• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • внос-износ - превозни средства и транспортна техника

Резултати за

Внос-износ - превозни средства и транспортна техника - Турция

Турция
  1. OFM OTOMOTIV SANAYI VE TICARET LTD.ŞTI.

    Турция

    Предприятието OFM OTOMOTIV SANAYI VE TICARET LTD.ŞTI., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Valves, vehicle brake calipers, abs pulse rings, и bellows. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  2. WUNDER FILTRE A.S.

    Турция

    Предприятието WUNDER FILTRE A.S., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Филтри за коли, камиони и строителни машини, Car filters, и Филтри за коли, камиони и строителни машини. Седалището му е в/ъв Atasehir/istanbul, Турция.

  3. CV INTERNATIONAL TRADING LTD. CO.

    Турция

    Предприятието CV INTERNATIONAL TRADING LTD. CO., e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  4. IKRA EVDEN EVE NAKLIYAT

    Турция

    Предприятието IKRA EVDEN EVE NAKLIYAT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на removals company. Седалището му е в/ъв Gaziantep, Турция.

  5. MIRMAK FORKLIFT VE IS MAK.YED.PARCA

    Турция

    Предприятието MIRMAK FORKLIFT VE IS MAK.YED.PARCA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Kocaeli, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ALCAN OTOMOTIV

    Турция

    Предприятието ALCAN OTOMOTIV, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Manisa, Турция.

  2. PMS DIŞ DICARET LTD. ŞTI.

    Турция

    Предприятието PMS DIŞ DICARET LTD. ŞTI., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

  3. REMAX LOJISTIK

    Турция

    Предприятието REMAX LOJISTIK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв istanbul, Турция.

  4. KULAC OTO SAN.TIC.LTD.STI.

    Турция

    Предприятието KULAC OTO SAN.TIC.LTD.STI., e Търговец на едро, и работи в сферата на Превозни средства - механични компоненти и части. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, и Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  5. FLP OTOMOTIV

    Турция

    Предприятието FLP OTOMOTIV, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на fuel filters. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  1. 7URK TRADE COMPANY

    Турция

    Предприятието 7URK TRADE COMPANY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, и Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

  2. KANCA OTOMOTIV VE DIŞ TIC LTD.

    Турция

    Предприятието KANCA OTOMOTIV VE DIŞ TIC LTD., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  1. BURAK DOLEK FOREIGN TRADE

    Турция

    Предприятието BURAK DOLEK FOREIGN TRADE, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на crane manufacturing, и equipment for tanker trucks. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  2. YIGITSANTARIM

    Турция

    Предприятието YIGITSANTARIM, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Nevşehir, Турция.

  3. BGS GROUP AUTOMOTIVE SPARE PARTS CO

    Турция

    Предприятието BGS GROUP AUTOMOTIVE SPARE PARTS CO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Резервни части за дизелови двигатели, commercial vehicle spare parts, bus spare parts, Резервни части за дизелови двигатели, и clutch spare parts. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

  4. ZORLU NAKLIYAT

    Турция

    Предприятието ZORLU NAKLIYAT, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  5. COBAN LOGISTICS

    Турция

    Предприятието COBAN LOGISTICS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт - организация, Пътен транспорт - организация, courier for europe, и express forwarding. Седалището му е в/ъв Kayseri, Турция.

  6. ELIT TRANS NAKLIYAT

    Турция

    Предприятието ELIT TRANS NAKLIYAT, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на transport, removals company, и relocation companies. Седалището му е в/ъв Gaziantep, Турция.

  7. ERKA KONSTRUKSIYON ENDUSTRIYEL CELIK YAPI GIDA SAN. VE TIC.LTD.STI.

    Турция

    Предприятието ERKA KONSTRUKSIYON ENDUSTRIYEL CELIK YAPI GIDA SAN. VE TIC.LTD.STI., e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на pallet, Glove compartments, и trolley mounted bins. Седалището му е в/ъв Kocaeli, Турция.

  8. EMANET COMPANY

    Турция

    Предприятието EMANET COMPANY, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  1. AYBUCO SPARE PART

    Турция

    Предприятието AYBUCO SPARE PART, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на spare parts for farm tractors. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  2. OPEN

    Турция

    Предприятието OPEN, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  3. TIRKON TRAILER

    Турция

    Предприятието TIRKON TRAILER, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Tankers. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  4. BRS PLAST AUTO ACCESSORY

    Турция

    Предприятието BRS PLAST AUTO ACCESSORY, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Освен това развива дейност и в сферата на export, spare parts, и Auto parts. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

  5. PARSENIZ - MORELIA STORE

    Турция

    Предприятието PARSENIZ - MORELIA STORE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  6. ESASSAN

    Турция

    Предприятието ESASSAN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  7. BAN OTOMOTIV

    Турция

    Предприятието BAN OTOMOTIV, e Производител, и работи в сферата на Пневматични спирачки. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, vehicle brake calipers, Wheel hubs, Внос-износ - превозни средства и транспортна техника, и manufacture of brake discs. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

  8. SIGMA CART

    Турция

    Предприятието SIGMA CART, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  9. OZDAL GROUP

    Турция

    Предприятието OZDAL GROUP, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

  10. ASIA GLOBAL LOJISTIK

    Турция

    Предприятието ASIA GLOBAL LOJISTIK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ - превозни средства и транспортна техника. Седалището му е в/ъв Trabzon, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Внос-износ - превозни средства и транспортна техника - Турция

Брой резултати

63 Фирми