• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • аудиовизуално обучение - дидактическа техника

Резултати за

Аудиовизуално обучение - дидактическа техника - Внос износ

 1. ALTERN'ACTIVE SYSTEMS

  Франция

  Предприятието ALTERN'ACTIVE SYSTEMS, e Разпространител, и работи в сферата на Аудиовизуално обучение - дидактическа техника. Освен това развива дейност и в сферата на electronic voting system. Седалището му е в/ъв Réans, Франция.

 2. VIDEODESK STUDIO LIGHTBOARD

  Германия

  Предприятието VIDEODESK STUDIO LIGHTBOARD, e Производител, и работи в сферата на Аудиовизуално обучение - дидактическа техника. Освен това развива дейност и в сферата на Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, Учебни дъски, Общо, постоянно и специализирано обучение, Озвучаване - професионална техника, Аудио и видео - професионална техника, Учебни дъски, и Общо, постоянно и специализирано обучение. Седалището му е в/ъв Friesenheim, Германия.

 3. SONUS GMBH

  Германия

  Предприятието SONUS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Аудиовизуално обучение - дидактическа техника. Освен това развива дейност и в сферата на Озвучителни инсталации, и Озвучителни инсталации. Седалището му е в/ъв Baden-Baden, Германия.

 4. MAPPING WORLD LAB

  Испания

  Предприятието MAPPING WORLD LAB, e Производител, и работи в сферата на Аудиовизуално обучение - дидактическа техника. Освен това развива дейност и в сферата на video special effects, cultural event service, 2-d and 3-d animation, и Audiovisual equipment. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

 5. WISA

  Белгия

  Предприятието WISA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Компютърно обучение, Аудиовизуално обучение - дидактическа техника, software, Компютърно обучение, information system consultation, и Аудиовизуално обучение - дидактическа техника. Седалището му е в/ъв Leuven, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. OMEGA PRODUCTIONS

  Белгия

  Предприятието OMEGA PRODUCTIONS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Аудио и видео - професионална техника. Освен това развива дейност и в сферата на Озвучителни инсталации, Аудиовизуално обучение - дидактическа техника, audio light video system rental, Озвучителни инсталации, simultaneous translation services, и Аудиовизуално обучение - дидактическа техника. Седалището му е в/ъв Marcinelle, Белгия.

 2. GSARA

  Белгия

  Предприятието GSARA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение. Освен това развива дейност и в сферата на Видео - продукция, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Аудиовизуално обучение - дидактическа техника, Асоциации и неправителствени организации, Видео - продукция, Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, Аудиовизуално обучение - дидактическа техника, и Асоциации и неправителствени организации. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

 3. SECRETSCREEN, LDA

  Португалия

  Предприятието SECRETSCREEN, LDA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Аудиовизуално обучение - дидактическа техника. Освен това развива дейност и в сферата на maxi-screen rental and sale. Седалището му е в/ъв Odivelas, Португалия.

 4. PENTAGRAMA

  Мексико

  Предприятието PENTAGRAMA, e Производител, и работи в сферата на Аудиовизуално обучение - дидактическа техника. Седалището му е в/ъв San Luis Potosi, Мексико.

 5. STICHTING DAY FOR CHANGE

  Холандия

  Предприятието STICHTING DAY FOR CHANGE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Аудиовизуално обучение - дидактическа техника. Седалището му е в/ъв Hilversum, Холандия.

 1. 3D DISPLAY

  Белгия

  Предприятието 3D DISPLAY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Аудио и видео - професионална техника. Освен това развива дейност и в сферата на Аудио и видео аксесоари, Аудиовизуално обучение - дидактическа техника, Аудио и видео аксесоари, installation of local audio systems, hire and sale of videoconferencing systems, и Аудиовизуално обучение - дидактическа техника. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

 2. DS - CENTRO SERVIZI

  Италия

  Предприятието DS - CENTRO SERVIZI, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Аудиовизуално обучение - дидактическа техника. Освен това развива дейност и в сферата на Университети, training, training for entrepreneurs and professional, in-house training, и Университети. Седалището му е в/ъв Morciano Di Leuca, Италия.

 1. STATION FACTORY

  Белгия

  Предприятието STATION FACTORY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Аудиовизуално обучение - дидактическа техника. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

 2. CONXI BARBA

  Испания

  Предприятието CONXI BARBA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Аудиовизуално обучение - дидактическа техника. Освен това развива дейност и в сферата на telephone exchanges. Седалището му е в/ъв Cambrils, Испания.

 3. CHEMA BAZÁN

  Испания

  Предприятието CHEMA BAZÁN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Аудиовизуално обучение - дидактическа техника. Освен това развива дейност и в сферата на dubbing, и announcers' courses. Седалището му е в/ъв Alicante, Испания.

 4. MOONVISUAL

  Испания

  Предприятието MOONVISUAL, e Производител, и работи в сферата на Аудиовизуално обучение - дидактическа техника. Освен това развива дейност и в сферата на music video clips. Седалището му е в/ъв Alpedrete, Испания.

 5. POWER AUDIOVISUAL RENTAL COMPANY

  Испания

  Предприятието POWER AUDIOVISUAL RENTAL COMPANY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Аудиовизуално обучение - дидактическа техника. Седалището му е в/ъв San Fernando De Henares, Испания.

 6. CENTRO DE OPTOMETRÍA LAURA TALLADA

  Испания

  Предприятието CENTRO DE OPTOMETRÍA LAURA TALLADA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Аудиовизуално обучение - дидактическа техника. Освен това развива дейност и в сферата на optometry, pediatric optometry, и optometrists. Седалището му е в/ъв Zaragoza, Испания.

 7. SHOOTSENZO

  Холандия

  Предприятието SHOOTSENZO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Аудиовизуално обучение - дидактическа техника. Седалището му е в/ъв Gramsbergen, Холандия.

 8. TECHLAND ELECTRONICS CO., LTD.

  Китай

  Предприятието TECHLAND ELECTRONICS CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Аудиовизуално обучение - дидактическа техника. Седалището му е в/ъв Guangzhou, Китай.

 1. EASYSKILLZ

  Индия

  Предприятието EASYSKILLZ, e Подизпълнител, и работи в сферата на Аудиовизуално обучение - дидактическа техника. Освен това развива дейност и в сферата на education, и training. Седалището му е в/ъв Faridabad, Индия.

 2. MATSIND

  Мароко

  Предприятието MATSIND, e Разпространител, и работи в сферата на Естествени науки - дидактическа техника. Освен това развива дейност и в сферата на Аудиовизуално обучение - дидактическа техника, Научни и технически лаборатории - дидактическа техника, laboratory dealers, Аудиовизуално обучение - дидактическа техника, и Научни и технически лаборатории - дидактическа техника. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

 3. DEBIJLESSTUDENT

  Холандия

  Предприятието DEBIJLESSTUDENT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Аудиовизуално обучение - дидактическа техника. Освен това развива дейност и в сферата на organising updating courses. Седалището му е в/ъв Leidschendam-Voorburg, Netherlands, Холандия.

 4. ALPHA SOUND BVBA

  Белгия

  Предприятието ALPHA SOUND BVBA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Аудиовизуално обучение - дидактическа техника. Седалището му е в/ъв Sint-Niklaas, Белгия.

 5. RONGLEE GROUP

  Китай

  Предприятието RONGLEE GROUP, e Производител, и работи в сферата на Аудиовизуално обучение - дидактическа техника. Седалището му е в/ъв Shenzhen, Китай.

 6. LOCATION-SKYTUBE.BE

  Белгия

  Предприятието LOCATION-SKYTUBE.BE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Аудиовизуално обучение - дидактическа техника. Седалището му е в/ъв Bossière, Белгия.

 7. GRODATEK

  Испания

  Предприятието GRODATEK, e Производител, и работи в сферата на Аудиовизуално обучение - дидактическа техника. Освен това развива дейност и в сферата на Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация, audio equipment and systems for trade fairs, exhibitions and conferences, и Аудио и видео рекламни материали - производство и реализация. Седалището му е в/ъв Móstoles, Испания.

 8. COMPANY "PARTUS" UKRAINE

  Украйна

  Предприятието COMPANY "PARTUS" UKRAINE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Аудиовизуално обучение - дидактическа техника. Освен това развива дейност и в сферата на school equipment, и cases. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

 9. MOTION PICTURES SA

  Испания

  Предприятието MOTION PICTURES SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Дидактическа техника. Освен това развива дейност и в сферата на Аудиовизуално обучение - дидактическа техника, и Аудиовизуално обучение - дидактическа техника. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

 10. HORUN TECHNOLOGY CO., LTD

  Китай

  Предприятието HORUN TECHNOLOGY CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Аудиовизуално обучение - дидактическа техника. Освен това развива дейност и в сферата на cctv control units. Седалището му е в/ъв Shenzhen, Китай.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Аудиовизуално обучение - дидактическа техника - Внос износ

Брой резултати

56 Фирми