• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - текстил и облекло

Резултати за

Внос-износ - текстил и облекло - Италия

Италия
  1. FRATELLI MONDOLA

    Италия

    Verified by europages badge

    Fratelli Mondola, in Marcianise in the province of Caserta, is an import export firm that is specialised in selecting, sorting and processing second-hand clothes and shoes for various export areas. It also buys and sells vintage clothing and accessories including used feathers. The clothing is selected and some are meant to be reused in vintage boutiques while others are sent to non-profit organizations.

  2. HIROTANS TRADING

    Италия

    Предприятието HIROTANS TRADING, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Kollam, Италия.

  3. MORSHED SHAMIM

    Италия

    Предприятието MORSHED SHAMIM, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Velletri, Италия.

  4. ER-MAR S.R.L.

    Италия

    Предприятието ER-MAR S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на used clothing export, Used clothing, и Used shoes. Седалището му е в/ъв Montemurlo, Италия.

  5. STUDIO 54 DI ALBERTO LAY

    Италия

    Предприятието STUDIO 54 DI ALBERTO LAY, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, Вълна - тъкани, Тъкани за конфекция, Внос-износ - текстил и облекло, Вълна - тъкани, Тъкани за конфекция, и fabric stocks. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ZAMAN FASHIONWEARS LTD

    Италия

    Предприятието ZAMAN FASHIONWEARS LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Работно и предпазно облекло, Работно и предпазно облекло, и men's jeans. Седалището му е в/ъв Monfalcone, Италия.

  2. NUOVI ORIZZONTI SAS

    Италия

    Предприятието NUOVI ORIZZONTI SAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на clothes stocks, и wholesale clothing. Седалището му е в/ъв Faenza, Италия.

  3. TEXCO INTERNATIONAL ITALIANA

    Италия

    Предприятието TEXCO INTERNATIONAL ITALIANA, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на bath towels, и bathrobe. Седалището му е в/ъв Rome, Italy, Италия.

  4. MADE IN OPEN ITALY SRL

    Италия

    Предприятието MADE IN OPEN ITALY SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на used clothing, vintage, vintage accessories, и vintage clothing. Седалището му е в/ъв Torre Del Greco, Италия.

  5. A.V.C. INTERNATIONAL S.R.L.

    Италия

    Предприятието A.V.C. INTERNATIONAL S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Montemurlo, Италия.

  1. OM TEXTILES SRL

    Италия

    Предприятието OM TEXTILES SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Внос-износ - текстил и облекло, recovery of used textiles, Текстил - внос-износ, Bulk used clothes, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Marcianise, Италия.

  2. MIDA TESSILE

    Италия

    Предприятието MIDA TESSILE, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на wool, и knitwear factory. Седалището му е в/ъв Barletta, Италия.

  1. ARGENTEX S.A.S

    Италия

    Предприятието ARGENTEX S.A.S, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Import Export agents, и clothing agents and representatives. Седалището му е в/ъв Vaiano, Италия.

  2. CROSS COMMUNICATION S.R.L.

    Италия

    Предприятието CROSS COMMUNICATION S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на promotional gadgets, personal protection devices, и promotional favours and trinkets. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

  3. 4SEASON.IT

    Италия

    Предприятието 4SEASON.IT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, clothing production, clothes stocks, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  4. MACROLOTTO BUYING SERVICES BY ALBORATO

    Италия

    Предприятието MACROLOTTO BUYING SERVICES BY ALBORATO, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители, и Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  5. ANTENNA TEX DI NUNZIA ESPOSITO

    Италия

    Предприятието ANTENNA TEX DI NUNZIA ESPOSITO, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ercolano, Италия.

  6. S.M.A. TESSILE S.R.L.

    Италия

    Предприятието S.M.A. TESSILE S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, clothes, used clothing, Облекло - внос-износ, и Clothes - recovery and recycling. Седалището му е в/ъв Caserta, Италия.

  7. ANF DI ANTONINO FINOCCHIARO

    Италия

    Предприятието ANF DI ANTONINO FINOCCHIARO, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Международна търговия - консултации, Внос-износ - текстил и облекло, Внос-износ - агенти, Международна търговия - консултации, Внос-износ - текстил и облекло, и Внос-износ - агенти. Седалището му е в/ъв Montebelluna, Италия.

  8. TEXTUS SRL

    Италия

    Предприятието TEXTUS SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Prato, Италия.

  1. PROMOPIACE

    Италия

    Предприятието PROMOPIACE, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Спортни дрехи, Облекло - принадлежности, promotional favours and trinkets, Облекло - внос-износ, Спортни дрехи, и Облекло - принадлежности. Седалището му е в/ъв Piacenza (Pc), Италия.

  2. URBANSHAWK OUTDOOR PRODUCTS DI B.M

    Италия

    Предприятието URBANSHAWK OUTDOOR PRODUCTS DI B.M, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

  3. MARINA MONI

    Италия

    Предприятието MARINA MONI, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  4. LEMONTEX SRL

    Италия

    Предприятието LEMONTEX SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на used clothing, Used shoes, vintage accessories, и vintage clothing. Седалището му е в/ъв Marcianise, Италия.

  5. BRIGHT DISTRIBUTION CLOTHING SRLS

    Италия

    Предприятието BRIGHT DISTRIBUTION CLOTHING SRLS, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Campobasso, Италия.

  6. MUSANI SRL

    Италия

    Предприятието MUSANI SRL, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Дрехи от оказион, Дамски дрехи, Дамски дрехи - големи размери, Внос-износ - текстил и облекло, Дрехи от оказион, Дамски дрехи, Дамски дрехи - големи размери, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Milano (mi), Италия.

  7. MAAT SRL

    Италия

    Предприятието MAAT SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - текстил и облекло, non-fabric fabric napkins, spun yarns for fabrics, Внос-износ - текстил и облекло, и silk yarns for hosiery. Седалището му е в/ъв Arezzo, Италия.

  8. EN PASSANT DI MARCO ACERBI

    Италия

    Предприятието EN PASSANT DI MARCO ACERBI, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на stock prices, sales agents, и clothes stocks. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

  9. GRUPPO DI FRAIA DOMENICO

    Италия

    Предприятието GRUPPO DI FRAIA DOMENICO, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Clothes - recovery and recycling. Седалището му е в/ъв Carinaro, Италия.

  10. CUCITEX

    Италия

    Предприятието CUCITEX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на used clothing, Used shoes, и clothes. Седалището му е в/ъв Ercolano, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Внос-износ - текстил и облекло - Италия

Брой резултати

130 Фирми