• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • машини за обработка на мрамор

Резултати за

Машини за обработка на мрамор - Внос износ

 1. PROMAK

  България

  ПРОМАК ЕООД фокусира съществена част от дейността си в конструране и производство на машини за обработка на естествен и изкуствен камък. Нашите машини днес са познати и много добре приети на Северноамериканският пазар. Нашият екип произвежда широка гама машини за обработка на камък - портативни електрически рутери, портативни електрически машини за фрезоване и полиране на профилите на плочи от естествен и изкуствен камък, портативни пробиващи машини за стъкло и камък, както и пневматични мостови резачки и обработващи центри за средни по размер каменни блокове и плочи. Нашата основна цел е да предоставим на клиентите си професионални машини, с които те да могат да извършват всяка една операция, свързана с обработката на камък. Нашите машини за обработка на камък: - Работят с всички марки инструменти; - Са много стабилни при работа в тежки условия; - Са компактни и леки за пренасяне и удобни за превозване; - Предоставят отлично захващане на инструментите и лесен начин за тяхната смяна; - Са много надеждни-направени са изключително от висококачествени материали; - Са много удобни за работа и лесно се поддържат; - Имат най-дългата гаранция в бранша.

 2. IBEHI SUMINISTROS,S.L.

  Испания

  Предприятието IBEHI SUMINISTROS,S.L., e Производител, и работи в сферата на Лято подово покритие. Освен това развива дейност и в сферата на Плочки и плочкови настилки, Машини за обработка на мрамор, distribution panel, industrial automation consultants, Плочки и плочкови настилки, и Машини за обработка на мрамор. Седалището му е в/ъв Tomelloso, Испания.

 3. GIRLANDA F.LLI SRL

  Италия

  Предприятието GIRLANDA F.LLI SRL, e Производител, и работи в сферата на Машини за обработка на мрамор. Седалището му е в/ъв Grezzana, Италия.

 4. DEMMAK DEMIRELLER MAKINA SANAYI VE TIC:A.S.

  Турция

  Предприятието DEMMAK DEMIRELLER MAKINA SANAYI VE TIC:A.S., e Производител, и работи в сферата на Машини за обработка на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на marble cutting machines, и Supplies for marble quarries. Седалището му е в/ъв Afyon, Турция.

 5. EMMEDUE DIVISION / INDUSTRIE MONTANARI

  Сан Марино

  Предприятието EMMEDUE DIVISION / INDUSTRIE MONTANARI, e Производител, и работи в сферата на Машини за обработка на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на bridge millers, и trimmer. Седалището му е в/ъв San Marino, Сан Марино.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. KUMLAMA MAKINELERI - SHOTBLASTING MACHINE

  Турция

  Предприятието KUMLAMA MAKINELERI - SHOTBLASTING MACHINE, e Производител, и работи в сферата на Машини за обработка на мрамор. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 2. TOKSEL MAKINA LTD. STI.

  Турция

  Предприятието TOKSEL MAKINA LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за обработка на мрамор, и Машини за обработка на мрамор. Седалището му е в/ъв Kocaeli, Турция.

 3. MKS MERMER KESME VE SILME MAKINALARI SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Турция

  Предприятието MKS MERMER KESME VE SILME MAKINALARI SAN.TIC.LTD.ŞTI., e Производител, и работи в сферата на Машини за обработка на мрамор. Седалището му е в/ъв Sakarya, Турция.

 4. LEG ITALIA ENGINEERING S.R.L.

  Италия

  Предприятието LEG ITALIA ENGINEERING S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Машини за обработка на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на abrasives for marble. Седалището му е в/ъв Venegono Superiore, Италия.

 5. ERHAN MARBLE AND GRANITE MACHINERY

  Турция

  Предприятието ERHAN MARBLE AND GRANITE MACHINERY, e Производител, и работи в сферата на Машини за обработка на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на polishing machines for marble, granite and stone, bevelling machines, и cutting machines for marble, granite and stone. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 1. GTM HELLAS ROUMEN PETROS & CO. E.E.

  Гърция

  Предприятието GTM HELLAS ROUMEN PETROS & CO. E.E., e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини за обработка на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на diamond-coated tools for working marble, granite and stone, classified advertisements, и Machine reconstruction. Седалището му е в/ъв Thessaloniki, Гърция.

 2. HERSEN S.L.

  Испания

  Предприятието HERSEN S.L., e Производител, и работи в сферата на Машини за рязане на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за обработка на мрамор, и Машини за обработка на мрамор. Седалището му е в/ъв Moncada, Испания.

 1. BREVETEK MAKINE ARGE INOVASYON

  Турция

  Предприятието BREVETEK MAKINE ARGE INOVASYON, e Производител, и работи в сферата на Машини за обработка на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори, Мрамори, natural stone, и special machines. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

 2. LUQUE MACHINES

  Франция

  Предприятието LUQUE MACHINES, e Производител, и работи в сферата на Машини за обработка на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на milling machines, CNC milling machine, wood milling machines, и Machine maintenance. Седалището му е в/ъв Saint-Martin-En-Haut, Франция.

 3. CO.ME.S. SRL

  Италия

  Предприятието CO.ME.S. SRL, e Производител, и работи в сферата на Машини за обработка на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на spindle polishing machines for marble, granite and stone, и polishers for marble,granite and stone. Седалището му е в/ъв Fornacette-Calcinaia, Италия.

 4. ABUJARDAR

  Испания

  Предприятието ABUJARDAR, e Производител, и работи в сферата на Ръчен строителен инвентар. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за обработка на мрамор, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Машини за обработка на мрамор, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, bush-hammering machines, и bush-hammering. Седалището му е в/ъв Borriol, Испания.

 5. DONATONI MACCHINE SRL

  Италия

  Предприятието DONATONI MACCHINE SRL, e Производител, и работи в сферата на Машини за обработка на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на numerically controlled machines, и milling machines for marble, granite and stone. Седалището му е в/ъв Domegliara, Италия.

 6. SELLA GASTONE SNC

  Италия

  Предприятието SELLA GASTONE SNC, e Разпространител, и работи в сферата на Машини за обработка на мрамор. Седалището му е в/ъв Cassola, Италия.

 7. GMS MERMER MAKINALARI SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Турция

  Предприятието GMS MERMER MAKINALARI SAN. VE TIC. LTD.STI., e Производител, и работи в сферата на Машини за обработка на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на marble cutting machines, marble, granite and stone carving machines, polishers for marble,granite and stone, и cutting machines for marble, granite and stone. Седалището му е в/ъв KONYA, Турция.

 8. MEGA DIAMOND , TR

  Турция

  Предприятието MEGA DIAMOND , TR, e Производител, и работи в сферата на Машини за обработка на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на diamond wires, и diamond wire and saws for demolitions. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 1. TECH.SE.CO. SRL

  Италия

  Предприятието TECH.SE.CO. SRL, e Производител, и работи в сферата на Машини за обработка на мрамор. Седалището му е в/ъв Lucca, Италия.

 2. INDUSTRIAS GROMAZ S.L.

  Испания

  Предприятието INDUSTRIAS GROMAZ S.L., e Производител, и работи в сферата на Машини за обработка на мрамор. Седалището му е в/ъв Tomelloso-Ciudad Real, Испания.

 3. MASER

  Испания

  Предприятието MASER, e Разпространител, и работи в сферата на Машини за обработка на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на chemicals for construction work, building tools, и marble. Седалището му е в/ъв Algete, Испания.

 4. SET MAKINA

  Турция

  Предприятието SET MAKINA, e Производител, и работи в сферата на Машини за обработка на мрамор. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 5. ZIBETTI GIUSEPPE & C. SNC

  Италия

  Предприятието ZIBETTI GIUSEPPE & C. SNC, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Машини за обработка на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на jib cranes. Седалището му е в/ъв Caravaggio, Италия.

 6. EUROPLANET SRL

  Италия

  Предприятието EUROPLANET SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Машини за обработка на мрамор. Седалището му е в/ъв CARRARA, Италия.

 7. AUDI

  Испания

  Предприятието AUDI, e Производител, и работи в сферата на Машини за обработка на мрамор. Седалището му е в/ъв Premia De Dalt, Испания.

 8. MACCHINE MARMO CORPORATION SRL

  Италия

  Предприятието MACCHINE MARMO CORPORATION SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Машини за обработка на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на drilling machines for mines and quarries. Седалището му е в/ъв Luni, Италия.

 9. HARRER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Австрия

  Предприятието HARRER GESELLSCHAFT M.B.H., e Производител, и работи в сферата на Открито разработване - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Торф - машини и техника за добив, Камък - машини и техника за добив, Машини за обработка на мрамор, Минно разработване - машини и техника, Торф - машини и техника за добив, Камък - машини и техника за добив, Машини за обработка на мрамор, и Минно разработване - машини и техника. Седалището му е в/ъв Deutschfeistritz, Австрия.

 10. INDUSTRIE MONTANARI S.R.L.

  Сан Марино

  Предприятието INDUSTRIE MONTANARI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Машини за рязане на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за обработка на мрамор, и Машини за обработка на мрамор. Седалището му е в/ъв Repubblica Di San Marino, Сан Марино.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Машини за обработка на мрамор - Внос износ

Брой резултати

14 657 Фирми

Категория