• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • домашни птици- зайци и дивеч - животновъдство

Резултати за

Домашни птици- зайци и дивеч - животновъдство - Белгия

Белгия
  1. COQ DES PRES

    Белгия

    Verified by europages badge

    Предприятието COQ DES PRES, e Производител, и работи в сферата на БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО. Освен това развива дейност и в сферата на Пресни кокошки и пилета, Прясно месо и пресни домашни птици, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Яйца, chicken pate, organic chickens, vol au vent, chicken roasts, и Rillettes. Седалището му е в/ъв Fernelmont, Белгия.

  2. WILDHANDEL VERMEERSCH

    Белгия

    Предприятието WILDHANDEL VERMEERSCH, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, Месна разфасовка, Колбаси и осолени продукти, Месна разфасовка, ready-to-cook game, и dressed game products. Седалището му е в/ъв Torhout, Белгия.

  3. BOKMOLENHOEVE

    Белгия

    Предприятието BOKMOLENHOEVE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели и ресторанти, Хотели и ресторанти, chickens for gastronomy, и plants and equipment for slaughtering poultry and birds. Седалището му е в/ъв Loker, Белгия.

  4. CHICKEN MASTERS OF BELGIUM

    Белгия

    Предприятието CHICKEN MASTERS OF BELGIUM, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, biological butchering, fresh butchered products, и butcher's shop. Седалището му е в/ъв Deinze, Белгия.

  5. BELGABROED

    Белгия

    Предприятието BELGABROED, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на plants and equipment for slaughtering poultry and birds, и pet breeding. Седалището му е в/ъв Merksplas, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BELKI

    Белгия

    Предприятието BELKI, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Птицевъдство - машини и техника, chicken fillets, butchery, plants and equipment for slaughtering poultry and birds, и Птицевъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Aalst, Белгия.

  2. BUVENS

    Белгия

    Предприятието BUVENS, e Производител, и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Месо и колбаси, Прясно месо и пресни домашни птици, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, и Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Diest, Белгия.

  3. LIEBEN GEVOGELTE & WILD

    Белгия

    Предприятието LIEBEN GEVOGELTE & WILD, e Производител, и работи в сферата на Пресни кокошки и пилета. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, butter manufacturers, small eggs, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Genk, Белгия.

  4. HERDICO

    Белгия

    Предприятието HERDICO, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, wholesale meats, и Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Hoogstraten, Белгия.

  5. PINKI

    Белгия

    Предприятието PINKI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Замразено и дълбоко замразено птиче и дивечово месо, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Замразено и дълбоко замразено птиче и дивечово месо, wholesale meats, frozen meats, и Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Aalter, Белгия.

  1. COMPTOIRS ALBERT

    Белгия

    Предприятието COMPTOIRS ALBERT, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на pheasant meat, rabbit meat, deer meat, и wild boar meat. Седалището му е в/ъв Vlierzele, Белгия.

  2. DANCKERS PLUIMVEEHANDEL

    Белгия

    Предприятието DANCKERS PLUIMVEEHANDEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство, chicken fillets, и Fresh game. Седалището му е в/ъв Antwerpen, Белгия.

  1. FERME DE GÉRARD SART

    Белгия

    Предприятието FERME DE GÉRARD SART, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на local specialty produce, и packaged baskets. Седалището му е в/ъв St-André, Белгия.

  2. FOULON KIP SERVICE

    Белгия

    Предприятието FOULON KIP SERVICE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Замразено и дълбоко замразено птиче и дивечово месо, Замразено и дълбоко замразено птиче и дивечово месо, и chicken. Седалището му е в/ъв Moorslede, Белгия.

  3. MAISON MATTHYS

    Белгия

    Предприятието MAISON MATTHYS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Anderlecht, Белгия.

  4. KIPCO-DAMACO

    Белгия

    Предприятието KIPCO-DAMACO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Oostrozebeke, Белгия.

  5. J.DESSART

    Белгия

    Предприятието J.DESSART, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Liege, Белгия.

  6. LE FAISAN GRIS

    Белгия

    Предприятието LE FAISAN GRIS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Dottignies Mouscron, Белгия.

  7. QUALITY MEAT PRODUCTS QMP

    Белгия

    Предприятието QUALITY MEAT PRODUCTS QMP, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Bree, Белгия.

  8. VOLAILLES DE BERLOZ

    Белгия

    Предприятието VOLAILLES DE BERLOZ, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Зърна за добитък и домашни птици, Добитък и домашни птици - храни, Зърна за добитък и домашни птици, и Добитък и домашни птици - храни. Седалището му е в/ъв Berloz, Белгия.

  1. LA PETITE FERME DES ROSSIGNOLS - ÉLEVAGE FAMILIAL DE LAPINS

    Белгия

    Предприятието LA PETITE FERME DES ROSSIGNOLS - ÉLEVAGE FAMILIAL DE LAPINS, e Производител, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Waterloo, Белгия.

  2. CLABOTS PARK

    Белгия

    Предприятието CLABOTS PARK, e Multi-Category, и работи в сферата на Домашни птици, зайци и дивеч - животновъдство. Седалището му е в/ъв Bierset, Белгия.

  3. VAN LANGENDONCK

    Белгия

Филтри

Резултати за

Домашни птици- зайци и дивеч - животновъдство - Белгия

Брой резултати

23 Фирми