• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • бодлива желязна тел

Резултати за

Бодлива желязна тел - Внос износ

 1. KAR-EL DEMIR TEL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Турция

  Предприятието KAR-EL DEMIR TEL SAN. VE TIC. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Стоманени жици и кабели, Бодлива желязна тел, Стоманени жици и кабели, Бодлива желязна тел, и screw binding systems. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 2. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE WERK HOBRECKER

  Германия

  Предприятието WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE WERK HOBRECKER, e Производител, и работи в сферата на Бодлива желязна тел. Седалището му е в/ъв Bad Gandersheim, Германия.

 3. DEMIRHAN WIRE FENCE SYSTEMS & SPORT FIELDS

  Турция

  Предприятието DEMIRHAN WIRE FENCE SYSTEMS & SPORT FIELDS, e Производител, и работи в сферата на Бодлива желязна тел. Седалището му е в/ъв Kocaeli, Турция.

 4. METAL AT NAILS, WIRE & WIRE PRODUCTS FACTORY CO.

  Турция

  Предприятието METAL AT NAILS, WIRE & WIRE PRODUCTS FACTORY CO., e Производител, и работи в сферата на Бодлива желязна тел. Седалището му е в/ъв Dörtyol Hatay, Турция.

 5. YUGSTAL

  Украйна

  Предприятието YUGSTAL, e Производител, и работи в сферата на Бодлива желязна тел. Освен това развива дейност и в сферата на metal laminates, и waste collection bells. Седалището му е в/ъв Zaporizhya, Украйна.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ARTIK STEEL LLC

  Украйна

  Предприятието ARTIK STEEL LLC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ламарина и тръби. Освен това развива дейност и в сферата на Бодлива желязна тел, aluminium tubes, Бодлива желязна тел, и aluminium and copper rods. Седалището му е в/ъв Nikopol, Украйна.

 2. CAVATORTA FRANCE

  Франция

  Предприятието CAVATORTA FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Метални решетки, Бодлива желязна тел, Метални решетки, metal gratings for fencing, do-it-yourself items, и Бодлива желязна тел. Седалището му е в/ъв Villeneuve-Saint-Germain, Франция.

 3. EUROBARB CONCERTINA

  Полша

  Предприятието EUROBARB CONCERTINA, e Производител, и работи в сферата на Бодлива желязна тел. Освен това развива дейност и в сферата на fencing, и english concertinas. Седалището му е в/ъв Ostrów Wielkopolski, Полша.

 4. FRIENDS INTERNATIONAL

  Бангладеш

  Предприятието FRIENDS INTERNATIONAL, и работи в сферата на Машинна жица от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стоманени жици и кабели, Бодлива желязна тел, Изтегляне на желязна тел, Жици и кабели от черни метали, Стоманени жици и кабели, Бодлива желязна тел, Изтегляне на желязна тел, и Жици и кабели от черни метали. Седалището му е в/ъв Chittagong, Бангладеш.

 5. HEBEI YUSEN METAL WIRE MESH CO.,LTD.

  Китай

  Предприятието HEBEI YUSEN METAL WIRE MESH CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Бодлива желязна тел. Седалището му е в/ъв Hengshui, Китай.

 1. KONHTA RAZOR WIRE FACTORY

  Китай

  Предприятието KONHTA RAZOR WIRE FACTORY, e Производител, и работи в сферата на Бодлива желязна тел. Седалището му е в/ъв hengshui, Китай.

 2. MWM TECHNIC

  Турция

  Предприятието MWM TECHNIC, e Производител, и работи в сферата на Бодлива желязна тел. Седалището му е в/ъв Adana, Турция.

 1. SUNNY BARBED WIRE FACTORY

  Китай

  Предприятието SUNNY BARBED WIRE FACTORY, e Производител, и работи в сферата на Бодлива желязна тел. Освен това развива дейност и в сферата на barbed wire. Седалището му е в/ъв Hengshui, Китай.

 2. TELLINI DIS TICARET AS.

  Турция

  Предприятието TELLINI DIS TICARET AS., e Производител, и работи в сферата на Бодлива желязна тел. Освен това развива дейност и в сферата на hedge, и Furnishings. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 3. ANPING RAZOR MESH FENCE FACTORY

  Китай

  Предприятието ANPING RAZOR MESH FENCE FACTORY, e Производител, и работи в сферата на Бодлива желязна тел. Освен това развива дейност и в сферата на barbed wire. Седалището му е в/ъв hengshui, Китай.

 4. CAPITAL PRODUCTS LIMITED

  Ирландия

  Предприятието CAPITAL PRODUCTS LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Фехтовка - техника и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Бодлива желязна тел, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Бодлива желязна тел, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Dublin, Ирландия.

 5. BARBED WIRE FACTORY KAYMAN LLC

  Украйна

  Предприятието BARBED WIRE FACTORY KAYMAN LLC, e Производител, и работи в сферата на Метални мрежи и решетъчни огради. Освен това развива дейност и в сферата на Бодлива желязна тел, и Бодлива желязна тел. Седалището му е в/ъв Lugansk, Украйна.

 6. KONSTSMIDE HUNGARIA LAMPAGYARTO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Унгария

  Предприятието KONSTSMIDE HUNGARIA LAMPAGYARTO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, и работи в сферата на Жици и кабели от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Бодлива желязна тел, и Бодлива желязна тел. Седалището му е в/ъв Hodmezovasarhely, Унгария.

 7. SECURAS PERIMETER SECURITY SYSTEMS

  Турция

  Предприятието SECURAS PERIMETER SECURITY SYSTEMS, e Производител, и работи в сферата на Бодлива желязна тел. Освен това развива дейност и в сферата на barbed wire. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 8. ANPING JINBAOLI WIRE MESH PRODUCTS CO.,LTD

  Китай

  Предприятието ANPING JINBAOLI WIRE MESH PRODUCTS CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Бодлива желязна тел. Седалището му е в/ъв Hengshui, Китай.

 1. CLD FENCING SYSTEMS

  Обединеното кралство

  Предприятието CLD FENCING SYSTEMS, e Производител, и работи в сферата на Бодлива желязна тел. Седалището му е в/ъв Sandbach, Обединеното кралство.

 2. CAIMAN INDUSTRIAL GROUP

  Украйна

  Предприятието CAIMAN INDUSTRIAL GROUP, e Производител, и работи в сферата на Бодлива желязна тел. Освен това развива дейност и в сферата на barbed wire, и Galvanised barbed wire. Седалището му е в/ъв Lugansk, Украйна.

 3. EUROPEAN SECURITY FENCING S.L.

  Испания

  Предприятието EUROPEAN SECURITY FENCING S.L., и работи в сферата на Жици и кабели от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Бодлива желязна тел, и Бодлива желязна тел. Седалището му е в/ъв Malaga, Испания.

 4. PEWAG S.R.O.

  Чехия

  Предприятието PEWAG S.R.O., и работи в сферата на Жици и кабели от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Бодлива желязна тел, и Бодлива желязна тел. Седалището му е в/ъв Vamberk, Чехия.

 5. VERENIGDE BEDRIJVEN NOORD NEDERLANDSE DRAADINDUSTRIE B.V.

  Холандия

  Предприятието VERENIGDE BEDRIJVEN NOORD NEDERLANDSE DRAADINDUSTRIE B.V., e Производител, и работи в сферата на Жици и кабели от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Бодлива желязна тел, и Бодлива желязна тел. Седалището му е в/ъв Dokkum, Холандия.

 6. EMIL HITZ AG

  Швейцария

  Предприятието EMIL HITZ AG, и работи в сферата на Жици и кабели от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Бодлива желязна тел, и Бодлива желязна тел. Седалището му е в/ъв Bassersdorf, Швейцария.

 7. SHIJIAZHUANG MINMETAL CO.,LTD

  Китай

  Предприятието SHIJIAZHUANG MINMETAL CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Бодлива желязна тел. Седалището му е в/ъв Shijiazhuang City, Hebei Province, Китай.

 8. ÖZYASAR TEL VE GALVANIZLEME SAN AS

  Турция

  Предприятието ÖZYASAR TEL VE GALVANIZLEME SAN AS, e Производител, и работи в сферата на Жици и кабели от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Бодлива желязна тел, и Бодлива желязна тел. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 9. LAFIA LTD

  Ирландия

 10. J.TEX - INDUSTRIAS METALOMECANICAS, S.A

  Португалия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно