• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • машини и инсталации за повърхнинна обработка

Резултати за

Машини и инсталации за повърхнинна обработка

РазпространителКонвейерни товаро-разтоварни работи - системи
  1. PURSYSTEME MANFRED JANKE

    Германия

    Предприятието PURSYSTEME MANFRED JANKE, e Производител, и работи в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, Пластмасови материи - машини за индустрията, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Машини и инсталации за повърхнинна обработка, и Пластмасови материи - машини за индустрията. Седалището му е в/ъв Roding, Германия.

  2. RW RECYCLING WORLD GMBH

    Швейцария

    Предприятието RW RECYCLING WORLD GMBH, e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Пластмасови материи - машини за индустрията, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Сортиране на отпадъци - машини и техника, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Пластмасови материи - машини за индустрията, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Сортиране на отпадъци - машини и техника. Седалището му е в/ъв Merishausen, Швейцария.

  3. AA PROTUN AG

    Швейцария

    Предприятието AA PROTUN AG, e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Проектантски бюра - ПГС, Архитектура - проектантски бюра, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Рециклиране - машини и инсталации, Проектантски бюра - ПГС, и Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв Uetendorf, Швейцария.

  4. SR SPEZIALMASCHINEN & RECYCLINGTECHNIK

    Германия

    Предприятието SR SPEZIALMASCHINEN & RECYCLINGTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Сортиране на отпадъци - машини и техника, Рециклиране - машини и инсталации, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Сортиране на отпадъци - машини и техника, и Рециклиране - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Chemnitz, Германия.

  5. ING. H. KURRLE GMBH

    Германия

    Предприятието ING. H. KURRLE GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Филтриране - уреди и помощни материали, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Филтриране - уреди и помощни материали, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, и Уреди за пресоване и смилане на отпадъци. Седалището му е в/ъв Eberdingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KNOPP VERSCHLEISSSCHUTZ

    Германия

    Предприятието KNOPP VERSCHLEISSSCHUTZ, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Строителство на промишлени сгради, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Vettelschoß, Германия.

  2. BAFS GUMMI TECHNIK INH. WOLFGANG BARTHEL

    Германия

    Предприятието BAFS GUMMI TECHNIK INH. WOLFGANG BARTHEL, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Въжени линии, лифтове, влекове, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Въжени линии, лифтове, влекове. Седалището му е в/ъв Elsdorf, Германия.

  3. TIS - TECHNISCHER INDUSTRIE SERVICE FÜR VERSCHLEISS- UND FÖRDERTECHNIK GMBH

    Германия

    Предприятието TIS - TECHNISCHER INDUSTRIE SERVICE FÜR VERSCHLEISS- UND FÖRDERTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Уплътнителни съединения и набивки, Въжени линии, лифтове, влекове, Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Уплътнителни съединения и набивки, и Въжени линии, лифтове, влекове. Седалището му е в/ъв Bahretal, Германия.

Филтри

Резултати за

Машини и инсталации за повърхнинна обработка

Брой резултати

8 Фирми