии на CO2 Choquenet вече е създала оперативен процес, посветен изключително на кръговата икономика на своите машини. Възстановяване на производството Вече сме в състояние да преработваме употребявани филтри, за да им вдъхнем нов живот и да им позволим да изживеят нови приключения в идентична или различна индустриална среда. Участвайки активно в опазването на нашата планета, интересите от подобно решение са многобройни за нашите клиенти. Историята и опитът, придобити по време на първия живот на машината, ни позволяват да предложим ергономични, технически и икономически подобрения на машината. По този начин нашите клиенти се възползват от употребявано оборудване със същото или дори по-високо ниво на производителност и качество от оригинала, на по-ниска цена от нова инвестиция.

Поискайте оферта

Франция

За краткосрочна или дългосрочна филтрация мобилният филтър CHOQUENET е решението за вашите задачи по обезводняване. Европейската индустрия трябва да бъде възможно най-реактивна и гъвкава, за да може да се справи с международните си конкуренти. За да подкрепим нашите многобройни партньори в този процес, ние разработихме филтърни преси, които могат да бъдат инсталирани и пуснати в експлоатация за по-малко от 24 часа. Цялата машина и нейните аксесоари са разположени в 3-осно ремарке, което може да се премества според нуждите на клиента.

Поискайте оферта

Франция

CHOQUENET предоставя на своите клиенти мобилни устройства за потвърждаване на осъществимостта на място Компанията предоставя няколко мобилни филтриращи устройства с различни размери (от лабораторно устройство с филтрираща повърхност от 50 cm² до инсталация с площ 40 m²). Тези единици ни позволяват да извършваме тестове за осъществимост за кратък период от време, както и да потвърждаваме различните варианти на технология (тави и рамки, избор на кърпи, необходими цикли и т.н.). Наемът може да бъде еднократен (за седмица или по-малко) или по-постоянен (до няколко месеца за специфични производствени нужди).

Поискайте оферта

Франция

Опазването на околната среда е от съществено значение. Качеството на водата е рядка и скъпа стока и нейното производство е свързано с проблем, който все повече се проявява при промишлените или градските утайки, които трябва да бъдат отстранени на по-ниска цена и, ако е възможно, да бъдат възстановени. Филтър-пресата заема важно място в многобройни отрасли, когато е необходимо да се концентрират утайки: тя може да се използва както в процеса, така и в края на обработката. Във всеки случай филтър-пресата позволява оптимално разделяне на течните и твърдите вещества, а последното техническо развитие, което я направи 100 % автоматична, я направи и 100 % актуална. Филтър-пресата е машина, която се използва за филтриране под налягане на течности, натоварени с твърди вещества в суспензия. Филтър-пресата се състои от три основни части: рама, филтърна част и хидравличен агрегат.

Поискайте оферта
English Вижте 14 продукта Deutsch Вижте 14 продукта Čeština Вижте 14 продукта Dansk Вижте 14 продукта Español Вижте 14 продукта Suomi Вижте 14 продукта Français Вижте 14 продукта Eλληνική Вижте 14 продукта Magyar Вижте 14 продукта Italiano Вижте 14 продукта Lietuvių Вижте 14 продукта Nederlands Вижте 14 продукта Norsk Вижте 14 продукта Polski Вижте 14 продукта Português Вижте 14 продукта Română Вижте 14 продукта Svenska Вижте 14 продукта Slovenščina Вижте 14 продукта Türkçe Вижте 14 продукта

Предприятието CHOQUENET SAS, e Производител, създадено през 1925, и работи в сферата на Преработка на отпадъчни промишлени води. Освен това развива дейност и в сферата на Филтри за течности, и press filters. Седалището му е в/ъв CHAUNY, Франция.

Други предприятия в същата сфера:

Документи

Domain icon Производител

CHOQUENET SAS

19, rue Charles Brunette

02300 CHAUNY - Франция

Свържете се

Информация за фирма

Ключови цифри

  • брой на персонала
    51 – 100
  • Търговски
    1 – 10
  • % оборот за износ
    75%

Организация

  • Година на създаване
    1925
  • Статут на фирмата
    Седалище
  • Основна дейност
    Производител

Бизнес информация

Зони на покупка

  • Check Circle Outline icon Областно ниво
  • Check Circle Outline icon Национално ниво
  • Check Circle Outline icon Европейско ниво
  • Check Circle Outline icon Международно ниво

Банки

  • CIC
  • CAISSE D'EPARGNE

Зони за доставка

Дейности на CHOQUENET SAS

  • Преработка на отпадъчни промишлени води
  • Филтри за течности
  • press filters
Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно