• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранeнe - внос-износ

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Търговец На Едро - Алжир

АлжирТърговец на едро
  1. GOLDEN PALMS

    Алжир

    Предприятието GOLDEN PALMS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на dates, packaged dates, palm exporters, и food / beverages - wholesale and retail. Седалището му е в/ъв Biskra, Алжир.

  2. EVAN PRO BUSINESS

    Алжир

    Предприятието EVAN PRO BUSINESS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на food industry, и apples. Седалището му е в/ъв Relizane, Алжир.

  3. LASLINA

    Алжир

    Предприятието LASLINA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на dry food for pets. Седалището му е в/ъв Khemis-Miliana, Алжир.

  4. SARL SID ALI

    Алжир

    Предприятието SARL SID ALI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import/export, production and sale of fruit and vegetables. Седалището му е в/ъв Ouled Moussa, Алжир.

  5. SARL EL BATOULE

    Алжир

    Предприятието SARL EL BATOULE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на export of vegetables. Седалището му е в/ъв Constantine, Алжир.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. EURL HAMEL AGRO

    Алжир

    Предприятието EURL HAMEL AGRO, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв REGHAIA, Алжир.

  2. HALLIJAZ

    Алжир

    Предприятието HALLIJAZ, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Medea, Алжир.

  3. WES

    Алжир

    Предприятието WES, e Multi-Category, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Седалището му е в/ъв Hmd, Алжир.

  4. AGROBOER

    Алжир

    Предприятието AGROBOER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, cattle-breeding, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Oran, Алжир.

Филтри

Резултати за

Хранeнe - внос-износ - Търговец На Едро - Алжир

Брой резултати

9 Фирми

Страни