• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • домашни птици- зайци и дивеч - животновъдство

Резултати за

Домашни птици- зайци и дивеч - животновъдство - Внос износ

 1. COQ DES PRES

  Белгия

  Verified by europages badge

  Предприятието COQ DES PRES, e Производител, и работи в сферата на БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО. Освен това развива дейност и в сферата на Пресни кокошки и пилета, Прясно месо и пресни домашни птици, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Яйца, chicken pate, organic chickens, vol au vent, chicken roasts, и Rillettes. Седалището му е в/ъв Fernelmont, Белгия.

 2. TYCOON SERVICES LTD

  България

  Компанията "Tycoon" е резултат от страст. Ние сме на европейския пазар повече от 15 години Ние сме инженери, запалени по домашните птици и зайците, тъй като не бяхме доволни от хранилките, поилките и клетките, които можеха да се купят от магазините, трябваше да го преоткрием за себе си. Днес ние продължаваме да отглеждаме нашите животни на открито. Всички наши продукти са предназначени да се използват от фермери, които не искат да натъпчат животните си в големи навеси и да ги хранят във веригата. Намирайки се в планински район и гора, пострадахме от посещението на вредители. Тъй като не искахме да използваме отрови или капани, които убиват тези животни, ние трябваше да се захванем с дизайна на капани, които не нараняват, които не изискват съгласие от капана да ги използва специално, защото можете също да ги пуснете в природата, което е много полезни, ако са част от поддържан вид или инстинктивни. Компания "Тайкун Сървисез" ООД е на европейския пазар вече повече от 15 години. Ние сме доставчик на: Капани за животни. Предназначени за тези, които не искат да се използват отрова. Капаните не причиняват болка и животните могат да бъдат пуснати в дивата природа, което е много полезно, ако е част от застрашен вид. Хранилки и клетки за птици и дребни животни. Нашите продукти са предпочитани за открито и закрито гледане на животни. Не успяхме да развием продуктовия си каталог като добавяме нови продукти и добре сме достигналите.

 3. NIM 59 SD

  България

 4. FRANCO SRL

  Италия

  Предприятието FRANCO SRL, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Животновъдство - машини и техника, Земеделие - инсталации и съоръжения, и Животновъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cervasca, Италия.

 5. CIRIGLIANO ALFREDO DI ANTONIO E CARLO CIRIGLIANO SNC.

  Италия

  Предприятието CIRIGLIANO ALFREDO DI ANTONIO E CARLO CIRIGLIANO SNC., e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на turkey, guinea fowl, ducks, и capons. Седалището му е в/ъв Olevano Sul Tusciano, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. COOP. AGRICOLA MEDITERRANEA A R.L.

  Италия

  Предприятието COOP. AGRICOLA MEDITERRANEA A R.L., e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на pheasant, и quails. Седалището му е в/ъв Acquafondata, Италия.

 2. PUNTO AGRI

  Италия

  Предприятието PUNTO AGRI, e Multi-Category, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Гъби, Поилки, diy items, Гъби, Поилки, и Poultry incubators and brooders. Седалището му е в/ъв Siano, Италия.

 3. MURAT-LAMM GMBH

  Германия

  Предприятието MURAT-LAMM GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Horb, Германия.

 4. ALTANERÍA

  Испания

  Предприятието ALTANERÍA, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на pedigree puppies. Седалището му е в/ъв Paracuellos-Madrid, Испания.

 5. BOKMOLENHOEVE

  Белгия

  Предприятието BOKMOLENHOEVE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели и ресторанти, Хотели и ресторанти, chickens for gastronomy, и plants and equipment for slaughtering poultry and birds. Седалището му е в/ъв Loker, Белгия.

 1. CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

  Белгия

  Предприятието CHICKEN MASTERS OF BELGIUM, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, biological butchering, fresh butchered products, и butcher's shop. Седалището му е в/ъв Deinze, Белгия.

 2. HERDICO

  Белгия

  Предприятието HERDICO, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, wholesale meats, и Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Hoogstraten, Белгия.

 1. LIEBEN GEVOGELTE & WILD

  Белгия

  Предприятието LIEBEN GEVOGELTE & WILD, e Производител, и работи в сферата на Пресни кокошки и пилета. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, butter manufacturers, small eggs, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Genk, Белгия.

 2. BUVENS

  Белгия

  Предприятието BUVENS, e Производител, и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Месо и колбаси, Прясно месо и пресни домашни птици, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Diest, Белгия.

 3. HYPHARM

  Франция

  Предприятието HYPHARM, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Roussay, Франция.

 4. PINKI

  Белгия

  Предприятието PINKI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Замразено и дълбоко замразено птиче и дивечово месо, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Замразено и дълбоко замразено птиче и дивечово месо, wholesale meats, frozen meats, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Aalter, Белгия.

 5. COMPTOIRS ALBERT

  Белгия

  Предприятието COMPTOIRS ALBERT, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на pheasant meat, rabbit meat, deer meat, и wild boar meat. Седалището му е в/ъв Vlierzele, Белгия.

 6. WILDHANDEL VERMEERSCH

  Белгия

  Предприятието WILDHANDEL VERMEERSCH, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Месна разфасовка, Колбаси и осолени продукти, Месна разфасовка, ready-to-cook game, и dressed game products. Седалището му е в/ъв Torhout, Белгия.

 7. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Германия

  Предприятието ZOOFACHMARKT - MARCHE, e Разпространител, и работи в сферата на Овчи и кози породи. Освен това развива дейност и в сферата на Говеда, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Свински породи, Говеда, Домашни животни, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Свински породи. Седалището му е в/ъв Heinsberg, Германия.

 8. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Германия

  Предприятието ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Домашни животни, Свински породи, Овчи и кози породи, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Домашни животни, Свински породи, и Овчи и кози породи. Седалището му е в/ъв Lohfelden, Германия.

 1. RENA IMPEX

  Турция

  Предприятието RENA IMPEX, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на marble blocks. Седалището му е в/ъв Tepebasi, Турция.

 2. SELECT GAME BIRD

  Гърция

  Предприятието SELECT GAME BIRD, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Grevena, Гърция.

 3. TLB TRANSPORT UND LAGERHAUS BREMEN GMBH

  Германия

  Предприятието TLB TRANSPORT UND LAGERHAUS BREMEN GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, Говеждо - пресни меса, Замразени и дълбоко замразени меса, Гастрономия - специалитети, Прясно месо и пресни домашни птици, Говеждо - пресни меса, Замразени и дълбоко замразени меса, и Гастрономия - специалитети. Седалището му е в/ъв Bremen, Германия.

 4. BELGABROED

  Белгия

  Предприятието BELGABROED, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на plants and equipment for slaughtering poultry and birds, и pet breeding. Седалището му е в/ъв Merksplas, Белгия.

 5. BELKI

  Белгия

  Предприятието BELKI, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Птицевъдство - машини и техника, chicken fillets, butchery, plants and equipment for slaughtering poultry and birds, и Птицевъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Aalst, Белгия.

 6. AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ

  Турция

  Предприятието AYDOĞDUKAZ VE ÖRDEK CENNETİ, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Прясна патица, и Прясна патица. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

 7. HÖRMANN GMBH

  Австрия

  Предприятието HÖRMANN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Яйца, Диетичнa и биологичнa хранa, Млечни продукти, Олио и хранителни мазнини, Яйца, Диетичнa и биологичнa хранa, Млечни продукти, и Олио и хранителни мазнини. Седалището му е в/ъв Wattens, Австрия.

 8. F F V FRISCH FLEISCH VERARBEITUNG INH. ANGELIQUE SCHNUSENBERG

  Германия

  Предприятието F F V FRISCH FLEISCH VERARBEITUNG INH. ANGELIQUE SCHNUSENBERG, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, Дреболии, Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, и Дреболии. Седалището му е в/ъв Anröchte, Германия.

 9. MUSTERGEFLÜGELHOF LEONHARD HÄDE GMBH

  Германия

  Предприятието MUSTERGEFLÜGELHOF LEONHARD HÄDE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Яйца, Млечни продукти, Олио и хранителни мазнини, Макаронени изделия, Яйца, Млечни продукти, Олио и хранителни мазнини, и Макаронени изделия. Седалището му е в/ъв Alheim, Германия.

 10. GABLINGER TRUTHAHNSPEZIALITÄTEN GMBH

  Германия

  Предприятието GABLINGER TRUTHAHNSPEZIALITÄTEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, Дреболии, Риби, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Прясно месо и пресни домашни птици, и Дреболии. Седалището му е в/ъв Gablingen, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Домашни птици- зайци и дивеч - животновъдство - Внос износ

Брой резултати

5272 Фирми