• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

АвстрияЗалцбург и областтаДоставчик на услуги
  1. SCHWAIGER & MUZEKA OG / KGS - KÄLTE-GASTRO-SERVICE

    Австрия

    Предприятието SCHWAIGER & MUZEKA OG / KGS - KÄLTE-GASTRO-SERVICE, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Кухни - мебелно обзавеждане, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Saalfelden Am Steinernen Meer, Австрия.

  2. GOURMET 2000 GASTRONOMIEGESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието GOURMET 2000 GASTRONOMIEGESELLSCHAFT M.B.H., e Търговец на едро, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Salzburg, Австрия.

  3. JOHANN PETER FLETSCHBERGER

    Австрия

    Предприятието JOHANN PETER FLETSCHBERGER, e Разпространител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Flachau, Австрия.

  4. HOTEL GABI

    Австрия

    Предприятието HOTEL GABI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Wals, Австрия.

  5. CHALET LOUI | FERIENWOHNUNG

    Австрия

    Предприятието CHALET LOUI | FERIENWOHNUNG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Leogang, Австрия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BUCHBINDEREI CHRISTIAN FUCHS

    Австрия

    Предприятието BUCHBINDEREI CHRISTIAN FUCHS, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени канцеларски изделия - артикули, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, Сериграфия, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Набор, фотонабор и фотогравиране, Печатане, и Сериграфия. Седалището му е в/ъв Saalfelden Am Steinernen Meer, Австрия.

  2. MARTIN TEUFL GASTRO - GROSSKÜCHEN U GASTRONOMIEGERÄTE

    Австрия

    Предприятието MARTIN TEUFL GASTRO - GROSSKÜCHEN U GASTRONOMIEGERÄTE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Henndorf Am Wallersee, Австрия.

  3. HELMUT HUTTERER

    Австрия

    Предприятието HELMUT HUTTERER, e Разпространител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Eugendorf, Австрия.

  4. FAMILIE SCHÄRF GMBH

    Австрия

    Предприятието FAMILIE SCHÄRF GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Професионални кухни - машини и техника, и Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Седалището му е в/ъв Saalfelden Am Steinernen Meer, Австрия.

  5. PENSION TANNENHOF - LEOGANG

    Австрия

    Предприятието PENSION TANNENHOF - LEOGANG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Leogang, Австрия.

  1. EASY APARTMENTS - FERIENWOHNUNG SALZBURG - RIVERSIDE

    Австрия

    Предприятието EASY APARTMENTS - FERIENWOHNUNG SALZBURG - RIVERSIDE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Salzburg, Австрия.

  2. EASY APARTMENTS - FERIENWOHNUNG SALZBURG - WALKER

    Австрия

    Предприятието EASY APARTMENTS - FERIENWOHNUNG SALZBURG - WALKER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Пътувания и туризъм, Гастрономия - специалитети, Бира, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Пътувания и туризъм. Седалището му е в/ъв Salzburg, Австрия.

  1. MELITTA SYSTEM SERVICE

    Австрия

    Предприятието MELITTA SYSTEM SERVICE, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Довършителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Salzburg, Австрия.

  2. GEORG REITER

    Австрия

    Предприятието GEORG REITER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Хартиени канцеларски изделия - артикули, Професионални кухни - машини и техника, Препарати за промишлено почистване и поддръжка, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, и Хартиени канцеларски изделия - артикули. Седалището му е в/ъв Kuchl, Австрия.

  3. RUDOLF EBNER GASTRONOMIEBEDARF GES.M.B.H

    Австрия

    Предприятието RUDOLF EBNER GASTRONOMIEBEDARF GES.M.B.H, e Производител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Подправки, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Подправки, Алкохолни и спиртни напитки, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кафе-машини. Седалището му е в/ъв Salzburg, Австрия.

  4. A & G SALZBURG VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

    Австрия

    Предприятието A & G SALZBURG VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, e Разпространител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Кухни - мебелно обзавеждане, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Salzburg, Австрия.

  5. TOP SERVICETECHNIK NAROBE & HOFER OG

    Австрия

    Предприятието TOP SERVICETECHNIK NAROBE & HOFER OG, e Разпространител, и работи в сферата на Кафе и чай. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кафе-машини, Довършителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Salzburg Gnigl, Австрия.

  6. LEONHARTSBERGER GROSSKÜCHENTECHNIK GESELLSCHAFT M.B.H.

    Австрия

    Предприятието LEONHARTSBERGER GROSSKÜCHENTECHNIK GESELLSCHAFT M.B.H., e Разпространител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Професионални кухни - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bruck An Der Großglocknerstraße, Австрия.

Филтри

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Брой резултати

18 Фирми