• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • домашни птици- зайци и дивеч - животновъдство

Резултати за

Домашни птици- зайци и дивеч - животновъдство

АвстрияАйзенщат и Бургенланд
  1. ROEDL LANDWIRT

    Австрия

    Предприятието ROEDL LANDWIRT, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Яйца, Диетичнa и биологичнa хранa, Млечни продукти, Олио и хранителни мазнини, Яйца, Диетичнa и биологичнa хранa, Млечни продукти, и Олио и хранителни мазнини. Седалището му е в/ъв Ollersdorf Im Burgenland, Австрия.

  2. BRÜDER LEHNER, GEFLÜGEL- UND EIERPRODUZENTEN, GESELLSCHAFT MBH

    Австрия

    Предприятието BRÜDER LEHNER, GEFLÜGEL- UND EIERPRODUZENTEN, GESELLSCHAFT MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Яйца, Прясно месо и пресни домашни птици, Дреболии, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Яйца, Прясно месо и пресни домашни птици, и Дреболии. Седалището му е в/ъв Zemendorf, Австрия.

  3. GEFLÜGELHOF ANTON SCHLÖGL GESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието GEFLÜGELHOF ANTON SCHLÖGL GESELLSCHAFT M.B.H., и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Draßmarkt, Австрия.

  4. PÖTTELSDORFER PUTENSPEZIALITÄTEN GMBH

    Австрия

    Предприятието PÖTTELSDORFER PUTENSPEZIALITÄTEN GMBH, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Pöttelsdorf, Австрия.