• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

БелгияАнтверпен и областта
  1. BELGIAN NEW FRUIT WHARF

    Белгия

    Предприятието BELGIAN NEW FRUIT WHARF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пристанища и пристанищни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Речен транспорт, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Речен транспорт, Плодове и зеленчуци - внос-износ, import of fruit, и fruit and vegetable transport. Седалището му е в/ъв Antwerpen, Белгия.

  2. FRUITHANDEL SEBRECHTS

    Белгия

    Предприятието FRUITHANDEL SEBRECHTS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове, vegetables, fruit and vegetable wholesaler, и early produce. Седалището му е в/ъв Antwerpen, Белгия.

  3. PRIMAMUNDO

    Белгия

    Предприятието PRIMAMUNDO, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit and vegetable wholesaler, и wholesale of vegetables. Седалището му е в/ъв Sint-Katelijne-Waver, Белгия.

  4. KX FOOD

    Белгия

    Предприятието KX FOOD, e Производител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на ginger, exotic fruit, Sweet potatoes, и chestnuts. Седалището му е в/ъв Brecht, Белгия.

  5. VAWI

    Белгия

    Предприятието VAWI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Замразени и дълбоко замразени продукти, Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, food supplies for restaurants, и Замразени и дълбоко замразени продукти. Седалището му е в/ъв Antwerpen, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CEULEMANS SLACENTER

    Белгия

    Предприятието CEULEMANS SLACENTER, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Пресни зеленчуци, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Пресни зеленчуци, legumes, и retail fruit and vegetable markets. Седалището му е в/ъв Sint-Katelijne-Waver, Белгия.

  2. BPK DUFFEL

    Белгия

    Предприятието BPK DUFFEL, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, legumes, Плодове, retail fruit and vegetable markets, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Duffel, Белгия.

  3. AARTSENFRUIT

    Белгия

    Предприятието AARTSENFRUIT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Пресни зеленчуци, Плодове, Пресни зеленчуци, fresh fruit, и Fresh fruits and vegetables. Седалището му е в/ъв Sint-Katelijne-Waver, Белгия.

  4. NOVA - VEG LOGISTICS

    Белгия

    Предприятието NOVA - VEG LOGISTICS, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зелени растения, Плодове и зеленчуци - внос-износ, vegetables, flowering plants, Зелени растения, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Sint-Katelijne-Waver, Белгия.

  5. SPECIAL FRUIT

    Белгия

    Предприятието SPECIAL FRUIT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit and vegetable wholesaler. Седалището му е в/ъв Meer, Белгия.

  1. LEJEUNE

    Белгия

    Предприятието LEJEUNE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове, и strawberries. Седалището му е в/ъв Sint Katelijne Waver, Белгия.

  2. GLOBAL EUROPE CONSULTING

    Белгия

    Предприятието GLOBAL EUROPE CONSULTING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на international transport. Седалището му е в/ъв Anderlecht, Белгия.