• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • плодове и зеленчуци - внос-износ

Резултати за

Плодове и зеленчуци - внос-износ

БелгияБрюксел и Брабан
  1. MABRU

    Белгия

    Предприятието MABRU, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale markets, wholesale flowers, fruit and vegetable wholesaler, и wholesale of fresh fish. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

  2. EXOFI FRESH MARKET

    Белгия

    Предприятието EXOFI FRESH MARKET, e Разпространител, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Тропически плодове, Пресни зеленчуци, Тропически плодове, Пресни зеленчуци, mangos, и vegetables. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

  3. RINGOOT FRUIT

    Белгия

    Предприятието RINGOOT FRUIT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Пресни зеленчуци, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Пресни зеленчуци, и fresh fruit. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

  4. SOCIETE POUR LE DEVELOPPEMENT ET L'EXPANSION D'ENTREPRISES

    Белгия

    Предприятието SOCIETE POUR LE DEVELOPPEMENT ET L'EXPANSION D'ENTREPRISES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Земеделие - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски централи, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Търговски централи, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

  5. SHAAN (TOP AFRICA FOOD)

    Белгия

    Предприятието SHAAN (TOP AFRICA FOOD), e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Замразени готови ястия, import of frozen fish, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и Замразени готови ястия. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CENTRAL FRUIT

    Белгия

    Предприятието CENTRAL FRUIT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и fresh vegetables. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

  2. STARFRUIT COMPANY

    Белгия

    Предприятието STARFRUIT COMPANY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, Плодове и зеленчуци - внос-износ, и fresh vegetables. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

  3. CENTRE EUROPÉEN DE FRUITS ET LÉGUMES

    Белгия

    Предприятието CENTRE EUROPÉEN DE FRUITS ET LÉGUMES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на fruit & vegetables, и import/export, production and sale of fruit and vegetables. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

  4. GUIDO FRUIT

    Белгия

    Предприятието GUIDO FRUIT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове, и fruit and vegetable wholesaler. Седалището му е в/ъв Brussel, Белгия.

  5. FRESH TRADE BELGIUM

    Белгия

    Предприятието FRESH TRADE BELGIUM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.